BB-Henna: ”En juo ennen heinäkuuta!”

Henna KalinainenKuvainnollisesti pyörremyrskyn kynsistä itsensä irti riuhtaissut BB-julkkis Henna Kalinainen kirjoittaa blogissaan aikovansa nyt oikeasti uudistaa elämäntapansa ja saada elämänsä vartalon. Hennahan on nyt kevään aikana monet kerrat vannonut olevansa juomatta ja kuntoilevansa oikein olan takaa. Jotenkin ote pääsee koko ajan vaan lipsumaan.

– Minä juon seuraavan kerran vasta heinäkuussa ja ehkä silloin. Haluan kropan ehdottomaan kuntoon ja myöskin laitella kotiani nätiksi sekä nauttia ystävistä selvinpäin.

Mitä veikkaatte, kauanko kestää alkoholilakko?

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Oisko jo eilen korkki auennet kaverin synttäreillä? Alkuillasta tuli Twitter-viestejä, joissa kerrottiin, että luvassa on juhlimista ilman viunaa, mutta viestittely päättyi epäilyttävän aikaisin ja sen jälkeen on vallinnut hiljaisuus.

Jos Henna dokas eilen, ni se on samanlainen kusettaja ja p.puhuja ku exukkonsa Turhinen!!!

Etkös sä eilen vasta juonu??Olin ainakin näkeneväni sut!!

Terveellinen elämä kannattaa aina. Olen Hennan kanssa samis. Minäkin juon tänä kesänä vain yhden kerran, heinäkuussa. Aloitan 1.7. ja lopetan 31.7. KYLLÄ KANNATTAA.

yrittää keksiä jotain mitättömyyksiä että pysyis lehtien palstalla LOPPUUNKALUTTU

Ei tuon sanoja tai kirjoituksia jaksa kukaan enää ottaa tosissaan. Aina väittämässä jotain ja sitten seuraavana päivänä tekee täysin päinvastoin. Sitten itkee blogissaan kuinka inhimillistä se on ja kaikki retkahtaa ja hänhän on vain ihminen joka mokailee. Seuraavassa blogissa taas valistamassa kuinka on päättänyt tehdä sitä ja tätä ja taas menee pari päivää ja on retkahtanut. Nytkin ovat niin lopullisesti eronnut Antista. Katsotaan pari viikkoa niin luetaan taas lehdistä kuinka he ovat jälleen yhdessä. Ei jaksa uskoa enää mitään noista kurhiskalinaisista.

Ainakin Hennalla on paremmat mahdollisuudet vähentää huomattavan paljon juomistaan, kun se narsisti ei ole kuvioissa mukana!
Tsemii Hennalle!Ainakin elämänlaatusi paranee kun jätät dokaamisen vähemmälle ja katot itselless kunnon ja rehdin Suomalaisen miehen.

Ai niin ja vielä lisäys edelliseen viestiini: mielestäni Henna ON kaunis! Ei kaikkien tarvise olla samalla tavalla kauniita. Henna on sillain söpöllä tavalla kaunis.

Ei Henna ole turhake, vaan näpsäkkä nuori nainen. Minä ainakin seuraan Hennan touhuja ihan mielenkiinnolla. Tsemppiä Henna juomalakkoon ja älä hätäile kropasta: se on nyt jo viittä vaille täydellinen 🙂

Kroppa kuntoon, kroppa kuntoon, kroppa kuntoon… Kannattaisikohan keskittyä myös siihen, mitä on sisällä?

Korkeintaan viikon kestää tämä Hennan viinalakko. Voi olla, että loppuu jo viikonloppuna.

mun mielestä sun kannattais lähtee ettiin sitä leukaa ennen juhannusta..

Hennapolo on tukalassa tilanteessa, kun pitäisi olla julkkista, mutta kun ei ole muuta myytävää kuin omat mokat. No, onneksi Antti on hyvänä apuna, samanlainen reppana hänkin.

Hennasta on yllättävyys tiristetty olemattomiin. Jos tällä viikolla raitistellaan ja tsempataan, niin eiköhän ensiviikolla ole jo repsahdettu.

Pelkkiä tyhjiä kliseitä koko Hennan tarina. Mistä nyyhkysarjasta lie kopioinut?

pois nämä turhakkeet ei kiinnosta juotko vai etkö, hymy uusia naamoja pliis,nämä on niin loppuunkaluttu rahan puute ainoastaan heitä vaivaa

Eli kahden viikon tauko juomisessa. Kuulostaa tosi vaikealta. Tsemppiä vaan tähän kahden viikon kiirastuleen, jonka aikana kroppa tulee playboy-kuntoon. Ps. Juhannuksena saa varmaan kuitenkin vähän ottaa kun se on niin spesiaali juhla.

Vaikka kuinka koittaa katsoa asiaa kauniilta kantilta, niin tämä Henna Pulinainen on kyllä vastenmielisen näköinen joka ei ole ollut mukana siinä jonossa kun ollaan järkeä jaettu. Voitaneen sanoa, että ei ole kaikki inkkarit kanootissa. Kun kuuntelee mitä tämä Henna sanoo, niin ei voi todeta kuin että voi jeesus. Näkee jo mihin tämä tie vie…ei mihinkään ja loppujen lopuksi pääsee citymarkettiin keräilemään ostoskärryjä parkkipaikalta.

Kannattaisi vaan juoda ettei pääse nestehukka iskemään.

Oma kommentti