Asiakas järkyttyi autopesulassa: Kuka vain olisi voinut varastaa Mersuni!

Helsingissä asuva nelikymppinen mieshenkilö vei autonsa pesulaan pääkaupunkiseudulla. -Teki muuten tosissaan mieleni jättää maksamatta, niin paljon suivaannuin, mies tilittää Hymylle.

-Auton peseminen yltä, päältä, sisältä ja alta maksoi aika melkoisesti kuitenkin, satasen pintaan, käsin kun tekevät ja puunaavat. Olin jättänyt vuosimallin 2013 Mersuni sinne ”hoitoon” ja lupasin tulla muutamien tuntien päästä hakemaan, mies kertoo kiukustuneena Hymylle.

-Kun sitten menin, näky olikin vallan erikoinen. Autopesulan ovi oli sepposen selällään avoinna, mutta pöydällä oli lappu: palaan pian. Mutta tässä ei vielä mitään: auton avaimia oli solkenaan siinä pöydällä kenen vain halukkaan viedä ja varastaa. Minunkin mersuni avain nökötti siinä kutsuvana – ja auto siististi parkissa siinä kolmen metrin päässä. Veri kiehahti.

Asiakas sanoo menneensä niin kiukusta lukkoon, ettei hän saanut sanaa suustaan, kun odotettuaan viitisen minuuttia asiakaspalvelija saapui paikalle.

-Hän oli nuori mies. Mutta järjen käyttö on silti sallittua. Oltiin kuitenkin liikekeskuksen tiloissa, joissa liikuskelee kaikenmaailman ihmisiä. Siitä olisi voinut joku hörhö napata auton huumepäissään ja lähteä ajelemaan.

Mies aikoo ottaa yhteyttä pesulaan ja vaatia asiasta selvitystä.

Kuvan auto ei liity tapaukseen, kuva valmistajan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: autopesula, avaimet, Mersu

Kommentit

Oma kommentti