BB-Aso sekoilee, Vappu Pimiä mokaa – lue, mitä selvänäkijä ennusti tälle vuodelle!

Hymy-lehden vakituinen selvänäkijä katsoi jokin aika sitten julkkisten tähän vuoteen. Tässä kaikki ennustukset:

Kirjailija Arto Paasilinna
Terveys on jo vakiintumaan päin. Omin voimin ei kuitenkaan jaksa. Perheen merkitys korostuu. En näe, että hän enää kirjoittaisi kirjoja, ainakaan yksin. Aineistoa löytyisi kyllä vielä yhteen kirjaan, mutta kuka auttaisi?
Julkkikset Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen
Medialle näytteleminenkin saa joskus lopun. Arki tulee vuonna 2010. Siihen vaikuttaa myös lapsi. He rakastavat häntä, mutta vastuussa on opettelemista. Näen pientä sairastelua, mutta se on normaalia. Välillä riidellään niin, että tavaroita kasataan eri pinoihin.
Diili-voittaja Antti Seppinen
Vuosi on hänen h-hetkensä. Asetettuja tavoitteita hän ei aivan saavuta. Tästä tulee eripuraa. Palkkakiistojakin näen ja kränää sopimuksista. Laita, Antti, rahaa säästöön, niille tulee kova tarve tulevaisuudessa. Rakkautta on: älä kadota tätä kumppania. Häntä tarvitset. Lapsia aikanaan.
Diili-suosikki Jethro Rostedt
Vuosi 2010 menee hyvin, ja tulevaisuudessakin jonkin aikaa. Hiukan hänen sopii laajentaa bisneksiä, ja näen kyllä, mitä hän on suunnittelemassa. Se on kuitenkin iso virhe! Parisuhde on tällä miehellä pian tosi kovilla. Se on myös herkkä murtumaan.
Hjallis HarkimoDiili-pari Hjallis Harkimo ja Helena Karihtala
Harkimo on kova yrittämään myös parisuhteessa. Hänellä on vain kovin vaikea luonne, joka tulee esiin työpaineissa. Niin kauan kuin on tunteita, yhteisbisneksetkin sujuvat. Näkemykset ovat kyllä samat. En näe lapsia, enkä häitä.
Laulaja Koop Arponen
Keikkoja on tasaisesti useamman vuoden. Näen projektien laajentuvan. Teatteria? Jotenkin näen elämän hakevan hänelle paikkaa ulkomailta. Ehkä hän lyö läpi ulkomailla tai viettää siellä enemmän aikaa. Lempeä, ei suurta rakkautta vielä…
Puhemies Sauli Niinistö ja runoilija Jenni Haukio
Avioparin suhde on vakaa ja kaunis. He elävät edelleen toisilleen, eikä medialle. He tietävät tavoitteensa, jos vain terveys kestää, lapsia ei tosin tule 2010. Saulille näen terveysongelmia lähitulevaisuudessa. Hoito kyllä auttaa.
Taiteilija Vesa-Matti Loiri
Hän on hyvin väsynyt maalliseen elämään, alakuloinenkin. On jo antanut aikaa itselleen ja sama jatkuu 2010. Todelliset ystävät kulkevat rinnalla. Kirjava on elon matto, sen hän kerran on vievä Herralleen…
BB-pari Antti ja Henna Kurhinen
Jos tämä pari on pysynyt vuoden yhdessä eroamatta, he ovat tavoitteensa ylittäneet. Kovin räiskyvää on! Työt ovat mitä sattuu. Mielenkiintoista on, mistä tulevat rahat, joilla mällätään! Ei todellakaan mitään lapsia tähän elämäntilanteeseen!

