BB-Antin hurjat vaalilupaukset – no ohhoh!

Antti KurhinenBig Brother -talossakin asustanut Antti Kurhinen ilmoitti jokin aika sitten pyrkivänsä kansanedustajaksi Piraattipuolueen listoilta. Siitä saakka mies onkin mainostanut itseään pää kolmantena jalkana. Ja lupauksiakin on tullut tehtyä:

-Huomio! Herätkää Ihmiset! Nyt se on mahdollista! Eli kaikki mahdoton on mahdollista vihdoin! Tehdään Suomesta parempi paikka elää! Miten vai?Siihen on vain yksi ja ainut ratkaisu ja se on…..>….Oleeee, eli äänestäkäämme numeroa 175 ja tulevaisuutenne Suomessa on kuin ruusuilla tanssimista! Hurraa, hurraaa! Antti mesoo.

Lupausten konkreettisuus jääkin sitten ihan toisarvoiseksi. Ellei tietäisi Antin olevan Piraattipuolueen listoilla ryhmänä saattaisi moisen vouhotuksen jälkeen pitää Vitsipuoluetta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Mielestäni Antti olisi oikea mies poistamaan Suomesta työttömyyden ja valtionvelan!

En oikein tiedä ketä äänestäisin vaaleissa. Ehkä äänestän läpällä anttia 😀 vaikka en pidä yhtään, mutta olisi hauska nähdä mitä siitä seuraisi kun tuo pääsiskin eduskuntaan heheh

Ännestämisenhän pitää olla hauskaa ja ehdokkaiden pitää olla kauniita ja kivoja ihmisiä hauskoista puhumattakaan…. ja tästähän heille pitää maksaa jätti palkkaa. ÄÄNESTÄKÄÄ esim.ANTTIA mutta älkää ikinä valittako että kyllä tää Suomi on huono maa asua kun kaikki on päin P:tä.

eipä olisi hassumpi idis saisi valtio miljoonia verotuloina, mut pelkäämpä että ei anakondalla ole muuta motiivia kuin huomionhaku.

antti varmaan laillistaisi huumeet ja suomen taloutta saataisiin kohennettua häpykarvoja myymällä. äänestäkää siis turhista

hän voi aina keksiä kaikkia hullunhauskoja tempauksia.

siinä ois mies jolla seisoo järki ja mulkku eli sopiva entisten sekaan

huumoria pitää olla näinä ankeina aikoina

pelkkää typerää teatteriahan koko touhu on joten miten Antti on esim huonompi kuin joku Tanja cocksucker Karpela??

Oma kommentti