BB-Antti pimahti Twitterissä!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenBig Brotherin kaunispoika Antti ”Anakonda” Kurhinen on tweetannut ahkerasti viime aikoina, tällä kertaa mies kirjoittaa todella ärhäkkää tekstiä nimettömästä henkilöstä.

-Mä vihaan sua yli kaiken ja älä ikinä tuu mun elämään v*tun lutka p*rkele! Sä oot pelkkää saastaa tän jälkee mitä yritit tehdä! Vedä kiikkuun! V*tun runkkarit ja k*rvännyplääjät imekää mun parsaa saatana!!!

No ohhoh ja voi voi, kyllä tuolla ilmiasulla kirjallisuuden Finladia voitetaan. Nyt pitäisi sitten tietää, kuka on kyseessä. Tuskin ex-vaimo, jonka kanssa Antin on juuri uutisoitu päässeen sopuun.

Juuri ennen Twitter-päivitystään Anakonda oli kertonut menevänsä Kampin Memphis-ravintolan 2-vuotissynttäreille. Sinne oli kutsuttu kyllä Henna Kalinainenkin…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Ei muuten ollut Hennalle tarkoitettuja nuo ”kauniit” sanat, vaan toiselle Big Brother ”tähdelle” Minna Saralle. Hehän ovat olleet Antin kanssa tukkanuottasilla jo kauan, ja Minna yrittää aina välillä mm. blogissaan ja facebookissa sabotoida Antin elämää kertomalla hänestä erilaisia totuuksia (tai ”totuuksia”, miten vain). Joka tapauksessa on kyllä aika rumaa ja sivistymätöntä kielenkäyttöä Antilta, olen pettynyt. Vaikka ymmärtäähän se, jos joku ottaa todella päähän niin silloin ei sanoja säästellä…

Voi Antti, jossain mainittiin että olis pyrkimässä mukaan politiikkaan. Siinä vaiheessa kaikki netin saloista pengotaan esiin ja noilla sanallisilla antimilla ei ainakaan omia osakkeita nosteta.

Kuin niin pimahti? kaverihan on ollut sekaisin kuin seinäkello jo syntymästään!

Antti on vaan niin nössönnössö, ottais keltä tahansa turpaan. Varmaan Kalunaisessakin ois enemmän munaa.

Pelle jätkä tuo mittarimato poika 😀 Vai että anakonda oikein, ei helv**ti 😀 😀

Siis mielettömän ihanaa Antti siis suomen seksikkäin mies ettet enää välitä niiku hennasta… siis ku suomalaisten miesten pitäs ottaa susta todellakin mallia. oot niin komee ja pukeudut sillee stylisti ja sul on niin mielettömän kiva tukka. Mä aijon ryöstää sut hennalta todellakin, koska oon niin rakastunu suhun… oot upea! ottakaa ny mallia Antista. t. katja antin suurin ihailija. p.s. henna antti on mun…ryöstän sen sulta

Aika vastenmielistä ja kehittymätöntä kielenkäyttöä…

Nii ja tämmösillä twiittauksilla 4vuoden päästä eduskuntaan?

O M Geee…nyt tarvitaan äkkiä hennan vastaus!! miten on…onko kuumaa draamaa meneillään?!

Onks toi Antti ”Anakonda” Kurhinen päivittänyt vehkeensä koon, kun pyytää joitain imemään sen parsaa? Antti ”parsa” Kurhinen on tehnyt näköjään pienen reality checkin.

”elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi hän valitsee äitinsä ja oman tyttöystävänsä Henna Kalinaisen, jota rakastaa yli kaiken.

– Mutta tosiasiassa elämänä tärkein henkilö olen minä itse, koska minä päätän omasta elämästäni, ei kukaan muu, Antti täräyttää. (Nykyään myös tyttöystäväni Henna)”

Lainaus Antin kotisivuilta

miksi tolla ryssällä on noin littee pää, onko se jäänny jonkun väliin,haaaahahha

No ohhoh ja voi voi, kyllä tuolla ilmiasulla kirjallisuuden Finladia voitetaan.

Ei tuollakaan!

Minua naurattaa se Tattipakastamo siellä työhistoriassa 😀 😀 (kotisivut)
Olisi vaan jäänyt niitä tatteja pakastelemaan.

Mitä tää pöntelö oikein tekee työkseen? Aivot ihan pehmeetä muusia.

kyllä se Hennasta kirjoitti..tää äijä on vaan niin pimeä ettei tiedä mitä se keksii aina. Ja kaikkihan on aina Hennan syytä!

BB-Antti pimahti syntyessään jo. takas venäjälle riehuu vaan.

Oma kommentti