Baaritappelu käräjillä – vain Antti Kurhista syytettiin!

Antti KurhinenEilen käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa viime vappuna tapahtunutta ravintolapahoinpitelyä, jossa osallisina olivat myös ex-BB-pari Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen. Hymy kirjoitti asiasta tuoreeltaan. Silminnäkijöiden mukaan riitaa olisi tullut alunperin toisten juomien juomisesta.

Eilen käräjillä käsiteltiin kupletin juonta. Toisin kuin julkisuudessa on esitetty, syytettynä ja vastaajana jutussa oli ainoastaan Antti Kurhinen. Häntä syytettiin helsinkiläismiehen pahoinpitelystä. Asianomistajana oli vain yksi henkilö. Henna Kalinaista kuultiin vain todistajan ominaisuudessa, kerrotaan Helsingin käräjäoikeudesta.

Tuomio jutussa annetaan ensi viikon keskiviikkona puolilta päivin niin kutsuttuna kansliapäätöksenä.

Antti itse kommentoi eilistä käräjäpäivää Facebookissa:

-Hitto mikä juttu! Ei sitten käräjiltä voitu ilmoittaa, että juttu siirtyy neljällä tunnilla eteenpäin. V..u mitä pelleilyä, hei Suomen oikeuslaitos! Ihan turha reissu ja nyt himassa käymään ja takas käräjille s..tana.

Myös Henna Kalinainen on julkisuudessa kertonut tehneensä rikosilmoituksen ex-miehestään. Henna kertoi aiemmin Hymyssä kolmesta eri pahoinpitelystä, joista hän Anttia syyttää. Syyttäjä tekee ratkaisunsa asiassa myöhemmin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Menolippu Venäjälle. Vain menolippu. Ei takaisin pääsyä.

Oma kommentti