BB-Henna Kalinainen: ”Olen läski, en voi näyttäytyä bikineissä!”

Henna KalinainenBig Brother -ohjelmasta tutuksi tullut Henna Kalinainen on ahkerasti viimeaikoina päivitellyt blogiaan, nyt kun kuviot ovat ex-nykyisen-en tiedä-miehen Antti Kurhisen kanssa hyvin, on Henna pystynyt keskittymään olennaiseen eli laihduttamiseen. Easy Diet -kuuria kokeileva Henna valittaa blogissaan liikaläskeistä ja paljastaa samalla Antin asuvan hänen luonaan sipsejä mässyttäen.

– Easy diettini ei ole sujunut parhaan mukaan ja minulla se ei ole päässyt alkamaan päivää kauemmaksi, Henna tunnustaa.

– Olen myös hädässä kun en kehtaa laittaa edes bikineitä päälle. Huomenna mun on melkein pakko, kun mennään Lahteen moikkaamaan tuttavia ja ne ehkä haluavat rannalle. Enhän mä sitten voi siinä selittää, että en mä voi kun mä olen läski!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Kyllä on ulkonäkökeskeistä tämä nyky-yhteiskunta….ihmisten pään sisällä naksuu, mutta ulkokuoreen panostetaan liikaa. Itse nostan hattua niille, jotka eivät tee numeroa ulkonäöstään, mutta ovat inhimillisiä ja huomioivat muut ihmiset, eläimet ja luonnon.

Kerrankin puhut järkeä, eikä siinä mitään että olisit vain läski, mutta botoxi huulesi on aivan karmaisevan ruman näköset, pulloposkista puhumattakaan, ja kun soppaan lisätään vielä käsittämättömän tyhmät jutut niin kyllä olet voittaja ainesta! hahaha

Nainen on kaunis kattelin noita alastonkuviakin kuumottaa niin lähenkin jo siementää …kattelen viel kohta siemennän..

Olet vain turvoksissa mene aurinkoon niin nesteet lähtee liikkeelle ja laihut silmissä ja ei kannata itseruskettavia käyttää vanhentaa sua hirveesti !Mene aurinkoon ja ulos niin tulee kaunis natural rusketus ja posketkin punottaa kauniisti ym…ajatteleppa loput…

Tule savonlinnaan mökilleni saat kaiken mitä tarvitset ruuat skumpat ja suklaat ja miut!

no kaipa henna syö kaikki ilmaiset karkit kun ei hänen tuloillaan varmaan kauheesti ruokaa pysty ostamaan. ei ihminen elä pelkästään pyhästä hengestä

Kukahan ton Hennan kuvan on ottanut? Naama on kuin Picasson tauluissa: silmät katsovat eteen ja nenä näyttäisi olevan poikittain. Jotenkin huvittava. 🙂

Olet kuumapakkaus namurasia oletko myynyt jo kaikki pillukarvat ??? Oletko posliini ? Olet kaunis tyttö!

Siis hölmö on kalikka vai mikä kalinnainen söi tosiaan niitä konvehteja olis nyt vaikka taskuun tunkenu kokokulhollisen naurattavaa voi ei..noi kulmatkin on tatuoitu voi ei..rumat ..

Me naurettiin ihan kipeänä sitä kohtaa kun MursuHenna veti suu turpeena niitä konvehteja 😀 😀
Piti katsoa oikein nettiteeveestä monta kertaa uudestaan, oli se niin ällön huvittavaa!
Kampaajankin tuolissa ku istut ni suu täynnä suklaata mursuili:D

joo joo:lle..puhu vain omasta puolestasi. Hennassa ei OLE MITÄÄN KAUNISTA…ruma ja tyhmäkin vielä. Hennassa ei ole mitään…toistan, EI MITÄÄN sellaista piirrettä että kateellinen olisin. Ällöttää tollainen loinen..parasiitti.

Mä katsoin kanssa ja hyvin sulle kohvehdit ym herkut maistu ku sait ilmaseksi ni rohmusit ihan sikana !!!katoppa itse telkkariohjelma niin näet sen kohdan itse! mieti sitten mikä sua turvottaa!

