Asiantuntijan uskomaton tylytys Idolsille, tuomareille ja kilpailijoille – lue ja naura!

Hymyssä juuri aloittanut ”Idols-bloggaaja” Nalle Österman pyyhkäisee kilpalaulannan lasisen pöydän tylynkarkealla ja märällä rätillä niin, ettei lukijalle jää muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä miehen ankara tuomio niin itse formaattia, tuomareita kuin kilpailijoitakin kohtaan. Onhan se nyt apukoululaisellekin selvää, että Jone Nikula on vanha ja väsynyt mies, ja Anna Abreu sanoissaan harkitsematon Tissi-Anna.

Kilpailijatkaan eivät tätä sohvanpohjakriitikkoa juuri vakuuta, ja Nalle kertoo aivan suoraan miksi. Joku on liian lihava, jollakin on liian huono iho, joku liian itsetunnoton. Mitäpä näitä salailemaan, musiikkibisnes on raaempaa kuin japanilainen sushi.

Nallen tilitystä, vuodatusta ja kuohuntaa pääset tarkastelemaan Tähdenlento-blogista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nalle Österman, Idols, Jone Nikula, Anna Abreu

Kommentit

”Häh?” on todellinen idiootti.
Ja vain idiootit vaivautuvat kritisoimaan sellaisia ohjelmia kuin Idols. Asiansa osaavat kriitikot löytävät kyllä parempaakin kritisoitavaa.

Jotain tuosta allekirjoitan, mutta formaatti tehty semmoiseksi, että ei ole muutoksiin mahdollisuutta. Tietysti kyllästyttää katsoa samaa muuttumatonta formaattia, mutta osallistujien kannalta edelleen yksi suosituimmista mahdollisuuksista päästä toteuttamaan haaveensa, jos vaan taitoa ja suosioo riittää.

No kuka asiantuntija sitten on kritisoinut esim idolsseja jossain ”paremmassa mediassa”? Taitaapa olla aika nevöhööd-osastoa.

Kuka on väittänyt että musiikin asiantuntijat Eivät ilmaise mielipiteitään julkisuudessa?
Jos sä viittaat tohon yläpuolella olevaan kommenttiin, niin koetahan tajuta että julkisuutta ja mesiaa on muutakin kuin nämä näljäiset juorulehdet.

missäs niitä ”oikeita asiantuntijoita” on jos ei julkisuudessa? Ja mitä hyötyä sellasesta kritiikistä on joka jupistaan vaan yksin vessassa lavuaarin nurkkaan?

”Tykitystä”.. no voe vitta!
Paskaa paketissa.
Oikeita musiikki alan asiantuntijoitakin löytyy ja heiltä irtoaa kritiikkiä tarpeeksi ilman, että heidän on tarvis syyyllistyä esikoulu tyyliseen ala-arvoiseen kitinään.

Mutta niiden kriitikoiden ei tarvitsekaan kerjätä pennosiaan juorulehdiltä.

Nalle sopii Hymylle kuin nyrkki silmään, se on totta.

Nalle, näädät ja Hymy ja Martina Aitolehti laulajana: kaikki saman tasoisia

Nallen kaltaista tykitystä tarvitaan, sillä liian paljon on Suomessa levy-yhtiöitä myötäkarvaan sukivia ja sulkijalihasta suutelevia anaalikärpäsiä. Että ninnan nunnan, anna palaa.

En kyllä tajua mitä ”ivailun” aihetta on siinä jos Nikula on jossain sotaveteraanien mainokses,”kun tukkakin on niin pitkä”.Ja miksi muuten Anna Abreuta ja hänen kommenttejaan aina arvostellaan niin kärkkäästi?Eikös likka ole pärjänny ihan hyvin,ilman ”tissivakoakin”.Kai Annallakin on oikeus omiin mielipiteisiin.

Hah! Nämä ovat vain Nallen omia mielipiteitä.
Tosin toki hänellä on oikeus niihin.
Olen muuten samaa mieltä hänen kanssaan tuomareista.

Tämä tyyppi haukkui heti kättelyssä sotaveteraanien hyväksi tehtävää työtä…

Seuraavaksi hän kiittelee Martina(teko)Aitolehden laulajankykyjä…

V**tu mitä P****aa!

Hah! Nämä ovat vain Nallen omia mielipiteitä.
Tosin toki hänellä on oikeus niihin.
Olen muuten samaa mieltä hänen kanssaan tuomareista.

Oma kommentti