Tuksun raskas vuosi

Missi Essi Pöysti
Jonkin verran on töitä vuonna 2010, mutta ne vaatimattomatkin tulevat tosi tarpeeseen. Ammatilliset asiat puhuttavat, kehotukset on syytä ottaa tosissaan. On sopeutumisen aika, sillä julkisuus jää. Rakkaudessa ei paineita.
Ex-morsian Susan Ruusunen
Uusi parisuhde ei kestä, sillä katkeruus vie kumppanin rinnalta. Susan ei mielestäni vieläkään ole toipunut siitä, että hänestä ei tullut pääministerin rouvaa. Tuleva oikeuskäsittely korkeimmassa oikeudessa ei ole hänelle mieluinen. Rahaa menee.
Kirjailija Sofi Oksanen
Yhden kirjan hän voi 2010 menestyksekkäästi tehdä. Sitten on jo uusien tulokkaiden vuoro. Kokeilisi historiallisia naiskuvauksia! Olisi oivaltava tekijä. Yksityiselämä on vakaata. Haluaisi perheen, mutta pettymykset tehneet araksi. Biologista aikaa kyllä riittää.
Hiihtäjäeläkeläinen Mika Myllylä
Hänen avioliittonsa on aikoinaan rakkaudesta solmittu, siksi se ei osoita loppumisen merkkejä. Viina vie miestä välillä, silloin voi olla pieni pikaromanssikin, kun tarvitsee kattoa pään päälle. Työhommia on, tietotaitoa riittää. Ei mikään yllätysten vuosi Mikan kohdalla.
Talent-suosikki Markku Laamanen
Näen nousukiitoa. Hän ei saisi olla ahne, vaan tulisi edetä järkevästi ja leväten, muuten terveys ei kestä tulevaa vuotta. Myös tarjotut viinat tulee unohtaa. Taloudessa tulee olla tarkka. Vaarana on, että jää tyhjää käteen ja verovelat. Pitkää suosiota.
BB-voittaja Aso Alanso
Kun tullaan tyhjästä, niin tyhjän päälle jäädään. Ason pitäisi hankkia voittorahoillaan ammatillista koulutusta. Näen sekoilua juomisen ja ihmisten kanssa. Syvä rakkaus tulee vasta myöhemmin, ja se onkin kestävää ja johtaa lapsiin.
Johanna TukiainenTanssijatar Johanna Tukiainen
Hän on saanut elämänsä tilaisuudet aloittaa normaali elämä, mutta hän jatkoi sekoilua. Näen raskaan vuoden henkisesti ja terveydellisesti. Hinta on kallis. Kunnollista miestä ei löydy, tyhjänpäiväisiä pyörii ympärillä. Voi, voi Johanna…elämä on niin paljon muuta!

Vappu mokaa!

Yrittäjä Jari Sarasvuo ja hiihtäjä Virpi Kuitunen
Tätä suhdetta vaalitaan huolella, onni on heille tärkeä. On ihanaa, kun ihmiset rakastavat. Virpille näen mukiinmeneviä kilpasijoituksia. Lapsiakin tulee, mutta ei vielä. Suhde vaikuttaa myös Jarin bisneksiin. Ne eivät jää hoitamatta, mutta hän haluaa elää ja siirtää vastuuta muille.
Urheilija Harri Olli
Juomisia, mutta kausiluonteisia. Vaikea mies kännissä, selvin päin symppis. Kyllä hän näyttää, miten mäki hoidetaan, ellei sitten loukkaannu. Varmaksi en osaa sanoa. Suhde kestää jonkin aikaa.
Laulaja Anna Puu
Keikkaa on sopivasti, mutta perheen tieltä hän joutuu muuttamaan suunnitelmia. Tiedä vaikka tulisi yllätysvauva. Parisuhde toimii. Musiikki on hänelle pitkä tie.
Runoilija Tommy Tabermann
Liiallinen rasitus on nyt turhaa, vältä töitä. Elinpäivät ovat kuin tähtitaivas. Hän saa ihailla jokaista uutta tähteä, kunnes tulee aamun valo ja tähdet katoavat.
Vappu PimiäJuontaja Vappu Pimiä
Näen maineen mokaamista. Se tulee myös näkymään töissä, joskin kyllä niitä tällä lahjakkaalla naisella riittää. Neuvoisin Vappua: siistimpää biletystä! Tämä vuosi menee sinkkuna, mutta ei tunteitta.
Kohupari Anne-Mari Berg ja Perttu Kivilaakso
Tässä on mukava pari, erilaisia ihmisiä, mutta jokin heitä yhdistää. He vain joutuvat olemaan liikaa erillään. Perttu ei syvällä sisimmässään pidä Anne-Marin seksikkäästä julkikuvasta, tämä voi myös nousta kompastuskiveksi. Anne-Marin pitäisikin alkaa hankkia normitöitä.

Mitäs Sonja sanoikaan? Oikeassa oli!

Vuodelle 2009 Sonja ennusti, ettei elokuvaohjaaja Olli Saarelan ja Terhi Backmanin liitto kestä. No, ei kestänytkään. Pääministeri Vanhaselle ja Sirkka Mertalalle hän näki – aivan oikein – kihlat. Kimi Räikköselle hän näki vastoinkäymisiä. Talli lähtikin alta. BB-Cheryllin ja Antin suhteelle Sonja sanoi heippa, ja Anttihan ehtikin jo avioitua Hennansa kanssa. Vesa Keskiselle hän näki rauhoittumista – ja otsikot ovatkin saaneet odottaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: selvänäkijä, Sonja Maunonen

Kommentit

Niinhän se oli:

6.2.2009

Selvänäkijämme: Obama murhataan!

Ikkäänkuin muistasin lukeneeni jotta ameriikkasen restentti joutusia henkenvaaraan tulevaisuudessa, näin tuo ennustaja tais sannoo. Eipä oo mittään kuulunu.

Oma kommentti