BB-Antti kertoo Hennan tuhkimotarinan: ”Otin tytön, jolla ei ollut mitään, opetin hänelle kaiken!”

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenBB-Antti Kurhinen kirjoittaa katkeraa tekstiä blogissaan. Mies on suivaantunut siitä, että hänen ex-vaimonsa meni uudelleen ”nolaamaan” itsensä BB-taloon, vaikka oli katunut ensimmäistäkin osallistumistaan tosi-tv:hen.

Antti myös kertoo Hennasta ”tuhkimotarinan” väittäessään pelastaneensa tämän kaidalle tielle.

-Otin tytön joka oli ilman mitään… Ei ollut tytöllä rahaa, kämpästäkin heitetiin pois ja otin luokseni asumaan…opetin kaiken tarvittavan… Tyttö ei osannut kuin munakasta paistaa ja nukkui klo 18 asti illalla ja meni sitten baariin… Kaiken tämän kielsin häneltä ja sanoin: jos haluat elää normaalia elämää ja olla minun kanssa, niin pakko skarpata! Opetin alusta lähtien kovalla työllä päivittäiset askareet ja, sanotaan näin, ihan terveen maalaisjärjen käyttöä.

Antti paljastaa myös sivistäneensä Hennaa ja opettaneensa maantietoa.

-Jos Suomen pohjoisin kaupunki on Oulu ja sille nauraa koko Suomi radiossa sen jälkeen kun Henna on semmoisen väläyttänyt jossain, niin halusin, että mun rakas on parempi. Ja hänestä tuli parempi ihminen, fiksumpi! Antti kirjoittaa.

-Olen nähnyt hirveän vaivan tämän puolentoista vuoden aikana ja saanut tytöstä kuoriutumaan naisen, vaikka Henna pistikin hanakasti alussa vastaan. Tämä kaikki synnytti valtavia riitoja ja erimielisyyksiä, mutta itsekin viime aikoina tulit (Henna) sanomaan että nyt kun osaat monia asioita ja tykkäät jopa tehdä, niin se on mun ansiota!

Nyt Antti kokee opetustensa menneen kankkulan kaivoon. Tällä hän tarkoittanee sitä, että Henna meni uudelleen BB:hen. Toisaalta Hennalla olisi ollut lupakin mennä Big Brotheriin, jos myös Antti olisi päässyt mukaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Mitä toi Antti oikee jauhaa et Niko Saarinen ois liittyny eroon?? Siis ei, Niko ja Henna on sanonu haastatteluissa et Nikol ei oo mitään osaa eroon, ja et BB taloon meno oli Hennan oma päätös. Uskon että Antti oli katkera siitä kun Hennaa pyydettiin taloon.

”pahvi aivo”

😀

Joltakin on jaany koulut pahasti kesken, ehheh. Suomen pohjoisin kaupunki – Laitila. Jeps.

Digweed Suomessa ihan cool, mutta ma oon nahny sen Miamissa Tuksun kaa. Niinku a-listalaisii tai jotai. Ja lisaa spraytania larviin.

Ma meen niinku huomenna Ouluun. Hennal ei oo aavistustakaan missa se on, luojan kiitos.

Te kaikki olette pahvi aivoja! Koska luette juoru paskaa.

Antti ja henna ovat hyviä tyyppejä.

Ei kaikki voi olla just samanlaisia niinkuin SINÄ siellä joka istuu himassa nenä näytössä kiinni 24/7

Maalaiset tollot juntit lehmän lypsääjät hankkikaa joku elämä kun kulutatte näitä juoruja puhki. HALOOOOOO!

Mut onneksi huomenna on La ja meen dtm. john Digweedin bileisiin!!

Haistakaa mehiläisen kakkaa vaikkapa

Toi Antti on aina ollut kauhistuttava. Mutta mita enemman se avaa suutaan niin sita pahemmaksi vaan menee. Henna vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta tavallaan aika hyvan tahtoiselta toisin kuin esim. toinen nobody-urheilijan salarakkaana julkisuuteen tullut tyyppi Martina Aitolehti. (tai kuten Tuksu sanoo; ”AitolehtO” LOL)

Antti tais hieman takertua Hennaan koska Hennalla oli korkeampi julkisuus-profiili kuin hanella itsellaan. Se yritti tehtailla jotain julkisuuskikkailuja et he yhdessa sais aikaan enemman headlineseja kuin mita han omillaan kykenisi. Se luuli olevansa joku kovakin pelimies. Mutta idioottihan se on, niin ei keksitty parempaa kuin hapykarvojen myynti ja joku nolo joulukalenteri. Henna oli omillaan vahemman nolo, eika nyt ainakaan ois tullut noita huume-juttuja varmaan ilman Anttia…

Potku persiille ja Pietarin junalla hemmettiin Suomesta tollaset pellet.

