BB-Amanda harrasti seksiä – muut katsoivat!

BB-talossa on keskusteltu – jälleen kerran – seksistä. Tällä kertaa pohdiskeltiin, mikä on ollut erikoisin paikka, missä kukin on harrastanut seksiä.

Amanda avautui varsin julkisesta seksikokemuksestaan. Hän kertoi harrastaneensa seksiä räppäripoikaystävänsä kanssa Suomen keskipisteessä sijaitsevan merkin luona.

Amanda kertoi ohikulkuliikenteen olleen vilkasta, ja katselijoitakin paikalle ilmaantui, mutta se ei haitannut Amandan seksipuuhia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, BB, Amanda Harkimo

Kommentit

Hymyn otsikot antaa aina ymmärtää, muttei ymmärrä antaa.

Ei taida mennä kovin moni muukaan asia kaaliin, jos et ymmärrä mikä tossa otsikossa on ”väärin”. Otsikko on varmasti toimiva, kun kerää lukioita puoleensa, mutta antaa aivan väärän kuvan uutisen sisällöstä.

mikähän tän ketjun tarkoitus on? Varmaan yhden ihmisen kirjoittelua koko juttu. Ei mee kaaliin mikä tossa jutussa ja otsikossa on niin kauheen väärin?

Sovitaan niin että ammattilaiset tekevät työnsä ja nämä avohoitopotilaat jatkavat vain lukemista. Kiitos.

onko niin epätoivoista saada ketään lukemaan näitä että pitää kusettaa ihmisiä täysin erillaisen käsityksen antavilla otsikoilla? mikä on muuten tälle lehdelle yleistä…

Vai olisko Puolangalla joku traktorilla ohi ajanut lasit huurusa??

No onpahan Piippolassakin ollut jotain katsottavaa, kerrankin.

ois nyt ollu semmone perse pystyssä takaapäin oscarin kaa ja muut siinä vieressä kyllää niitte touhuja, sit tää otsikko ois ollu kohallaa

Sitä mieltä olen että jos on ärsytyskynnys niin matalalla kuin näillä verkkoveijareilla tuntuu olevan niin jonkunlainen apu voisi olla tarpeen.

Jyrki Lehtola hyvin kirjoitti näistä verkon boikottipettereistä, jotka suuttuvat ja murahtelevat kaikesta, leikkivät käyttävänsä valtaa järjestämällä boikotteja ja rakastavat tykkää-nappia painamalla. SAIRASTA!

Onnittelut loistavasta otsikoinnista! Surkeat paikallislehtitoimittajat siellä uikuttavat, kun mestarit pistävät parastaan. Tuossahan on jälleen kaikki oleellinen: harrasti seksiä, muut katsoivat. Näin on todella tapahtunut. Ei otsikoihin perkele mitään sisällysluetteloita ole tarkoitus tehdä tyyliin: ”BB-Amanda harrasti seksiä 20-vuotiaana erään tien laidalla ja kertoi nyt siitä sitten talossa, kun nämä muistelivat seksikokemuksiaan, ai niin bai te vei, siellä tien reunalla oli muutama tupakkaa polttava katsoja!” Ou je!

Joku hymyritari viittii tukea näitä otsikoita? 😀 Hanki elämä!

Tästä huomaa avohoitopotilaan ja kunnon lukian eron. Puuttumiskynnys on aivan perseestä, eikä elämässä ole mitään tukea millään tavalla. Nyt jotain lääkettä!

Tästä huomaaa roskalehden ja kunnon lehden eron. Otsikko on aivan p”#¤eestä, eikä tue tekstiä millään tavalla. Nyt jotain ryhtiliikkeitä ”#¤”#¤%”%

Oma kommentti