BB-Antti: Tyylinmuutos ja korvauksia nenäleikkauksesta!

BB-Antti Kurhinen on jo pitkään mainostanut blogissaan aikovansa leikkauttaa lettinsä lyhyeksi. Nyt se sitten tapahtuikin, pitkä pehko vaihtui siilimalliin. Mies on itse tyytyväinen tulokseen.

-Tätä olin miettinyt jo jonkun aikaa, ja nyt varsinkin, kun elämäntilanne on muuttunut kokonaan ja olen sinkku, vedin itselleni sinkkutukan. Samalla tästä alkaa uusi elämä ilman vanhaa shaissea! Tekijänä on mun hyvä tuttavani, joka on Suomen parhaimpia tukanleikkaajia ja varsinkin perehtynyt kuvioihin, niin kuin näette minun päässäni! Antti raapustaa.

Antti kertoo blogissaan myös pieleen menneestä nenäleikkauksestaan, josta hän aikoo vaatia korvauksia.

-Sain vihdoin ajan, ja huomenna katsotaan, kehtaako Husin porukka myöntää heti hoitovirheen vai joudunko sitten vielä yksityislääkärin lausunnon kautta todistelemaan oikeuttani?!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Läheppäs nyt sinne Venäjälle, kuten lupasit!!!
Ihan kipee jätkä,,, vai korvauksia nenusta?
BuHAHAHAAA!!!!!

Lähtisit nyt Ana suosiolla mamman luo sinne Venäjälle. Ehkä saisit kokonaan uuden nenän eikä se sun tukkasikaan mikään erikoinen ole. Hakisit kokeeksi jotain duunia. Sulla tuntuu olevan turhaa aikaa. Olet ihan joutava eikä meillä joutavia tarvita.

Alkaako se nenä korvauksilla hengittämään? vai mikä tossa jutussa on se pointti :))

hohoo, kovat on luulot, tiedän aika pahempiakin ”hoitovirheitä” eikä niistä olla mitään maksettu, mutta ainahan sitä saa yrittää.. ja eikös tämä ollut jo korjausleikkauksen korjausleikkaus niin kaipa ne onnistumisprosentit on huonot.. mutta ihan miten vaan..

Eikös tämä pummi luvannut muuttaa posi Suomesta? Mitä se täällä itkee? Menis kotimaahansa!

Nooh, jostainhan sitä fyffeä pitää yrittää saada. Työttömälle vuokra-asukille ainoa keino.

* Huomenna sitten minulla on valitusaika sairaalaan ja mun nenä tutkitaan sen takia kun se ei hengitä *

Ei monen muunkaan nenä itsekseen hengitä…

Oma kommentti