BB-Antti sai Stockan vartijat peräänsä!

Antti KurhinenPoliittisia mielipiteitään jokaiselle elävälle olennolle tunkeva Big Brotherista tuttu Antti Kurhinen on vauhdissa taas. Nyt hän kirjoittaa Twitterissään olleensa Stockmannin hulluilla päivillä, kuten tuhat muuta ihmistä viime viikonloppuna, ja fiksuna miehenä Antti päätti sitten laittaa tavaratalon sisustuksen uuteen uskoon: nimittäin levittämällä flyereitaan pitkin seiniä. Lopun tarinaa voittekin jo arvata.

-Olin menossa katsomaan puhelinta, joka maksaa muualla halvimmassa nettikaupassa 310e ja hulluina päivinä Stockal 299… Noo, nehän oli mennyt jo aamulla kaikki! Ja samalla sain vartijat perääni, kun jakelin mun flyereita pitkin Stockaa, joka puolella, ja tungin lehtien väliin niitä, haha… Ruokakorit ja vaatekoritkin saivat omat flyerinsa, puhumatta miesten vessoista! Haha! Antti kirjoittaa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Et oo vielä jääny kiinni kun kaupoissa touhuat ! muista että seinilläkin on silmät!

Nahka Göran, entinen suurin ihailijasi 😛 Antti, olen niin pettynyt sinuun. Olen hehkuttanut sinun ihanuutta ja komeuttasi jo hyvin pitkän aikaa. Olen verrannut sinua Suomen muihin miehiin ja olin varma että olet parasta mitä voi olla olemassa. Juttelin sinun kanssasi baarissa ja torjuit minut… olen pettynyt sinuun. Minun puolestani voit palata Juha Föhrisi luokse tai painua Burtströmin peppuun, en halua kuulla sinusta enää ikinä mitään. Entinen suurin ihailijasi Erkki… muistatko minua edes ollenkaan, luitko mitä sinulle kirjoitin.. meillä olisi voinut olla suuri homostelu edessämme mutta petit toiveeni, mulkku.

hei etkö päässytkään eduskuntaan ei sinne nyt kaikkia pellejä oteta muuta suomesta pois pelle

Piraattipuoluetta olisin jopa saattanut äänestää, mutta onneksi ehdin tämän jutun lukea ennen uurnille menoa

Antti, olen niin pettynyt sinuun. Olen hehkuttanut sinun ihanuutta ja komeuttasi jo hyvin pitkän aikaa. Olen verrannut sinua Suomen muihin miehiin ja olin varma että olet parasta mitä voi olla olemassa. Juttelin sinun kanssasi baarissa ja torjuit minut… olen pettynyt sinuun. Minun puolestani voit palata Jaakkosi luokse tai painua hornan tuuttiin, en halua kuulla sinusta enää ikinä mitään. Entinen suurin ihailijasi Erkki… muistatko minua edes ollenkaan, luitko mitä sinulle kirjoitin.. meillä olisi voinut olla suuri rakkaustarina edessämme mutta petit toiveeni.

Antti, olen niin pettynyt sinuun. Olen hehkuttanut sinun ihanuutta ja komeuttasi jo hyvin pitkän aikaa. Olen verrannut sinua Suomen muihin miehiin ja olin varma että olet parasta mitä voi olla olemassa. Juttelin sinun kanssasi baarissa ja torjuit minut… olen pettynyt sinuun. Minun puolestani voit palata Hennasi luokse tai painua hornan tuuttiin, en halua kuulla sinusta enää ikinä mitään. Entinen suurin ihailijasi Katja… muistatko minua edes ollenkaan, luitko mitä sinulle kirjoitin.. meillä olisi voinut olla suuri rakkaustarina edessämme mutta petit toiveeni.

Tämäkin herra voisi painua rakkaaseen kotimaahansa hämmentämään sekä kuormittamaan paikallisia viranomaisia spedeilyllään

Niin, että mies tulee Venäjältä ja Piraattipuolue.
Ei olisi uskonut tätä Kekkosen aikaan.

