BB-Antti: ”Minulta varastettiin rahakas bisnesidea!”

Antti KurhinenRakkaushuolien lisäksi viikoittain viihdelehtien sivuilla pyörivän BB-Antin ongelmalistaan kuuluvat myös rahahuolet. Herra Kurhinen selittää kiivaasti blogissaan, että häneltä olisi törkeästi varastettu kova bisnesidea. Kuka varasti ja minkä, siitä saatte itse ottaa selvää tästä Anakondan kirjoittamasta kommentista.

– Nyt tuli muistiin yksi juttu, joka potuttaa suunnattomasti. Se on se, että suunnittelin yhtä juttua koko alkukevään ja idea ollut jo jonkun aikaa. Tämä kaikki minulta vietiin, koska en patentoinut sitä!! P*rkele suoraan sanoen että v*ttuttaa!! Kyse on Sensation white bileistä, radio Recordista ja St.Peterline Pietarin risteilylaivasta!

– Ne olisi hyötynyt vielä enemmän tästä, mutta omaa on tyhmyyttä ja ahneutta, en minä sitä rahaa olisi niinkään edes halunnut! Olisin vaan halunnut toteuttaa mahtavan suunnitelmani alusta loppuun..!
 
Eli mikä oli se JUTTU ja KUKA sen sitten varasti, jaa-a…

Teksti: Hymy
Avainsanat: Antti Kurhinen, BB-Antti

Kommentit

Mistä näitä sikiää???? Kyllä on kuuppa tosi himmeenä homolla. Pitäs jo turpansa kiinni. Häipys jo Suomesta pysyvästi.

tää jätkä on niin säälittävä pelle, eikä edes tajua sitä.

”Rakkaushuolien lisäksi viikoittain viihdelehtien sivuilla pyörivän BB-Antin…”

Ei viihdelehtien sivuilla, vaan ainoastaan Hymyn sivuilla.

Sinähän olit muuttamassa ulkomalle milloin se toteutuu toivottavasti mahdollisimman pian ja pliis vie se henna mukanasi

Hymy on laatulehti joka julkaisee näitä tärkeitä uutisia.

Anttihan voisi nyt ohjata mursuaan laihduttamaan, terveellisille elämäntavoille, ruokavaliolle ja ennenkaikkea KUNTOILULLE!
Ainiin, eihän Antista koskaan tullut kuntosaliohjaajaa.Vaika niin kovasti pitikin uusi ura aueta.Siinä vaiheessa kun olisi jotain pitänyt tietääkkin ja osata, eli kokeiden aika tuli, niin Antti ei mitään osannutkaan eikä läpäissyt! Muahahaa
Ihan luuseri koko mies.

voi bb-aarno kun kävi köpelösti nyt sinulle vallan. toivottavasti nyt pian toivut tästä ja pääset toteuttamaan itseäsi muuallakin kuin lentokoneen vessassa. kerro muuten meille kaikille mitä hiustuotteita käytät kun hiuksesi on aina limaisen näköinen niin tietää sitten vältellä sitä merkkiä? tai no tuskin sulla mihinkään merkkituotteisiin on varaa. vai onko se vaan tuo slaavilainen ulkomuoto vinoine silmineen kun ei istu suomalaiseen kauneusihanteeseen. :O ehkä bb-armi onkin thaimaalainen

Antti, ota yhteyttä manageri ja bisnesnainen Tuija Järviseen. Hän on ideoinut mm. Lapin iglukylän ja jäähotellin. Tuija on hyvin aikaansaava nainen, jonka avulla hankkeistasi tulee totta. Tuija on myös tiedottaja, jolla on erinomaiset suhteet mediaan.

Patentin saamiseksi on maksettava ainakin hakemusmaksu 450 euroa ja patentin julkaisumaksu 450 euroa .
Eli yhteensä 900 euroa.
Eihän Antilla nyt noin suuria rahoja luulisi olevan..

mitä tollanen kaveri muka tekis muutenkaan ilman pennin jeniä. ”mun piti rakentaa eiffelintorni tohon torin kupeeseen mut se maa oli jo jonkun, olis ollu kiva toteuttaa itseään. en niitä rahoja olis niinkään halunnut.” kyllä varmasti tän kaltasia ideoita on muillakin eikä niitä puida lehdissä.

Hitto noi white partit on niin mennyttä aikaa!!!Antti tule 2011 vuodelle ei olla enää 1990 luvulla

anatolin kieli pyörii anaalissa… ihanaa… kokeilkaa ihmeessä!

Hä? Sensation White? Se on jo vanha tapahtuma.. Antti, hommaa elämä!!

Sä Antti oot niin vitun tyhmä jätkä, että et osaa kusta saappasta kaataa vaikka olisi ohjeet vieressä. Sä oot niin tyhmä tyyppi, ettei sulta rahakasta pisnis-ideaa saa.

Kaikki blogit on tiukassa syynissä.

Kyllä nyt on bisnesidea, josta kannatti ehdottomasti kirjoittaa…siis Hymyn. Antin vielä ymmärtää, mutta lehti jolla n. 90 000 levikki…Ihmisiä kiinnostaisi keskimääräistä enemmän kuulla vaikka Iiro Viinasen suosikkilenkkareista.

Lämmintä ulkona kohta rannalle kun töistä pääsen olen 7- 15 joten rannalla on kiva ottaa nokoset että jaksaa taas ennen 6 noista töihin !

Jep, mitähän tässäkin on patentoitavissa? Mainosten myynti? Wohoo! Täytyy ihmetellä miksi tällaisella bisnesvainulla siunattu kaveri ei ole jo Forbes 500 -listalla.

Onkohan erittäinkin menestynyt liikeidea ja kannattava bisnesvaihtoehto vittuilla niille harvoille, jotka viitsii kirjoittaa blogia jonkun hymyn sivuille? JAA-A.

Lainaus PRH:n sivulta:
”Patentoinnissa on kyse yksinoikeudesta uuteen tekniikkaan, ei esimerkiksi liikeideoihin, opetusmenetelmiin, peleihin – ei ainakaan Suomessa ja Euroopassa.”

Kusi virtaa ja paska tekee patoja Anselmin päässä…”enhän minä rahan takia…”…ei vissiin niin, Anselmillahan sitä rahaa on bijoonittain.

ketä tämänkin liikeideat kiinnostaa joita ei alunperin ollutkaan rahat nähtävästi loppu piti saada pärstä lehteen.

Oli mikä idea tahansa, ei siitä kannata huudella ennenkuin on yritys käynnissä. Ei edes niille kavereille jotka kommentoi että on surkuhupaisaa sanoa olevansa aloittamassa yritystä, muttei kerro mitä. Sitä ei parane kertoa ennenkuin on hommat lukossa tai joku toinen soveltaa idean.

Oma kommentti