BB-Antti: ”Kasvoin ihmisenä!”

Antti KurhinenBig Brotherista tuttu Antti Kurhinen kirjoittaa blogissaan Venäjällä vietetystä hurjasta uudesta vuodesta. Ensin oli asuintalosta katkenneet sähköt, jonka jälkeen Antin ja hänen siskonsa välille syttyi hurja riita. 

-Nyt jo naurattaa, mutta ei vähän aikaa sitten naurattanut. Huusimme siskoni kanssa toisillemme kurkut suorina ja loukkaisimme toisiamme. Molemmilla itku silmillä, jonka jälkeen menimme toisiin huoneisiin. Hetken ajan päästä onneksi sisko ”kasvoi” ja pyysi anteeksi (koska oli tosiaankin väärässä). Pari vuotta sitten minä en olisi ikinä antanut anteeksi noita sanoja, mutta nyt annoin, koska pitää osata antaa anteeksi, Antti filosofoi.

Anakonda ei kerro riidan yksityiskohtia.

-Tämä oli kuin jumalan testi meille tähän vuoden loppuun ja suoriuduimme parhaan mukaan! Olemme kasvaneet ihmisinä ja persoonina molemmat valtavasti tämän kahden vuoden aikana. Tässä parissa vuodessa on ihan liikaa tapahtunut, hyvää ja pahaa, ja se on opettanut tosi paljon.
 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Antti paskoi housuun;

”aamuyöstä herään siihen kun olen paskantanut housuuni :D!hyi saatana :D!haha! Nyt naurattaa,mutta silloin ei naurattanut kyllä :D! Onneksi tajusin unissani heti sen että housuun lorahti shaisset :D! Äkkiä juoksin vessaan vaihtaa kalsareita ja sen jälkeen pesee pyllyäni…”

Ei helvetti, voi olla narsisti ihminen, KAIKKI MUUT ON VÄÄRÄSSÄ PAITSI HÄN ITSE. Kasva jo itse ihmisenä… tosin ethän sitä tajua!

Voi Antti. Ihan kamalaa mitä olet joutunut kokemaan ja vielä Uutena Vuotena. Olen pahoillani. Onneksi osaat katsoa asioiden positiivisia puolia ja antaa anteeksi. Olet uskomattoman komea ja lahjakas mies ja vielä luonnekin kuin unelmamiehellä. Toivon, että jatkossa saat oikeudenmukaista kohtelua. Kaikkea hyvää tammikuusi ja olethan aktiivisesti julkisuudessa namumies ;P

naisten hakkaaja ryssä poika….sun henkinen maailma on niin pikkupojan asteella että ei isoa vaikutusta näy vaikka henkisesti kasvaisisitkin…luulenpa että siskos on huutanu siitä asiasta kuin idiootti sä oot ja leimaat samalla muunkin perheen niin kuin eräs johanna tukiainen..

lupaathan ettet hakkaa tulevaa vaimoasi jos sellaisen saat? luin lehdestä kamalan jutun jonka henna oli sinusta kertonut.. kehtaatko edes håvetä?

jaa taas oli joku toinen väärässä ja hänen piti pyytää anteeksi, voi sua miespuolinen tukiainen

Voi kun oppisit pitämään suusi kiinni, se olis ihan kaikkien etu.

Oma kommentti