Taisit opettaa myös huumeiden käytön, hienoa Antti. Todella nolo pikkupoika joka oli ihan nobody BB:ssä ja nyt ilman Hennaa ei ole mitään muuta annettavaa julkisuudelle (ja ketä kiinnostaa, ei ole ulkonäössäkään kehumista) niin pitää ex-vaimoa alkaa haukkua..Hyvä Hennalle että pääsi suhteesta pois, ansaitsee henkisesti fiksumman miehen.

PELOTTAVAN TYHMÄN-KATEELLISEN-MUSTASUKKAISEN-YLPEÄ TÄMÄ MR.KURHINEN!! Antti, kirjoitat ex-vaimostasi kuin olisit jotain koiranpentua ollut kouluttamassa! Lisäksi vuodatuksistasi paistaa läpi vaikea, vaikea päihderiippuvuutesi! Hennahan- jakuka tahansa nainen – olisi tukehtunut henkisesti hengiltä ennemmin tai myöhemmin noin sairaalloisen määräilevän, kontrolloimishaluisen ja kaikin puolin hyvin epäterveen ihmissuhdemallin puolesta liputtavanmiehen kanssa kuin jollainen sinä, Antti,olet! Ei Henna sinua nolannut – itse olet näillä käsittämättömän naiivin-lapsellisilla blogivuodatuksillasi itsesi nolannut ja munannut. Pahasti. Olet pelottava!

Joko on häpykarvar menneet kaupaksi? Eikö? Voi hitto, mistä sitten rahaa huumeisiin?

Mä oon kyllä Antin puolella! Jos sopimus on ollut alun alkaen se että sinne taloon mennään joko yhdessä tai ei ollenkaan niin siitä on myös pidettävä! Hyvä Antti että Hennan epärehellisyys paljastui tässä vaiheessa jo eikä sitten myöhemmässä vaiheessa kun teillä olisi jo perhe pystyssä,sillon se vasta vaikeampaa olisi! Tsemppiä sinulle kaikessa! Ja luulen että jokaiseen huonoon asiaan liittyy myös jotakin hyvää..luulen siis että prinsessasi on vasta tulossa myöhemmässä vaiheessa elämääsi.. 😉

On aikoihin eletty, kun venäläiset kukkakepit vinkuu valtakunnan fiksuimmassa aikakauslehdessä.

”Hymy on paras!”

”…Opetin alusta lähtien kovalla työllä päivittäiset askareet ja, sanotaan näin, ihan terveen maalaisjärjen käyttöä…” Just, just! Niin oikke! Nyrkin ja hellan välissä! 😀

TAIS KÄYDÄ NIIN ETTÄ PAKSU-TUKSU MENI PASKALLE JA HENNA TIPPU PERSEESTÄ.

Antin moniosainen videohaastattelu nähtävissä Chaos Tube -blogissa. Samasta paikasta löytyy myös kaikkien 5 taloon menneen vanhan asukkaan haastattelut. Minna Sara myös kommentoi puhelimitse Antin ja Hennan suhdetta. Ja käytiin haastattelemasa yhtä suosituimmista vanhoista Big Brotherin vanhaa asukasta Kadia.

Kaikki haastattelut löytyvät osoitteesta; http://chaos-tube.blogspot.com/

Ja lisää tulee haastatteluita koko ajan, kommentoikaa ja antakaa vinkkejä keitä kannattaisi haastatella jne.

Henna kertoi jo kaksi vuotta sitten hoitaneensa pikkusisko kuin äiti ja tehneensä kotona talous työt.

Antille paluu lippu venäjälle.

luulin että petsku ahmadista ei voi katkerammaksi enää mennä, mutta antti on kyllä aika nopeassa nousussa listalla.

Meillä mennee hyvin. Anna tykkää itestään ja Hentti tykkää itestään ja kaikki suijuu ku itestään ja tääkin kommentti tuli ihan siitä itestään.

Siis mitä Antti tekee työkseen? Mitkä on taustat? Eikö molemmat ole yhteiskunnan elättejä? Eli ei tolla Antillakaan kovin korkea ÄÖ ole!

Antti opetti Hennalle miten myydään alapääkarvat ja kuinka huumeita käytetään. Hyvä Antti että sivistit Hennan!

Kävin lukemassa blogivuodatuksen ja sai kyllä kylmät väreet aikaan, aika alentavaa, jopa pelottavaa tekstiä. Kunpa pääsisi tyttö tuollaisesta alistavasta vaikutuspiiristä pois.

Antti opetti Hennalle miten myydään alapääkarvat ja kuinka huumeita käytetään. Hyvä Antti että sivistit Hennan!

