BB-Antti: Uusi auto lommoille!

Antti KurhinenBB-Antti Kurhisen hurja viikonloppu päättyi uuden auton kolarointiin ja parkkisakkoihin. Herra kertoo twitterissään, että heiluminen ties missä bileissä ei tuottanut kovinkaan toivottua tulosta. Valvominen näet verotti uuteen autoon lommon, kun Kurhinen peruutti kaaransa päin seinää.

Yksi asia kuitenkin on saatu kuntoon, nimittäin tupakkalakko. Antti paljastaa blogissaan tupakkalakon pysyneen hyvin.

-Terveyden puolesta voin mennä puhumaan, koska olen nimittäin lopettanut uuden vuoden jälkeen tupakanpolton, jota olen harrastanut viimeiset 20 vuotta – eli 6-vuotiaasta.
 
 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, BB-Antti

Kommentit

Siis millä vitun staralla,et kai tarkota tota yhteiskunnan elättiä?.

Näköjään aika arka paikka monelle köyhälle suunsoittajalle täällä toi uuden auton ostaminen. Eipä oo tällä kateellisella roskaväellä ikinä itse ostaa uutta autoa, niinkuin staroilla.

Oikeasti, suoranenä-Kurhinen. Kuka maksoi leikkauksen, millä rahalla ostelet autoja ja muotivaatteita kun et kuitenkaan tee mitään rehellistä työtä, josta maksaisit veroja??? Pyörit kapakoissa kuin kukkopoika (myös homokapakoissa!), esiinnyt ”komeana” (hahhaaa, komea et ole, tyypillinen venäläinen) ja elät kuin suurempikin stara vaikka et ole mitään. Osaisit edes hävetä.

kuka saatana näille maksaa tästä vitun pelleilystä?uusi auto ?perseelläkö tienattu?

6 vuotiaana alottanu tupakan polton, hieno tarina antti, ehkä tästä johtuu tyhmyytesi

Saako sossusta nykyään niin paljon rahaa että voi autojaki ostella? 😮 mikä on pahempi kuin suomalainen sossupummi? Vastaus: no venäläinen sossupummi Suomessa.

Oma kommentti