BB-Antti ja Henna vihdoin oikeuteen: Nyt puolustautuu Antti!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenHymy uutisoi ensimmäisenä verkkosivuillaan, että Big Brotherista tuttu ex-pariskunta Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen joutuivat välienselvittelyyn ulkopuolisten kanssa helsinkiläisessä Circus-yökerhossa viime vappuna. Henna Kurhisen väitettiin juoneen hänelle kuulumattomia juomia, jolloin tilanne muuttui käsirysyksi. Yökerhossa olleiden silminnäkijöiden mukaan Antti olisi mennyt puolustamaan Hennaa. Tällä viikolla asiaa aletaan kunnolla selvittää Helsingin käräjäoikeudessa.

-Tämä on niin tehty juttu meitä kohtaan, ettei mitään rajaa! Ihmiset ovat jotkut vaan niin kieroja ja yrittävät rahastaa laittamalla meidän piikkiin asioita, koska olemme julkisuudenhenkilöitä ja meidän avulla voi rahastaa oikeuden ja juorulehtien kautta! Pyh ja pah, saatte itse vielä maksaa valheistanne ja meidän mustamaalaamisesta! No, mutta tämän todistamme oikeudessa, että meitä yritetään hyväksikäyttää rahan ja julkisuuden toivossa! Säälittäviä ihmisiä tämmöiset! BB-Antti tomuttaa raivokkaasti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

henna leukailee ja antti ryssii!! ei muuta ku antti eduskuntaan

Ravintoloiden ovissa pitäis olla kyltti…. EI BB-tähtiä!

Tyrkkykompostissa tuollaiset muhii ja haju on kamala.

eka nygord, sitten jotkut tuntemattomat. mutta aina sama virsi. me ollaan sentään julkkiksia ja kaikki haluaa hyötyä meistä.. painus nyt jo rajantaa..

Kylläpä on todella törkeetä käytöstä ihmisiltä, onneksi meillä on Oikeuslaitos.

Kuulepas tavallinen kansalainen! Ei ne saakaan, ja siksi tämä kumihuuli onkin ryystänyt muiden viinat. Helppohan se on kun ylähuuri on paljon edenpänä kuin leuaton alahuuli, vähän niin kuin kamelilla.

Vai olette julkisuuden henkilöitä,voi v,,,,,,,,u!!!!!!

Julkisuuden kipeitä paskamaakareita kummatkin. Suomi tämä turhien julkkisten maa… Toisaalta niin kauan kuin on kysyntää niin tarjontaakin piisaa. Eli peilissä taitaa muutoksen tuulet puhaltaa, jos näistä tusina julkimoista eroon halutaan.

Hehehe, hauskaa, että Anakonda haukkuu muita siitä millainen itse on. Ei tainnut ise tajuta miten kommenttinsa osuivat ihanasti omaan nilkkaan.

Mitä jos menisitte kerrankin oikeisiin töihin ???

Joku yritti tietysti lyödä Hennaa LEUKAAN siihen kuitenkaan osumatta.

Ainahan se Henna kippaa muitten paukut baaris. Ei sillä ikään mitää rahaa oo.

Olen työssäkäyvä kansalainen, enkä ymmärrä, millä rahalla nämäkin ”julkut” saavat rahaa täyspäiväiseen hurvitteluun ja kapakoissa pyörimiseen. Ei mun rahat riitä kuin harvoin moiseen ajanviettoon! Kuka vastaa!

teidän tähänastisen julkisuuskuvan vuoksi on todella vaikeaa uskoa sanaakaan.

Eikai kukaan kuvittele teiltä rahaa saavan… Ite perseaukisina pyörii baareissa juomassa muitten piikkiin 😀

Eikö tuo antti tajua miten VITUN naurettavan NAIIVI se on näissä rikosilmoitus kunnianloukkaus oikeuskäsittely käräjäoikeus hovioikeus Euroopanihmisoikeus eläinoikeus vittu asianajaja pelle jutuissaan! LOpeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oma kommentti