BB-Antti Tarja Haloselle: ”Sä varmaan tiedät, kuka mä olen!”

Antti KurhinenTarja HalonenKurhisen poika Antti Anakonda kirjoittaa äkäisenä blogissaan siitä, ettei kutsua linnanj uhliin tullut. Mies perustelee ansainneensa kutsun, koska juuri hän on naurattanut Suomen kansaa oikein uran takaa viime vuosina.

-Tämä on todella hävytöntä sinun puoleltasi! Sä varmasti tiedät, kuka mä olen ja miten paljon oon naurattanut Suomen kansaa ja todennäköisesti sinullakin on mennyt puurot ja kahvit väärään kurkkuun, kun olet aamuradiota kuunnellessa tai lehteä selaillessa kuullut meidän ihanista häpykarvoista ja niihin liittyvistä bisnesideoista? Puhumattakaan meidän historiallisista häistä ja muusta ihanasta! Et kai vaan ole suuttunut siitä, etten halunnut sulle myydä niin halvalla sitä teelusikallista häppärikarvoitusta vai?

Härskiä tekstiä mieheltä löytyy, saa nähdä miten arvon rouva presidentti tähän suhtautuu. Mahtaako tulla ensi vuonnakaan kutsua Kurhiselle.

-Pertsalle terkkuja myös! Sano sille, että mä tuon omat raketit mukana, niin ammutaan sitten takapihalla niin kuin aina ennenkin muutaman snapsin jälkeen! Mutta teidän ryhmäleikkeihin ja jatkoihin en sitten osallistu! Mulle riitti pari vuotta sitten kun Pertsa oli aika riehakkaalla päällä, haha!!

Puu-paa-puu-paa!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Tarja Halonen

Kommentit

Millä tavalla se on meitä suomalaisia naurattanut?
Ja Suomen turhimman ihmisen tittelin vuodelta 2010 saa…

Tuo ällötys on niin salettiin pieneläin kiduttaja ja tälläkin hetkellä pyyhkii ulosteitaan talonsa rappukäytävään. Vittu KETÄ kiinnostaa ostaa kenenkään munankarvoja? Tai siis et tää itserakas kusipää jätkä luulee et sen munankarvat on painosa arvoset kullassa? Ja sit puhuu paskaa meidän presidentistä? VITTU MUUTA SINNE MISTÄ TULITKIN JA VIEN NE VITUN KARVAT MENNESSÄS!!!

Kuvittelee kai olevansa hauska kun tuollaista puhuu. Ärsyttää tuo ylimielisyys ja itsensä tyrkyttäminen väkisin julkisuuteen. hävettää kun pitää sitä kotisivuaankin. Ihan kuin sitä joku lukisi

Miten toi poju voi olla noin tyhmä?? Mä en ymmärrä miten tuolla älykkyysosamäärällä se on selvinnyt elossa edes näin pitkälle. Tosiaan mies-Tuksu, vai jokohan toi loukkais Johannaakin…

Eiköhän tuolla ollut ihan tarpeeksi juhlissa noita pillun nuolijoita ja anuksen räplääjiä,oikein hävetti koko setan juhla.

HAHHAA, ihan totta: ”Tässä meillä miespuolinen tuksu!” Niin on! Joillakin näköjään pakko saada itsensä lööppeihin keinolla millä hyvänsä… anttiii on tuksu lälläläää, hahahah!

Tässä meillä miespuolinen tuksu!!!!! Häivy vaikka siperiaan, oot ihan nolla! Suomessa on mielenkiintoisempiakin julkkiksia kuin sinä ja tuksu (teistä varmasti tulee uusi rakkaustarina). Ja jätä hennan haukkuminen, teet itsestäsi pellen. nolo jätkä oot 😀

joo voi olla ryssä pojalla että nokasta valuu muutaki ku räkää ku vastaan kävelee,olis tyytyväinen jo ku on saanu pitemmän kaavan visumin suomeen vaan mitä vielä tää juntti alkaa suomen presidentin kustannuksilla ”hauskuuttaan”mua ei naurata ainakaan…ryssä kaivaa verta nokasta

Kamalat käytöstavat tällä miehenalulla! Siis jopa 15.v.-sukulaispoikani tuntee käytöstavat paremmin kuin tämä jäpykkä.. Olen järkyttynyt. HÄPEÄ!

Tosta oikeen muuta tajunnu kun siitä lopusta sen että ambulanssi on tulossa.

Itse en ole nauranut kyseiselle hassuttelijalle kertaakaan, enkä olisi tiennyt kuka tuo on, jos ei otsikossa olisi lukenut.

