Avioituvan BB-Andreaksen seksiskandaali: 16-vuotias salarakas!

Andreas GrönblomVuoden 2008 Big Brotherista ja tv:n chattijuontajana tutuksi tullut Andreas Grönblom, 24, painiskelee seksiskandaalin kourissa. Mies sai juuri toisen lapsensa ja on menossa syyskuussa naimisiin, kun Hymy kertookin yllättäen Andreaksen hairahtaneen kesällä 16-vuotiaaseen salarakkaaseen.

Pari on tapaillut seksin merkeissä muun muassa MTV3:n parkkipaikalla autossa.

Hymyn tavoittama Andreas myöntää tapahtuneen ja sanoo katuvansa sitä syvästi. Syyskuun Hymystä luet asiasta lisää! Miten tyttö ja Andreas tapasivat? Mikä on Andreaksen mukaan syynä kaikkeen?

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Andreas Grönblom

Kommentit

16-vuotiaan kaa sekstailuhan on parasta mitä on, niin nuori ja jos vielä kaunis. Millahan ei itse ole mikään hyvännäkönen, mutta Andreas on, joten ei ihme että pettää! sori vaan mutta Aden vaimo nolaa itsensä jos vielä nai tuon miehen, Andreas voisi saada niin paljon paremman näkösen vaimon!!! kumpa ei menis naimisiin..

Andreas on TODELLA kaksi naamainen….tuskin se mitään katuu……………………………….enkä usko että tää oli ensimmäinen kerta…sääliksi käy lapsi parkoja,joiden isä hyppii housuista toiseen samaa aikaa kun avovaimo (vai vaimoko se jo on) hoitaa pikkuisia kotona.!

Kaikki me tehään virheitä, ei kukaa ole täydellinen. Ihmiset tarvii mahollisuuksia oppiakseen, jotkut yhden ja toiset enempi. On niitä tietenkin niitäkin jotka ei koskaan opi mutta sillon se on vaan tahdon puutetta. Tsemppiä teille.

Hölmöhän se sen vaimokekin on, jos vielä palaa yhteen Antin kanssa. Sille nauraa koko maailma. Tai säälii.

Joo mä haluun ehdottomasti itselleni tollasen miehen jolle saisin kyllä lapsia vääntää ja se kävis samalla hässimässä jotain teiniä!
Kyllä virheitä tekee jokanen,jep jep,mut niistä pitää oppia..Toi on käyny vähän enemmän kun kerran tekemässä sitä virhettä!

Mitä pahaa on 16v kanssa sekstaillessa ja deittaillessa???
Kansanedustajahan jo näytti kansalle mallia miten voi tehdä.. (kanerva)
Jos herrat niin tekee on kansalle sallittava samat asiat.

16-vuotiaan paneskelu (säännöllisesti jossian parkkipaikalla) ei ole mikään harmiton ”sattuhan sitä” -tyyppinen hairahdus. Kotona odottaa juuri toisen lapsen synnyttänyt vaimo, jonka kanssa suunnitellaan häitä. Ja tämä nilviäinenhän on tosiaan julistanut vaimonsa ja televisionkatsojien kuullen, että seksi miehen kanssa on parempaa kuin naisen kanssa. Voi että, mikä perheenisä. Siis tosi symppis…

ihmiset tekee virheitä ja katuu niitä. millä oikeudella syyttelee täällä muita ihmisiä? kun ei edes tunne heitä.. ihan kuin itte ette olisi koskaan tehneet virheitä. helppohan se on teidän täällä kirjotella vaikka mitä kun ei kasvot näy.. ja jos tyttö ei halua naamaansa/nimeänsä julkisuuteen, miks ei kunnioiteta sitä päätöstä, koska kukaan täällä ei hyödy siitä tiedosta!

