BB-Aso kommentoi Tukiais-kohuaan ja maineensa menettämistä!

Aso AlansoBB-voittaja Aso Alanso lähtee Tukiaisten sisarusten juontajapariksi vappuna Lappiin. Kohujulkkis Johanna Tukiainen etsi juontajakollegaa pari viikkoa sitten julkisesti muun muassa bloginsa kautta. Keskustelupalstoilla oltiin juontajakumppanin selvittyä sitä mieltä, että Tuksun kelkkaan hypättyään BB-Ason maine on mennyttä.

Hymyn tavoittama Aso toppuuttelee hieman puheita:

-Olen menossa sinne töihin. En edes tunne Johannaa entuudestaan. He ottivat minuun yhteyttä. Olen ylipäänsä sitä mieltä, ettei ihmisistä pidä luoda mielipiteitä ennen kuin heidät on tavannut, ystävällinen Aso kommentoi Hymylle.

-Tämä on keikka muiden joukossa. Voin minä olla menemättäkin, jos joku maksaa mulle keikkapalkkion käteen. Elannostahan tässä on vain kysymys, ei muusta, Aso naurahtaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Aso Alanso

Kommentit

Aso on oikeassa. Olen minäkin tehnyt töitä monenlaiselle. Eikä silti ole maine mennyt. Se riippuu itsestä miten käyttäytyy. Eikä pidä muodostaa kuvaa toisesta lööpin perusteella.

hmmm.. toivottavasti Tuksu on selvinpäin !! niin ei tule kovaa konfliktia ainakaan !!! pientä pummaamista voi olla ilmassa !

Työ on työtä! Ei toi Järvisen Tuijakaan ajatellu varmaan kun duunia tuottaessaan Tuksulle biisi. Eivät varmaan mitään ”kavereita”.

Ihmiset muodostavat mielipiteensä julkkiksista näiden käyttäytymisen perusteella. Ei Asolta maine mene, jos hoitaa jatkossakin julkisuuskuvansa kuten tähän asti.

Sitä paitsi kannattaa näyttäytyä itseään rumempien ja tyhmempien kanssa, niin pääsee itse loistamaan. Vähän veikkaan, että Aso näyttäytyy Lapin keikallaan hyvinkin edullisessa valossa.

Heh. Vaikka en ikinä ookkaan BB:tä seurannut (en siis fanita ketään bb-turhimoita) ja mielestäni Tuksu on lähinnä ruma ja säälittävä pyrkyri, niin tottahan toi vaan on, että välillä jokainen meistä joutuu tekemään duunia vähän hölmöjen ja idioottien kanssa.

Totta myös, että mitään ennakkokäsityksiä ei pitäisi luoda ennen kuin on tavannut kyseisen henkilön, johon voikin jatkaa, että vaikka en koskaan ole tavannut Tuksua, niin ennakkokäsitykset on aika helkkarin vahvat 😀

Pisteet tälle Aso-tyypille siit et pystyy ainaki julkisesti noin sanomaan 😀

Oma kommentti