Avioituva BB-Niko – katso hääasu huntuineen!

Niko SaarinenBB-Niko ottaa rajusti kantaa kirkon homokeskusteluun marraskuun Hymy-lehden sivuilla. Homojen oikeuksista puhuttaessa Niko kysyy:

-Mitkä oikeudet? Jos homojen ja lesbojen vihkimistä verrataan koirien vihkimiseen, en näe mitään syytä jäädä kirkkoon. Nyt eletään vuotta 2010, siitä on pikkuisen aikaa kun raamattu eli satukirja, on kirjoitettu, kundi tömäyttää.

Kuvissa hän on sonnustautunut camp-henkisesti naisten hääasuun. Oikeassa elämässä Niko pukeutuisi tietenkin toisin. Mutta entäs ne häät?

Sellaiset on kyllä tulossa, mutta nykyisen poikaystävänsä kanssako? Ei niin varmaa, ei niin varmaa…

Lue marraskuun Hymystä Nikon kommentit hurjana vellovaan kirkon homokeskusteluun.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Niko Saarinen, BB-Niko

Kommentit

Olen hetero ja hyväksyin erilaisuuden, sillä ihmiset ovat erilaisia,nyt ajatusmaailmani muuttui,sinä Niko et tee helpoksi ymmärtää homoutta,olen antanut ymmärtää itselleni että teet pilkkaa homoista käyttäytymällä noinkin homovastaisesti.

Oleko miettinyt mitä häpeää aiheutat vanhemmillesi?,jos et välitä itsestäsi niin välitä edes vanhemmistasi.

Valtakunnan pelle NO:1 tottatosiaan mitäköhän vittua ton hintin päässä liikkuu

Jos hän ei välitä itsestään mitä hänestä ajatellaan mutta ajattelisi vanhempiaan,minulla on kaksi lasta ja toinen on poika ja 18v,en todellakaan ole homokielteinen mutta en kuuna päivänä haluaisi että poikani paistattelisi lehtien kansissa naisten hääasu päällä.
Koen myötähäpeää häntä kohtaan ja surullisena mietin minkä häpeän hänen vanhemmat kokevat,ei homoudessa ole hävettävää mutta sitä en ymmärrä kun tehdään oma-alotteisesti itsestä pilkan kohde homouden varjolla.
Jos hän ei välitä mitä hänestä ajatellaan niin äitinä sanon että välittäisi edes siitä mitä hänen vanhemmat saavat kestää.

Huvittaa kun tää julkisuuden kimee tekee tietosesti itsestään narrin:>).

jos raamattu on homojen mielestä vain vanha satukirja ja jumala satusetä niin miks nää homppelit haluaa satusedän siunauksen liitolleen en ymmärrä

”Pukeutuvathan jotkut lesbotkin miesten frakkeihin omissa häissään. Onhan tuo sitäpaitsi paremman näköinen kuin monet naiset.”

Loistava kanta :DDDD

Pukeutuvathan jotkut lesbotkin miesten frakkeihin omissa häissään. Onhan tuo sitäpaitsi paremman näköinen kuin monet naiset.

Eikö toi vitun homo häpeä mitää vai onko toi vaan niin vitun tyhmä ettei tajua hävetä?.

miten alas ihminen voi vajota vaan siksi että pysyy otsikoissa

Avioliitto kirkon instituutiona perustuu uskontoon, jonka mukaan avioliitto on naisen ja miehen välinen pyhä asia. Kysynpä vain miksi kirkon tulisi muuttaa uskoaan siitä, mitä avioliitto edustaa? Miksi homoparit haluavat muuttaa ikiaikaista käsitystä naisen ja miehen avioliitosta? Olen sitä mieltä, että avioliitto kirkossa vihittäessä tulisi todellakin pitää naisen ja miehen välisenä, se jos homoparit haluavat mennä naimisiin, sallisin sen mielihyvin, mutta mutta kirkko ei ole oikea paikka heille SYY: kirkko edustaa uskontoa, joka perustuu raamattuun. Avioliitto nimenä tulisi jättää ainoastaan heteroille, mikäli vihkiminen tapahtuu kirkossa. MIKSI homoparit haluavat muuttaa käsitystä kirkollisesta avioliitosta? Aviopareiksi rekisteröityminen (eli avioliitto toisin sanoen) onnistuu rekisteröimällä parisuhde. En vastusta homoliittoja, mutta vastustan, että yritetään muuttaa USKONTOA. Miksei homoparit aja asiaa myös muille uskonnoille kuin ev.lut? Suvaitsevaisuutta on myös se, että kunnioitetaan toisia ihmisiä, kunnioittamalla heidän uskontoaan.