Antti anaali tarvitsee ihan selvästi jonkun ammattiauttajan apua. On se hirveetä kun elämä potkii päähän ja kun ei kukaan tunne. Kuten Valavuori sanoi…et ole mikään julkkis…vaan luuseri jolla on tyhjä arpa taskussa. Näin se tulee olemaan nyt ja aina…olet hylkiö joka arvostelee tasavallan presidenttiä. Mene venäjälle sitten…arvostele Putinia tai Medjeveniä…katotaan kauanko kestää kun Antti katoaa lopullisesti.Antti, mene ja hae apua.

vai että vielä kutsu pressanlinnaan…kaikki sinne kutsutut omaavat jonkun meriitin tai saavutuksen, että sinne pääsee. Ei mikään valtakunnan narri(t) sinne pääse. Varo Antti, mitäs suustas päästät…kaikki ei tykkää mitä sinä puhut..voi olla että joku muotoilee nenäsi uudelleen

Voi helvetti mikä pässi koko jätkä. Näkee mitä idiootteja BB- talosta tulee ulos..

Tarkka määrää tälle syöpäläiselle aluksi lisää pysäköintisakkoja ja sen jälkeen Kervalle linnaan.

Aika turhaa tuollainen kyllä, ei Linnaan tuollaisella pääse. Mutta, suomalaisten on turha alkaa huuteleen venäläisille isottelusta. Ihan turhaa, Venäjä on iso, mahtava maa. Niin laillisesti kuin rikollisestikin.

Kannattaa muuten tuon kirjoituksen jälkeen kattella kadulla keitä tulee vastaan. Voi olla että kaikki SUOMALAISET eivät tykkää kun heidän presidenttiään noin solvataan ja vihjaillaan että ryssät oisivat vaan antaneet Suomen olla. Luepas Kurhinen hieman historiankirjoja. Saatat oppia jotain. Ja mä odotan sitä että törmään suhun kadulla. Voin vaikka vaihtaa kanssasi sanasen tai parinkin.

Kuvitelkaas, että toi penikka tautinen vielä ihmettelee, että miks siitä oli joku jonkun ” lähetetään antti kotiin ” tai jonkun semmosen, ryhmän pistänyt naamakirjaan pystyyn……eihän kukaan VOI tuommoisista jutuista herraa kun kiitellä. Varmaan joku kiittää snäkärillä kun näkee ja sitten taas itketään kun tuli luuriin. voi voi…ei oo tuollakaan helppoo 🙂

NOLOA tekstiä. Apua mikä myötähäpeäntunne iskikään tuota lukiessa.

sä oot antti ainaki astet vammasempi jätkä, etkä oo ketää naurattanu koskaan. Korkeintaan myötähäpeää oot saanu aikaseks

Neukku aikaan poika olis jo junassa matkalla siperiaan. Tuolle pennun paskalle olis hyvä opettaa tapoja, vaikka tuossa meidän saunan takana.
Vaalimaalta pääset kätevästi yli omalle puolen, joten eiköhän sovita, että hyppäät seuraavaan Moskovan junaan, vai pitäskö ihan kädestä pitää kiinni ja taluttaa, kuten muutkin lapsukaiset.

eikai tää spede oikeasti kuvitellut pääsevänsä linnaan???siel jo aivan tarpeeksi turhia julkkiksia.

Mitäs tää Venäjän poika uhoo. Lahja Suomen kansalle? Vedä lärvit ja mene sen jälkeen oksentamaan Venäjän puolelle. Myy karvas toiselle maanmiehelle, joka voi olla yhtä urpo kuin sinä. Oikea järjen riemuvoitto toi hiirulainen, jonka nenä on aina vinossa ku vittuilee isommille.

Tietääköhän tuo lapsikulta, et mikä on bb-ohjelmaformaatin kohderyhmä. Kuuluukohan presidentti siihen tai onkohan presidentillä mahdollisesti mielenkiintoa katsoa ko. ohjelmaa..

voisko toi jätkä ny oikeesti mennä sinne siperiaa maitojunalla ja jäädä sinne ketään ei kiinnosta toi jätkä hevonpa*kaakaan

Aika älyvapaata tekstiä, mutta jos ihan vakavasti puhutaan, niin varmasti kutsun olisi BB-Anttikin saanut jos olisi musta tai homo, tai mielellään molempia.

Henkisesti pahasti häiriintynyt! Typerää! Jos kuvittelee olevansa oikeasti hauska niin…..

Hyvä, eikös nämä Kurhiset/Kalinaiset ole itse jo tehny rikosilmotuksia vähemmästäki. Kunnianloukkaus ja linnaan.

Mikä näitä turhia-julkimoita vaivaa, kun tuntuu kaikilla olevan urakalla pissaa päässä ja kunnolla? Kaikki toinen toistaan itserakkaampia. Vai pitääkö juuri huonoa itsetuntoa palkita turhalla julkisuudella, ja pyrkimisellä??

Ei tollasia pellejä Linnaan tarvita, ei tyrkkyjulkisuus ja karvojen myynti huutokaupassa oo mikään saavutus saati sitten kansan viihdyttämistä.

Oma kommentti