Eiks sit parempaa parkkipaikkaa oo löytyny ku MTV3 parkkipaikka…

Hui.. ihan paha oli tuli tästä jutusta. Ei voi kyllä ymmärtää.. tai no virheitähän kaikki tekee, mutta toinen saanu just lapsen ja sitten paneskelee jotain 16-vuotiasta lasta jossain autossa parkkipaikalla. Ei voi ymmärtää. Ja onko ne muka vielä menossa naimisiin?!

Kaks naamanen tekohetero,puhuu edessä toista ja haukkuu selän takana,huomattii bb talossa.

Voimia Andreas! kaksinaismoralistiset ihmiset kommentoivat täällä ja haukkuvat, mutta eivät tajua että ihmisiä me kaikki ollaan, jokainen ihminen voi tehdä elämässään virheitä.. hel””’tin jeesustelijoita nämä arvostelijat!

naurattaa noi teijän puheet ”pedofiili”, En tajua mikä ihmisii on menny VITTU KAIKKI TEKEE ELÄMÄSSÄÄ JOTAIN MIKÄ VOI SATUTTAA JOTAKUTA!
IHAN JOKAIKINEN KUKA TÄÄLLÄKI ON PUHUNU ’Tää on niin limanen äijä et hyi!’ OIKEESTI RELATKAA VÄHÄ, HAJOTKAA PUHEILLENNE. -.- muhahaa

Andreas!
minä olisin halunnut olla se tytön sijasta sinun kanssasi sekstailemassa.
Oot söpö, sexy!!

Juu, tosi symppis.

Ensin nyyhkytti BB-talossa ikkunalasin läpi raskaana olevalle vaimolleen.

Sitten kertoi asuinkavereilleen ja televisionkatsojille, että kyllä seksi miehen kanssa on parempaa kuin naisen kanssa. Että terkkuja vaan sinne kotiin raskaana olevalle vaimolle.

Siinä mies joka paasaa tv-ohjelmissa perhearvoja. Häpeä Ade sun avovaimolla on selkärankaa.

Ade on Symppis! Hyvännäköinen, fiksu ja kaikenpuolin ok-heppu =)

siellä on työnjako kunnossa tuossa parisuhteessa…. avovaimo synnyttää lapsia ja avomies (hammashemmo) panee lapsia parkkipaikalla

Toi narsistiko muka katuu? Haha, älä Andreas viitti naurattaa, et usko tuohon itsekkään. Toivottavasti Milla ei mene kanssasi naimisiin ja säälin syvästi lapsiasi, jotka joutuvat elämään narsisti-isänsä kanssa.

kettuilutyttöhän on ihan selvästi perusanaali…

Ei 16-vuotias ole enää ns. sakkoa, joten go for it kaveri, kunhan et vaimoasi satuta!

Ei 16-vuotias ole enää ns. sakkoa, joten go for it kaveri, kunhan et vaimoasi satuta!

Ainoa yllätys tässä Aden tunteville on se että tuo 16-vuotias lapsi oli eri sukupuolta kuin hän! Ja ah, miten romanttinen valinta tuo maikkarin parkkipaikka.

Onkohan toi käyny samalla kirurgia kun Michael Jackson,kun nenu on kun klooni sen nenusta?.

No, kyllä se Tero oli paljon limaisempi tyyppi kuin Andreas ja Niko yhteensä, vaikken nyt mitenkään Andreaksen tekoa puolusta… Pettäminen on pyllystä… :o/ Ja teinitytöt(n. 15-17v) on tunnetusti ****ja – ei nyt kaikki tietenkään, mutta aika moni, jos katsoo meininkiä kaupungeissa… :o/

Eiks tää ollu se luuseri bb talossa joka selkää puukotti ja puhu aina kun silmä vältti Terosta paskaa selän takana sen neitihintti Nikon kanssa?.

niihän siinäkin satutarinassa sitten kävi :D. eikö oma vaipanhajuinen kotiavokki jaksa enää sytyttää?

Oma kommentti