Oli Hennan onni, että pääsi eroon tuollaisesta ihmisestä. Antti on paljastanut katkerilla kommenteilla KUMPI heistä on se fiksumpi (no ei se Hennakaan varmaan ruudinkeksijä ole, mutta silti). Säälittävää Antilta ”opetin kaiken”. Onko Henna tosiaan joku koira, ja sinä sitten korkeakoulutettu menestyjä!!!??

hahahah..Antti tosian koulutti Hennaa oikeen kovalla isän kädellä, senhän tietää kaikki! Ja myös kaikki viime aikaiset julkisuustempaukset karvojenkasvatukset ja myymiset, huumejutut ovat olleen antin käsialaa… Toivotan Hennalle oikeen paljon onnea, hän on hieno nainen, jatkakoon antti katkeraa ja kateellista vuodatustaan, junat pietariin kulkee taas!

Antti kirjoittaa Hennasta kuin isäntä koiranpennusta. Antti-isäntä löytää kadulta kodittoman Henna-pennun, ottaa kotiinsa asumaan, opettaa sisäsiistiksi ja kouluttaa.
Kun pentu alkaa itsenäistyä ja karkaa lieasta yksinään kylille. isäntää jurppii; kiittämättömyys on maailman palkka

Ja mitähän Antilla oli sitten? Kaksi tyhjätaskua meni yhteen.

Kyllä on aivottomalla narsistilla puheet! Voi jessus mikä peelo!

Luulisi, että Anttikin on jotain puolentoista vuoden aikana saanut, joten ei varmaan ihan turhaa koko suhde ollut. Uutta matoa vaan koukkuun! Kyllä BB-statuksella aina naisia saa. 😉

Luin Antin pitkän pajatuksen, enkä ihmettele, että tytti lähti lätkimään. ”Opetin” kaiken? Luulin, että kyseessä oli avioliitto eikä mikään opetussuhde.

Eiköhän siitä joku pääse kohta tuolla BB talossa ”nauttimaan” niin unohtuu Kurkisen kultapoika ja sen itkemiset.

Opetit kaiken? Minkä kaiken? Kaiken minkä itse osaat? Ei sitten liene leuka paljoa oppinut.

Henna on ihan oikeesti laiska lahna himassaan. Ei tollasten rilluttelijamuijjien kanssa perhettä aleta perustamaan. Antti oikea valinta heivata muijja! Ei kaduta ja ahdista sitten 10 vuoden päästä. Olette liian erilaisia toisillenne!

Jostain syystä tulee mieleen wanhan biisin sanat:

You were working as a waitress
In a cocktail bar
When I met you

I picked you out
I shook you up
And turned you around
Turned you into someone new

Now five years later on
you’ve got the world at your feet
Success has been so easy for you
But don’t forget
It’s me who put you where you are now
And I can put you back down too

tuo mieshän on tyhmä ku saapas, ja kaikenlisääksi kateellinen. kyllähän tuo niin paistaa läpi että vituttaa ku ei itse päässyt taloon. nolaa itsensä tollasella vuodatuksella. mä oon tästä pariskunnasta aina pitäny tota jäbää idiootimpana ku sitä tyttöä. taas todisti ihan ite sen.

oh hoh mitä tekstiä tuolta mieheltä. Kateellinen ja samalla helv…. lapsellinen. Opetin kaiken…. Naurettava myöskin. Hävettää kommentoida mutta oli pakko.

Taitaa nyt vaan puhua se kateellisuuden kieli. Miten voikin ihmismieli olla noin musta, että antaa tuollaisenkin höpönpöppö ohjelman vaikuttaa elämään.
Jos ihminen oikeasti toista rakastaa, ei hän antaisi Big brotherien saatikka minkään muunkaan vaikuttaa suhteeseen noinkin radikaalisti kuin Erolla 😀 Sitten ruveta vielä julkisesti syyllistämään ainoastaan sitä toista osa puolta. Antti suvaitsit katsoa itseäsi peilistä ja miettivän oliskohan se vika myöskin sussa, koska eroon ja riitelyyn tarvitaan aina kaksi osapuolta!

Toi Tsaari on itse ihan apina ja näyttää rotalta. Turha sitä Leukaa nyt enää on mollata vaikka pipari vilkkuu taas TVssä

Hyvä Antti, parisuhteen perusasia on se, että toista ei voi muuttaa sellaiseksi kuin itse haluaa. Ei puoliso voi olla mikään koulutuskohde. Etsi suosiolla fiksumpi nainen.

Ainoa ongelma tässä on se, että Anttia ei pyydetty BB-taloon. Kauhea vuodatus, jonka ainoana syynä on sairaalloinen kateus.

Oma kommentti