BB-Antti räyhää taas blogissaan!

Henna ja Antti KurhinenNo johan pomppasi, Big Brotherin itänaapurivahvistuksemme Antti Kurhinen intoutuu taas räyhäämään blogissaan. Miehen tunnetilat näyttävät heilahtelevan kuin kemialliset aineet koeputkissa. Vielä pari päivää sitten Antti itki sydänsurujaan.

Tällä kertaa hän purkautuu ihmisille, jotka ovat kyselleet häneltä ex-vaimonsa Henna Kalinaisen tekemisistä.

-Nyt haluan sanoa teille sen, että me olemme aikuisia ihmisiä ja emme ole enää pariskunta ja molemmat meistä saa tehdä MITÄ LYSTÄÄ!!! Emme enää vastaa toisetemme tekemisistä yhtään!!! Me voimme vaikka myydä persettä kauppatorilla ja se ei kuulu mitenkään toiselle!! Eli älkää tulko enää multa siis kyselee ja valittaa! Älkää sotkeko Hennaa mun asioihin ja minua Hennan asioihin, paitsi jos ne koskee jotenkin meitä TOSIAANKIN yhteisesti!!!

Kas näin. Tuliko selväksi?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Mistä niitä munakarvoja voi ostaa vai onko loppu. Ajelis uudestaan jos on kasvanu, mä haluan.

Anu Saukolle vastaan että ei oo enää yhessä. Ja musta on kiva lukee näitä, ihan oikeesti!! En oo mikään Anakonda-fani mutta silti. Mielellään luen näitä.

Jäi nyt vähän epäselväksi.. siis ootteko te vielä Hennan kanssa yhdessä?

Henna on enemmän esillä kuin sä.
ottaa päähän vai kuinka?

Taitaa Anaalikonda upota laivan mukana… Ketään ei enään kiinnosta Antti. Muistiko miesparka hakea Idolsiin? Sieltä olisi voinut lohjeta se 2min julkisuutta.

Äläs nyt g666 aliarvioi Anttia. Se on sentään ajellu munakarvansa ja huutokaupannu niitä. Siinä luulis olevan riittävästi meriittiä tosimiehelle!

kuka toi antti oikeesti on?onko se tehny jotain tosi ainutlaatuista ku näyttäs olevan joka päivä otsikoissa…voiko tuo oikeesti myydä?ketä kiinnostaa?

Miten sä antti voit olla noin vanhana noin lapsellinen. TAJUATKO SÄ!!!

Oma kommentti