BB-Antin törkypaljastus avioliitostaan!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenBB-Antti Kurhinen jaksaa kirjoittaa ex-vaimostaan Henna Kalinaisesta, eikä aina edes kovin mairittelevasti.

Blogissaan Kurhisen poika muistelee aluksi haikein mielin hänen ja ex-vaimonsa häävuosipäivää, jota ei koskaan ehtinyt tulla, mutta paljastaa myös menneensä Hennan kanssa naimisiin vain ja ainoastaan rahan, maineen ja julkisuuden takia.

-Ja nyt ihan rehellisesti minä ainakin tunnustan, että emme olisi menneet ikinä naimisiin, jos se ei olisi BB-historiaa ja jos siitä ei olisi ollut meille molemmille hyötyä tulevaisuuden suhteen! Kyllä! Mitä siinä on hävettävää? Anakonda retostaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Antti Antsukka vonkaa mennyttä lihhoo! Aijettä sitä mies kitisee ja vikisee ja halluu entistä heiloo! Vuan etsaa, se män jo – paremmad miehelykset sitä jo riiaa, sie Antti oot vaa Lantti-Anttii, nolla ku nolla ja löyhä o polla 😀

kyllä minun mielestä tuo Antti on oikeen mukava ja charmantti nuorimies… ei vittu mikä pelle tää kerkko on, ihan täys nuija, vituttaa niin saatanasti tää ihminen et huh huh.

Tuon tiesinkin jo! Ole kiltti Antti ja jatka omaa elämääsi jätä Henna rauhaan jutuiltasi! Teet itsestäsi typerän nuilla jutuillasi.Ihan oikeasti anna jo olla!!!

ei helvetti!

en tiiä onko tukiainenkaan yhtä idiootti ku tää monkeyface, oikeesti koettaa saada huomiota keinolla millä hyvänsä. ihan älyttömän ilkeetä tollanen, käsitin et Henna oli tän idiootin kaa tosissaan. ihan vitun säälittävä tapaus…

Julkisuusmalli on selvinnyt:

Henna — suuntautuu —>> TV- ja juontohommiin

Anti —- suuntautuu —->> Hennaan ja historiaan

Kumpikin saa julkisuusarvoa, Henna paljon enemmän. Antti saa julkisuutta vain Hennaan liittyvillä (säälittävillä) ulinoillaan.

Koeta ryhdistäytyä, Antti, ja valitse oma tiesi. Me miehet emme kaipaa sinusta huonoa vikisijäesimerkkiä. Turhaan mässyttelet ja maistelet jotain naimisiin- ja avioliitto-sanojasi koko ajan. Jätä väkisemättä paperihääpäivästä, ala jo vihdoin aikuistua. Susta tulee muuten julkinen riippakivi, joka ei itse pysty oikein mihinkään.

Slobo luulee olevansa jotain…

Henna oli todella rakastunut ja sydämestään uskoi yhteiseen elämään.

mee Slobo takas sinne äitimaahan.

Katkera pikkupoika.Henna taisi olla Antin ensirakkaus?Ja nyt katkerana itkee pitkin keltaista lehdistöä,huoh.Katoa…

Slobo on ainut eläin joka paskantaa omaan pesäänsä. Eipähän ole kenellekkään työnantajalle epäselvää tyypin motiivit ja toimintamalli.
Julkisuutta ja nopeaa rahaa keinoja kaihtamatt. Idiootti ja narsisti
samassa paketissa.

Antti hyöty..mutta nyt on hyöty ilmeisesti ohi, koska paljoa tästä törkyturvasta ei onneksi ole tarvinnut lukea..toisin kun suhteen oikeasta julkusta eli hennasta! !!

On melko naivia kuvitella että jollekkin olisi ollut ikinä epäselvää naimisiin menon syy.

On se kyllä tuo Anakonda semmonen poika voee helevettiläeineenn!!!!

Munat katki, pää irti ja seipääseen kaatopaikan portinpieleen.

Oma kommentti