BB-Antti säälii Tuksun Artoa: ”Herää hei, mitä annat tehdä itsellesi!”

Antti KurhinenPopkellari-nimisessä ravintolassa pidettiin jonkin aikaa sitten pienet pippalot, johon viihdelehtien otsikoiden ”kerma” kokoontui. Tähän kermaan kuuluivat luonnollisesti Johanna Tukiainen sekä Antti Kurhinen.

Kurhinen kirjoittaa blogissaan menettäneensä lähes totaalisesti muistinsa tuosta illasta, mutta Tuksun tilitykset hänelle olivat kuitenkin painuneet mieleen. Antti antaakin Tukiaisen miehen, Arton, kuulla kunniansa tossun alla olemisesta.

-Jotain muistikuvia on myöskin siitä, että Tuksu tuli valittaan Hennasta ja Artosta, ihan ku mua kiinnostaisi, hyh koko nainen! Artoa käy kyl sääliks ku se tekee mitä tekee ja antaa itselleen tehdä, en tiiä mikä takia, mutta alentuu pahimmaksi maan matoseksi sen naisen edessä… Nyt Arto oikeesti, camoon… Herää hei, mitä sä teet itsellesi tai annat tehdä..? Vaikka et sinäkään ruusunnuppu ole, mutta mies kummiskin ja ihan fiksu, kun sun kaa olen jutellut!!! What a fuck?? Antti suoltaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Antti Kurhinen

Kommentit

Tässä meillä on sitten asiantuntija. Ja englannin kielikin on hallussa, varmaan jostain itänaapurin kurjasta alakoulusta peräisin.

oo homo-anatoli hiljaa, artolla on sata kertaa munaa enemmän ku sulla, onneton ryssä!

Koska BB-Antti on maamme johtavia julkkisten kouluttajia…kuten esim. BB-Hennalle hän opetti kaiken julkisuudesta ym. Joten Artohan voisi Antilta kysellä neuvoja miten pärjätä kun nyt on kerta superstara.

Antti vois varmaankin opettaa kaiken myös Artolle…opettihan hän myös leuatonta Hennaa

Voisit Antti hiukan valistaa tuota Arto ressua,ettei tuksu paina sitä ihan maan rakoon.Kiltti lappilainen ei ole tottunut tuollaisiin väkivaltaisiin naisiin.Viepä Arto kanssasi ulos,jotta näkee että maailmassa on todella kiltteja ja kauniita ja älykkäitäkin naisia,Arto luulee tuksun olevan jotain ainutlaatuista,kun ei tiedä muusta

voihan vihtu, mikä pelle… artisihan on alkkis ja tukkura kans,

Ketä kiinnostaa tämä tyrkky ryssä?

Oma kommentti