BB-Antti Kurhisella rakkausmurheita?

Antti KurhinenHymy uutisoi jo aiemmin Antti Kurhisen blogipäivityksestä koskien erästä naishenkilöä, jonka mies oli tavannut 27-vuotissynttäribileissään. Blogissaan Anakonda paljasti, että tavattuaan tämän nimeltämainitsemattoman henkilön olivat vatsa ja pää menneet sekaisin tunnekuohun takia. Nyt mies päivittää Twitteriään koskien samaa asiaa.

-Huomenta! Tänään ehkä Venäjälle pitäisi lähteä taas, mummon synttäreille. Lähtisikö vai ei. Jollain tavalla ei haluaisi lähteä, kun haluaisi jutella erään ihmisen kanssa asioista, mitkä painaa mieltä ja ahdistaa. No, mutta joo, kyllä sitä kerkee kuhan ei tee enempää tyhmyyksiä.

Eli tilanne on Antin näkökulmasta aika kinkkinen, liekö tyttöystäväehdokas antanut pakit miehelle?

-V*ttu kun ärsyttää s**tana!!! En jaksa tommoista pelleilyä heti alkuun s**tana s**tana, Kurhinen tweettaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Mene ihmeessä synttäreille ja ole niin kiltti äläkä ikinä tule takaisin suomeen pummi.

Palaisi tämäkin keskenkasvuinen Ryssä takas Venäjälle…

Antti on tuhista turhin tyrkky, joka luulee olevansa myös julkku. – Säälittävää.

Vitsi tosi coolia olla rööki huulessa kuvassa ja näyttää hienoa pikku-G käsimerkkiä. Vielä kossupullo taskuun niin kaikki ihailee.

aNTTI, polta vaan lisää tupakkaa niin nopeammin lähdet tästä maailmasta. Kannattaa hankkia itselleen keuhkoahtauma ja syöpä polttamalla röökiä. Todella fiksua. NOT.

Antti Anakonda tuskimpa näytä kullis onko se iso ni ei tartte spekuloida.

Niin tämä on se mies joka lopetti tuon tupakanpolton 😀

Luulen että Antin kohdalla rakkaushuolet on ne murheista pienimmät…säälittävä jätkä joka kuvittelee olevansa joku cooli tyyppi.

Epäilen vahvasti, että Henna kyseessä… mutta en tiedä. ja ennen ku lähette mitään naistenhakkaajahuhuja levittelemään ni ottakaa asioista selvää. ei kukaan tiiä onko toi tehnyt hennalle mitään vai ei, ni turha sitten väittää muuta.

Milloin oikeudessa puidaan sitä antin väkivaltaisuutta? Oliko se niin että Antti hakkasi naisia? Oliko heitä useampi kuin Henna? Tietääkö hymy?

Henna se on, kumpikin aika epätoivoisia kun tajusivat että ketään muuta ne ei saa..
Maine on kummaltakin mennyt,eikä ketään selväjärkinen noita huoli…

Oma kommentti