Nythän on niin, että homma lipsuu pahasti kirkolta. Minusta ortodoksinen
kirkko pitää hyvin kiinni perinteistä.

Tolla tyylillä ja aseteella toi heebo vaan lietsoo homovihaajia!!!!Mulla ainakin nous villat raivosta pystyyn heti kun kuvan näin.En ole homovihaaja mut tämä todella ärsyttää muutenkin.

Kaikenlaista se niko keksii:DD en jaksa alkaa kirjottaan mitään erillistä kommenttia teille joten tässä nyt mun blogista kopioituna muutama juttu teille homoavioliittojen vastustajille: ”Tällä hetkellä on ollut tosi paljon pinnalla keskustelut homo-pareista. ”Tulisiko samaa sukupuolta olevilla olla oikeus kirkkohäihin?”, ”Tulisiko samaa sukupuolta oleville antaa adoptio-oikeus?”, ”Tulisiko samaa sukupuolta oleville pareille antaa toistensa perintäoikeus?”. Vastaus on kyllä, kyllä ja kyllä! Mua monesti jopa naurattaa kun luen keskusteluja liittyen homo-parien kirkkohäihin, koska ihmiset uhkaavat erota kirkosta, jos homo-pareille annetaan oikeus kirkkohäihin ja ihmiset yrittää etsiä raamatusta tekstinpätkiä, joiden mukaan olisi kristinuskon vastaista hyväksyä homo-pareille kirkkohäät. Te jotka uhkaatte eroavanne kirkosta niin taidatte itse olla aika heikkouskosia, jos teidän uskonne on noin pienestä asiasta kiinni, joten ehkä vaan parempi, että eroatte. Raamatun tekstin pätkien kääntely ja vääntely homoparien kirkkohäitä vastaan on säälittävää, sillä raamatusta löytyy paljon kohtia, joiden mukaan homo-pareille pitäisi antaa oikeus kirkkohäihin. Raamatussahan sanotaan, ettei Jumala hylkää ketään ja siinä puhutaan toistensa hyväksymisestä. On tärkeä muistaa, että raamattu on aikansa ihmisten kirjoittama kirja ja ajatuksetkin ovat sen mukaisia. Mielestäni on naurettavaa, jos kirkko pystyy vaikuttamaan noin paljon lakiin, sillä se sotii jopa ihmisten perusoikeuksia vastaan. Puolet Suomen väestöstäkin kannattaa samaa sukupuolta olevien kirkkohäitä ja Suomihan on demokraattinen valtio. Rakkaus on rakkautta niin homo- kuin heteroparienkin välillä.

Olen myös yllättäen sitä mieltä, että homopareille pitää antaa adoptio-oikeus, koska he voivat kasvattaa lapsen ihan yhtä hyvin kuin heteroparitki. En usko, että lapsi tarvii molempia perinteisiä nais- ja miesmalleja. On paljon hyviä yksinhuoltajia, jotka pystyvät takaamaan lapselleen hyvän kasvatuksen, joten mikseivät muka homo-parit pystyisi sitä takaamaan. Siihen, että onko hyvä vanhempi, ei vaikuta seksuaalinen suuntautuminen, vaan se, että pystyy antamaan lapselle tarpeeksi rakkautta, turvaa ja takaa lapselle tasapainoisen mielen, sekä hyvät olot. Se mitä taas homoparien perintäoikeuteen tulee niin, eikö ihan samat lait pitäisi päteä meihin kaikkiin, sillä onhan Suomi niin tasa-arvoinen maa.