Antti eduskuntaan perkule vähän ilmapiiriä sekoittamaan ja huumoria heittämään!!!

Antti eduskuntaan perkule vähän ilmapiiriä sekoittamaan ja huumoria heittämään!!!

Nooo antin äänestäminen eduskuntaa olisi parempi protesti kuin PSän äänestäminen 😀

onko madot syönyt aivot vai miten voi olla näin tyhmää touhua??????!

Mitkä käytöstavat? Kuule, täällä tykätään kansanedustajista, jotka ovat asiallisia, eivätkä tyrkytä itseään. Sinä olet pahempi kuin rasittavinkaan puhelinmyyjä. Sinusta ei pääse eroon lauseella ”Mene pois”. Normaalista ihmisestä pääsee. Hourulaan!

joo.pojot antille auuh oot kuuma missä bailaat ois ihana olla sun kaa sillai !!

Toi risukäsitakatukka pääse korkeintaan PERSLÄPI !!!!
NENUUN!!!!

Antti pääsee läpi ja nähdään sit dokaamassa linnan boolia joulukuussa <3 <3

Hirveen nakonen aija venajalta. Ja kaytoskin sen mukaista. Pitais varmaan aanestaa Persuja et tollaset saataisiin hevon helv*****n Suomesta.

Onneksi vanhat puolueet on ja pysyy niin Suomi jatkaa samaa asialinjaa.

miks tää ääliö venakko jotenkin
kuuluis eduskuntaan suomalaisia edustamaan mitä se osais siellä tehdä,kuka umpiuuno on sen pyytänny ehdokkaaks, varmaan joku näitä hihulipuolueita varmaan

Äänestin Anttia tänään! Toivottavasti Anakonda pääsee eduskuntaan päättämään asioista! Ja haluaisinpa myös nähdä Antin edesottamuksia 😉

Voi Antti, mää hoitoo! Sust ei oo ees julkkikseks, ees turhaks. Nyt meni viiminenkin mahollisuus olla jotain, kohta löydät ittes Lenan rannoilta vetämässä tenua onki kourassa.

NYT ANTTI OTA YHTEYTTÄ ASIANAJAJAAN JA VIE JUTTU OIKEUTEEN!!!!!!

En mä jaksa enää tota äijää. Ihan hyvä tyyppi oikeestikkin ihmisenä (tiedän tyypin). Mutta noi jutut on aivan älyttömiä, ihan toinen äijä julkisuudessa.

”Äänestäjät ovat fiksuja.” Kuinka nykyinen eduskuntakokoonpano on sitten selvitettävissä? :O

Kyllä vaaleissa ehdokkaalla pitää olla sivistystä, tapoja ja tilannetajua. Niitähän tällä ”varmalla kansanedustajalla” ei tämänkään perusteella nähtävästi ole. Ja nauraa vielä päälle. Menepä kokeilemaan samaa vaikkapa Moskovan GUMiin samaa hommaa. Vaalikampanjaa se tällainen lapsellinen touhuilu näyttää itävahvistukelle olevan. Kun ei nyt kovin katkera itku pääsisi ensi sunnuntaina. Jos saa edes sataa ääntä. Äänestäjät ovat fiksuja.

et sitten ajatellu et sulla ei oo lupaa jakaa mitää flyereita siellä ? ois ollu oikein ku oisivat laitteneet sut kerään ne kaikki poies sieltä… huhhuh mikä pelle

Hesan vaalipiirissä ei uskalla äänestää koko puoluetta (Piraatit), koska tämä turhajulkkis vois mennä läpi.

Ai flaijereiksiko niitä roiskeita vessan seinällä kutsutaan? Olisinpa ollut näkemässä koko mitassa ja silmämunat kovana.

aivan uskomaton pelle, idiootti vois pitää turpansa kiinni,kun sieltä ei tule mitään järkevää ja kun aivot on hernee kokoluokkaa niin käytös on myös sen mukaista

aattelin että antti olis saanu kirjaimellisesti stokkan vartijan peräänsä

Oma kommentti