BB-Antilla tunteet räiskyvät – liittyykö ex-vaimo tähän?

Antti KurhinenAntti Kurhinen on tunnetusti tunteiden mies, hän ei pelkää soittaa suutaan jos on vihainen tai hehkuttaa lempeä jos se on kohdalle kerrankin osunut. BB-mies kirjoittaa jälleen kerran tulisesti blogissaan nimettömästä henkilöstä – kenties ex-vaimostaan – joka on saanut hänet pahemman kerran sekaisin.

-Nyt minun on oikeesti sanottava se, että ei vaan maistu tämä blogin kirjottaminen. Ehkä siihen on syynä tietyn asian palaaminen mun mieleen ja jollain tavalla elämäänkin… Kotiinlähdön tultua oli jo vähän Laitilan skumppa pöllähtänyt päähän ja sitten olikin pienen farssin aika pitkästä aikaa! Voi tsiisus, kukaan ei ole saanut mua niin vihaiseksi moneen kuukauteen, mutta tämä henkilö osaa kyllä sen homman! Haha..huhhuh.. Eli nyt on pieni pattitilanne ja en tiedä mitä teen oikein ja miksi, mutta sanotaan näin: Ehkä ei ole aina hyvä vaan olla järkevä ja päätteleväinen, vaan ehkä joskus pitää antaa ihmisen yrittää näyttää, kuinka tosissaan on… We will see that! Antti kirjoittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Kannattaiskohan ees joskus olla ”järkevä ja päätteleväinen”?

ehkä ex vaimo haluaa että antti ottaisi hänet takaisin, mutta hän ei ole vielä päättänyt ottaisko/ antaako uuden mahdollisuuden ?
kun ex on kirjoittanut twitterissä miten paljon sua rakastan venäjäksi,kyllä hän anttia takaisin janoaa….

Oma kommentti