Jokaisen tulisi uskaltaa olla oma itsensä ja rakastaa ketä rakastaa, eikä ketään saa syrjiä rakkautensa vuoksi, sillä rakkaushan on täysin luonnollista ja jokaisella on siihen oikeus. ”

täällä kommentoivista ihmisistä EI yksikään ole kunnon uskovainen, koska uskovaiset eivät kommentoi jonninjoutavia uutisia hymyn netissä tai muuallakaan netissä! kiihkouskovaiset ovat vanhoja ihmisiä ja he eivät todellakaan edes osaa käyttää nettiä. täällä huutavat ihmiset ovat ”muka” olevinaan niin uskovaista, mutta sitten seuraavan uutisen lukiessaan he ovatkin jo jotain muuta. jos niko on onnellinen se riittäköön meille, miksi me täällä kukkoilemme uhkauksien ja herjauksien merkeissä ei meitä luoja sellaiseksikkaan luonut joten perääntykää kansa!!!!

”Pappien on pakko heidät vihkiä”

Pappien ei ole pakko vihkiä edes heteroita. Meidän kylällä 50+ mies petti vaimoaan 15-vuotiaan tytön kanssa. Saivat kaksi lasta ennen kuin tyttö täytti 18v. Mies erosi vaimostaan ja halusi nuoren tytön kanssa naimisiin. Pappi ei suostunut vihkimään.

ei MinniHiiri, avioliitto ei ole kahden ihmisen välinen asia! Avioliitto kirkollisena instituutiona on miehen ja naisen välinen suhde, johon kuuluu lupaus siitä että avioliitto jatkuu kuolemaan asti. Parisuhde taas on kahden ihmisen välinen suhde ja olen sitä mieltä että kaikille pareille voidaan järjestää siunaustilaisuuksia mutta avioliittoa ei, sillä avioliitto määrittyy miehen ja naisen väliseksi suhteeksi.

ei MinniHiiri, avioliitto ei ole kahden ihmisen välinen asia! Avioliitto kirkollisena instituutiona on miehen ja naisen välinen suhde, johon kuuluu lupaus siitä että avioliitto jatkuu kuolemaan asti. Parisuhde taas on kahden ihmisen välinen suhde ja olen sitä mieltä että kaikille pareille voidaan järjestää siunaustilaisuuksia mutta avioliittoa ei, sillä avioliitto määrittyy miehen ja naisen väliseksi suhteeksi.

hyvä niko ! oot ihan paras ku osaat olla vaan oma ittes etkä välitä muitten mielipiteistä ja käännät kaikki asiat positiiviseks 🙂

Mahtavaa!!!Siis tää on ihan upeeta.. Hienoa niko! Lisää tälllästä ! : ))) Kaunis mies!

Mä olen homppeli Nico Hesasta ja oon kova bilettämään ja juomaan viinaa.Minua ei saa kiusata!

Nyt ainakin tiedetään että Nikoa tuupataan, Niko ei siis ole se joka tuuppaa…

Ihmettelen tässä enemmän sitä, että miksi muutenkaan kuuluisi kirkkoon, jos ei usko Raamattuun. Samaa jo jotkut kommentoivatkin.
Että miksi sellaiset, jotka eivät usko Raamattuun ovat vaatimassa kirkollisia häitä yms. asioita, jotka perustuvat Raamattuun.
Antaisivat meidän uskovaisten pitää Raamattumme ja kirkkomme sellaisena miten asiat tulkitsemme.

Säälin. Todellakin, säälin tuota kuvassa olevaa poikaa.

Ja samaa aikaa me homot marssitaa suvaitsevaisuuden vuoksi kun tää vitun idiootti antaa täysin väärän kuvan enemmistöstä miten homot elävät.

