BB-Antin outo blogi – mitä vihjailet ja kenestä, Hennastako?

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenBB:stä tunnettu Antti Kurhinen kirjoittaa blogissaan pettyneensä erääseen ihmiseen, jota ei kuitenkaan paljasta nimeltä. Rivien välistä voi kuitenkin lukea – olematta Einstein – että Antti heittää puukkoa ex-vaimonsa Henna Kalinaisen suuntaan. Blogissa puhutaan jonkinlaisesta pettämisestä. Onko kysymys lupauksista vai mistä, se ei tarkoin selviä.

-Ei olisi kannattanut edes tulla pyytämään mahdollisuutta, kun tiesit, että kun nämä asiat paljastuvat, niin en ikinä voi antaa sulle anteeksi. Nyt kaikki on ohi ja tilanne on selvinnyt – valitettavasti juuri niin miten pelkäsinkin. En voi niitä asioita hyväksyä ja antaa mahdollisuutta semmoisten tekojen jälkeen. Ja tosiaankin tuo sinun imagonmuutos näyttää toimivan joo oikein hyvin, krhm! Antti kirjoittaa.

Lopuksi Anakonda suoraan sanoen lyttää arvostelujensa kohteen:

-Ja kaiken tuon mediapelleilyn jälkeen huomaat myöhemmin taas, että et ole yhtään onnellinen ja rakkautta tuskin löydät pitkään, pitkään aikaan. Ja sen voin taata sulle, ettei noilla tempauksilla kukaan tervejärkinen halua sinua vaimoksi, vaan ainoastaan yhden illan ”hoidoksi”, siihen se jää!  Muista minun tämä sanoneen, sitten kun itket ja mietit että ”miksi mulle taas kävi niin!”

Henna puolestaan ilmoittaa Twitterissään katuvansa erään ihmisen kanssa tekemisissä oloaan.

Please, hei, lopettakaa jo molemmat!

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Antti on epätoivoinen!! ilman Hennaa ei hänellä olisi julkisuutta!!!!

Siksihän Hymy uutisoikin, jos muut uutisoivat vähemmän. Katsos kun siellä tiedetään, että näitä luetaan ja nenä solmussa ja ihmiset kommentoi hulluina. Että opettelisit sinäkin pisnesmatikkaa.

No eikös näillä ollut Anakonda wc-pöntössä joka paljastui Antin tortuksi.

Ja tosiaankin tuo sinun imagonmuutos näyttää toimivan joo oikein hyvin, krhm! Antti kirjoittaa.(Kranaatin heitin miehet.!) heh

Kovasti näyttää teitä kiinnostavan. Niin kauan kuin täällä on kymmeniä kommentteja ja kävijälaskuri raksuttaa niin kauan Hymy näitä julkaisee ette kai te hulluna ja tyhmänä bisneksenä tätä pidä.

ja lukeminen on ihan vapaaehtoista. Loppujen lopuksi ihan järkeviä sanoja Antilta. Go antti ja kalinainen on vain ruma aasi

nyt loppuu nämä paskajutut noista valtakunnanidiooteista! kiitos hymy ja muu media jo etukäteen.

no jos haluatte lopettaa tän hymyssä niin lopettakaa itse näistä kirjoittaminen!!!

Oma kommentti