Avioeron toinen vaihe käynnistyi – näin yllättävästi reagoi BB-Antti!

Henna ja Antti KurhinenAntti Kurhisen ja Henna Kalinaisen yhteisuutiset eivät tunnu päättyvän, vaikka avioero nuijitaan valmiiksi puolen vuoden harkinta-ajan jälkeen aivan näinä päivinä. Nyt Antti on mennyt lukemaan Hennan MTV3:n Viihdeuutisille antaman haastattelun, eikä hän saa enää sydänsuruiltaan rauhaa.

-Luettuani tämän uutisen tuli todella, todella surullinen olo ja samalla sitä mietti ja kysyi jumalalta, miksi pakotat meitä kärsimään näin paljon ja miksi pakotat meitä rakastamaan toisiamme niin paljon? Hennan haastattelun luettuani haavat sydämessä repesivät auki vielä enemmän ja olen ollut todella surullinen, Antti murehtii.

Antti ei tahdo tajuta, miksi muut jatkavat erostaan huolimatta hymyillen, mutta hän ei pysty niin tekemään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

KAKARAT, KUULUTTE YHTEEN, LOPETTAKAA TYHMÄ TAPPELU, VÄHÄN ”ARMOA” TOISELLE, OLETTE UPEA PARI, VAAN SE NUORUUS JA HULLUUS…:)

Hei De Facto, etkö tiedä että nykyyän voi arvostella ja pilkata kaikkea muuta, paitsi sitä jos joku uskoo tonttuihin, lentävään spagettihirviöön, neitseelliseen syntymään, puhuviin käärmeisiin, taivaalliseen sotkaan jne…

14 kommenttia joista yli 10 kateelisten suomalaisten. Hyvä Antti tsemiä

Onks Antin ainoa oljenkorsi pysyä julkisuudessa itkeä vieläkin tästä erosta ?

PAINU JO HEL*ETTIIN SUOMESTA!

pikku-poika itkee kun tajus minkä mimmin menetti! no kyllä antti viel saa jonkun hampaattoman huoran pokattua jostain kartsalta MUAHAHAHHA

naistenhakkaaja antti voi miettiä saako naista enää ikinä

Kalaöljy rauhoittaa villiä pikkupoikaa.

Mikä palikka itse olet? Myönnät 2000-luvulla olevasi ateisti ja arvostelet toisten uskonvapautta.

Mikä palikka, uskoo 2000-luvulla jumalaan! Hah hah! 😀 Aurinko kiertää maata joo.

Oma kommentti