BB-Antti valittaa hovioikeuden tuomiosta – syyllinen vai syytön?

Antti KurhinenViihdelehtien sivujen lemppari hörhöilijä Antti Kurhinen tuomittiin vastikään kolmeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. 

Hommahan ydin on viime vuoden vappuna tapahtunut pahoinpitely ja huumausainerikos. Valituksia on Helsingin hovioikeudelle tehty, ja nyt Anakonda aikoo viedä asian bloginsa mukaan korkeimpaan oikeuteen.

MTV3:n viihdeuutisten mukaan Kurhinen velvoitettiin maksamaan pahoinpitelyjutun asianomistajalle kivusta ja särystä sekä tilapäisestä haitasta 600 euroa ja kosmeettisesta haitasta 200 euroa.

– Tämän asian jätin nyt (Facebook uhkailu), mutta tuota missä minut tuomitaan aivan syyttömänä vankeusrngaistukseen en jätä! Viemme asian asianajajani kanssa korkeimpaan oikeuteen ja jos siellä ei mene, niin sitten EU-tuomioistuimeen!! Näin se vaan on! Tämä on niin oikeusmurhaa ollut meitä ja minua kohtaan, että nyt saa nähdä onko se täysin niin täällä Suomessa, että tuomrit saa tehdä mitä lystää ja oman mielipiteen avulla tuomita ihmisen vankeusrangaistuksiin, vai onko tämä sittenkin reilu yhteiskunta ja oikeusjärjestelmä, joka on täysin puolueeton ja katsoo asian täysin neutraalisti oli siellä syytettynä tai asianomistajana ihan kuka vaan! Katsotaan mitä korkein oikeus meille vastaa! Valitusosoitus on laitettu menemään kirjallisena ja nyt sitten odotellaan taas mitä tapahtuu..

Teksti: Hymy
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

joo verorahoilla kustannetaan tolle vielä asianajaja ihan turhaan

emmä tiiä ku mulla tulee jotenkin v***n hyvä olo kun luen ton idiootin juttuja.Se on niin läpeensä paska äijä, kusta päässä ja tymääkin tyhmempi, että sen koko elämä on niin kurja!Oma elämäkään ei ole ollut ruusuilla tanssimista, mutta Antti on niin idiootti ettei kykene muuta ku itkemään ja syyttämään että kaikki on muiden syytä!!!Jotain vois itekkin tehdä, kuten paras ratkaisu olisi, että Antti menisi kotiinsa!Eli sinne rakastamaansa ja kehumaansa synnyinmaahansa, äitiVenäjälle.

Pitäisi olla myös vaihtoehto ”ketä kiinnostaa?”

ryssä-anatoli on ryssä-anatoli vaikka voissa paistais!

Toivon hartaasti, että syksyllä alkava uusi bb-kausi sysäisi uusilla bbpelleillä tämän turhakkeen unholaan.Hymykin voisi jo unohtaaa tämän turhisen.

ryssät on ollut ennenkin syyllisiä. turha puhua antonin shaissea..

minä en halua näitä urpoja elättää verorahoilla parempiakin menokohteita

*Hymyn viikottainen Kurhis-uutinen. Ja turhaa se antti valittaa syyllinen kuin syyllinen

Aivan turha ja hyödytön yksilö yhteiskunnalle. Ennen pellet sentään tekivät töitä, vaikkapa sirkuksessa.

hahaa, ei varmalla tuu menemään korkeimpaan oikeuteen.. mutta ainahan sitä saa yrittää..

Mene takas sinne oikeusvaltioon venäjälle missä sinua kuunnellaan..tanan iikori.

lemppari hörhöilijä vai lempparihörhöilijä?

Kalliiksi käy tuo asianajan kanssa loppuun asti vieminen. Ei tee meinaan hyväntekeväisyydellä töitä ”julkkis” Antille. Se on kyllä totta, että täällä paljon syyttömät joutuvat kärsimään. Oikeusvaltioko?

Tässä on loistava esimerkki nyky-yhteiskunnan menosta. Kaikki realiteetit on täysin hukassa. Ei elämästä selviä paskaa puhumalla, kyllä jonkinlaista selkärankaa täytyy olla.

tällä urpolla ei ole enää mitään annettavaa loppuun kaluttu koko ukko.ei enää kiinnosta

Oma kommentti