Jos joskus nään ton neidin jossakin homokuppilassa niin vedän kyselemättä sitä pataa.

hei haloo! se on ollut perussuomalaisten kansanedustaja joka on verrannut homoseksiä eläinseksiin yms. ei kirkko. ja niko ei ole meistä homoista se parhain esikuva, vaan noloin ja nikon teot eivät ole hyvää pr-missään! laittakaa fiksut homot esille, tai edes ns. fiksut, kuten bb-sauli, bb-sampo, onhan noita nyt fiksumpiakin

Enemmän sillä varmana on vaikutusvaltaa kuin hymyn sivuilla kommentteja rustaavilla katkerilla ihmisillä? Kuhan heitin ilmoille tälläisenkin kannanoton..

No nythä kirkonkin on pakko siunata homoliitot kun noinkin vaikutusvaltainen ja muutenkin merkittävä julkkis ottaa kantaa asiaan:).
”voi pyhä sylvi sentää”

Avioliitto on kahden ihmisen asia. Ei ainoastaan naisen ja miehen vaan KAHDEN toisiaan aidosti rakastavan aikuisen ihmisen. Ovat he sitten miehiä tai naisia jotka haluavat naimisiin, niin minusta pappien on pakko heidät vihkiä. Onneksi asiaan on aivan varmana tulossa suomessa muutosta, koska asiaa käsitellään nyt todenteolla medioissa.

Jos Nikokin on sitä mieltä, että Raam0attu = satukirja niin minkä helv**n takia haluaa naimisiin mennä?? Koko kirkko perustuu Raamattuun, avioliitto perustuu Raamattuun ja siihen, että saadaan Jumalan siunaus liitolle. Ottaa niin paljon pannusta kun tietää, että suurinosa homojen oikeuksia puolustavat ajattelevat aivan samalla tapaa kuin Niko. Kaikkia ei tarvitse muuttaa 2010 luvulle ja siinä vaiheessa jos Raamattua pilkataan siinä määrin, että siunaus annetaan homoliitoille niin pohja on mennyt koko kirkolta ja Raamatulta. Siinä vaiheessa saa kantaa Raamatut roviolle, polttaa kirkot ja vapauttaa papit työstään kun koko asialle ei ole enää mitään perustaa. Suurimmalta osalta ihmisistä on näköjään avioliiton todellinen tarkoitus unohtunut ja kirkon pitäisi ehdottomasti pitää kiinni siitä, että vain heteroliitot siunataan. Enkä ole homovihaaja, mutta en suvaitse sitä että kirkon perustaa eli Raamattua lähdetään muuttamaan.

Ei toi ihan yhtä turha oo kuin tukiainen. Tämän taustalla varmaan on homokohu ja Niko haluaa tuoda oman mielipiteensä julki skandaalin merkeissä. Niko on nuori ja haluaa kokeilla omia ja kansan rajoja. Niko on kasvanut median mukana viimeisen kahden vuoden aikana ja parantanut arvostustaan ainakin minun silmissäni.

HYI HELVETTI!Jos olet homo niin ole mutta älä pukeudu naisten asuihin, et ole nainen.

🙂 nysse nauraa teille 😀 mitäs otatte kaiken nii tosissanne. ihananiko (:

Missä on ihmisten huumorintaju? Vai onko kenties aukko sivistyksessä sanan ”camp” merkityksen kohdalla?

Mielenkiinnola jään seuraamaan miten alas tää homo vajoaa,nyt mennää jo melko matalalla.
Tää tyyppi on häpeäksi kaikkille niille homoille jotka elävät täysipainoista ja tavallista eämää käyden oikeissa töissä ja olemalla muutenkin täysipäisiä kuten mä itse .

Eikös tämä ole se sama Niko joka sanoi vetäytyvänsä julkisuudesta?

Mauton ja typerä kuva!
Tuollainen tekee enemmän haittaa kuin edistää homojen asiaa.
Todella typerä mielenilmaus – toisaalta tuo poika ei ole mikään ruudinkeksijä muutenkaan.

Oma kommentti