Asiantuntija Erkki Pennanen: ”Suomen Afrikka-kehitysavusta menee jopa 90 prosenttia rikollisille!”

RomanikerjäläinenSuomalaiset veronmaksajat lapioivat lähetystyöhön ja kehitysapuun yli miljardi euroa vuodessa, mutta ehkä vain noin parikymmentä prosenttia päätyy oikeisiin kohteisiin. Avustustyötä riivaa korruptio, hölmöily ja suoranainen hulluus.

Afrikan maissa tilanne on jopa niin huono, että pahimmillaan vain 10 prosenttia avustuksista menee oikeaan kohteeseen.

Lukuja esittää Erkki Pennanen, jolla on kymmenien vuosien kokemus suomalaisesta lähetys- ja kehitysaputyöstä ympäri maailman, mutta lähinnä entisen Jugoslavian alueelta. Hän on järjestellyt yrityksensä kautta eri avustustahojen tavarakuljetuksia ja varastointia.

-En ole keksinyt lukuja aivan itse, vaan niitä on esittänyt myös YK:ta lähellä oleva Action Aid. Sen varovaisen raportin mukaan puolet avusta menee perille ja puolet minne nyt sattuukin, Pennanen toteaa.

Kehitysapuun liittyvää korruptiota ja erilaisia petoksia Pennanen sanoo nähneensä niin paljon, että voisi kirjoittaa siitä kirjan. Joissakin maissa jopa kirkon piispat ovat kuorimassa avustuksista kermat päältä itselleen.

Lue Hymyn jättiraportti aiheesta elokuun numerosta!

Kuva: Suomalaisia on puhuttanut toistaiseksi romanialaisten kerjääminen ja siihen mahdollisesti liittyvä rikollisuus. Onko aika avata silmät laajemminkin?

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Erkki Pennanen, kehitysapu

Kommentit

Suomalaiset on niin tyhmiä ettei ne vieläkään tajua että PERUS SUOMALAISISSA on tän maan aivot jotka on otettava käyttöön ja vähän niin ku äkkiä…Hitto että on tyhmää kansaa, kaiken maailman Kataisia äänestetään jotka ei muuta tee kuin tyhmiä päätööksiä ja Suomesta vielä velkaisemman kuin Kreikka… SOINI ON VASTAUS PÄÄMINISTERIKSI !

Ehdin jo huolestua, onneksi 10 rossaa menee lapsityö voimaan -.-

turhaan rahotetaan

Niinpäniin. Rahaa syydetään ulkomaille turhaan ja kotimaassa maahanmuuttajat ja muut sosiaalipummit (lue=ns vähemmistöt) elelee leveästi. Samaan aikaan esim meidän koulussa on karsittu kouluruuasta viimeisetkin rippeet. Tänään viimeksi lapset tuli kotiin ja kertoi, että 1-4 luokille oli tänään riittänyt ruoka ja 5-6 luokat jäi taas ilman. Naapurikunnassa ei ole varaa kunnostaa lasten jalkapallokenttää, mutta vähemmistöille lahjoitetaan kristallikruunuja kun tavalliset lamput ei kuulemma kelpaa.

Rahan lapioiminen Afrikkaan perustuu Euroopan rasistiseen kuvitelmaan, että afrikkalainen on niin yksinkertainen että kaikki pitää antaa valmiina. Todellista ja kestävää Afrikan kehitystä olisi se joka lähtisi afrikkalaisista itsestään.

Eikös se Nallekin juuri puhunut tästä samassa asiasta. Ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se joka maksaa….

se on kyl paavo väyrynen joka on vastuussa kehitysavusta, thors vain rahoittaa perheidenyhdistämiset ja jakaa miljardeja maassa oleville maailman sosiaalipummeille yms.

Onneksi sentään loput 10% menee sinne minne pitääkin eli gepardihattujen loistoautoihin ja yksityiskoneisiin. Ehdin jo huolestua!

Jos ette ala pikkuhiljaa kunnioittamaan rupean tälläiseksi —>http://www.youtube.com/watch?v=W0klz9P4Akw

Maahanmuutto on humatirääsinen jne ja sitten Co2 on vaan maksettava, ei tässä itkut auta. Ja ydinvoimaa lisää, jotta sähköpörssi. Meidän on pakko, koska EK ja pörssi.

Lisäksi haluan muistuttaa että ALV on nostettava koska kulutatte liikaa ja varsinkin köyhät kuluttaa liikaa. Myös maakaasu + vehnän hinta , hyvinvointi ja kaupan päälle demokratia! ennen kaikkea + rehellisyys.

Kiitos.

Joo’o, oliko tässä jollekulle jotain uuttakin? Tehkää itsellenne ja tälle maalle palvelus, äänestäkää perussuomalaisia.

Oma kommentti