Joo, tiinan klinikalla söit kaikki suklaa konvehdit kulhosta ,skumpat ja mitä valitat sitte läskiläjä???

huulet on kyllä aika…pullistuneet.luulempa että on käsitelty.

Älä ole noin turhamainen !Ajatteleppa jos ois syöpä tai jotain ! Olet mikä olet ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet!

Kuules nyt Joojoo!
Väitätkö, etteivät Hennan kaltaiset julkisuustyrkyt tee leikkauksiaan ja silikonitäyttöjään juuri ja nimenomaan muiden ihmisten takia. Heillehän on elinehto, että on jotain mistä kohistaan. Hennakin on muistaakseni kertonut, että haluaa ylisuuria silikoneja. Mitä järkeä niissä, paitsi se, että niillä voi kerätä huomiota. Ei terve ihminen niillä mitään tee. Eivät ole muuta kuin tiellä ja haitaksi normaalilla ihmisellä.

hohhoijaa.Kateellisia ihmisiä palstat pullollaan.Mitä ihminen ulkonäölleen voi?Tuskinpa teistä kukaan mikään ruusunen on itsekkään.Kauneusleikkaukset ovat muuaalla arkipäivää,täällä edelleen tabu.Jälkeen jäänyt koko Suomi Ja kansa siinä mukana.Tuskinpa kukaan toisten takia niitä leikkauksia tekee,niitä tehdään et ois itsellä hyvä olla.ja se lienee tärkeintä elämässä.

Ei edeleenkään Henna reppana ymmärrä, ettei Ladasta saa Mersua tekemälläkään. Henna fikasailee kaikkea muuta mitä pitäisi…elikkä leukaa ja järkeä…näihin kahteen asiaan pitäisi panostaa ja hankkia sitä itseluottamusta.

Eikö sun leuka jo kerran isonnettu ?? no, kauheen näköinen rumilus olet !!

Hanki leuka seuraavaksi, sitten kun olet päässyt tuosta 40kilon läskeistä eroon!

Komppaan -yök- nimimerkkiä!Kun ihminen on sisäisestikkin kaunis, loistaa se ulospäin ja pikkuvirheet jää peittoon.Henna ei omista sisäistä- eikä ulkoista kauneutta.Ainakan se ei näy ulospäin!
Toisekseen rakas ihminen tukee täysillä, jos näyttää ettei painon pudottaminen ole helppoa.”Mursuksi”haukkuminen julkisesti, ei sitä ainakaan paranna!
Vakka kantensa valitsee!

Henna on tosi epävarma ihminen. Älytöntä huomiohakuisuuta, odottaa että sitä kehutaan ja
ylistetään kauniiksi ja laihaksi. Helvetin tyhmä ja ylimielinen tyyppi!

Mites noi aamubileitten jumpat? ei vissiin sekään toiminu viime viikonloppuna…

Siis, et pelkästään ole läski vaan olet myös vitun tyhmä ja ruma.

Jossain videohaastattelussa Henna muuten ylisti itseään hyväksi esimerkiksi nuorille työille ja laihduttajille!
Onko hän hyvä esimmerkki?Murehtii muutamaa lisäkiloaan, miltä tuntuu niistä teinitytöistä jotka ovasovat huomattavan ylipainoisia!
Toisekseen, hyvä esimmerkki laihduttamisessa.Laihdutta höpöhöp pikadieetillä, tai siis yrittää lyhyessä ajassa ihmeit, eikä edes yhtä päivää pitempään pysy pussikeitoissa!
Eikä pikadieetit ole edes terveellisiä.
Tosi hyvä esimerkki!Ihailtavaa suorastaan!Oot Henna todella tyhmä!

kyllä läskit on tän tytön murheista pienimmät ku naamataulu on tuon näkönen..

hanki hyvä tyttö ensin leuka itsellesi; se on se ulkoneva pään osa heti suun alapuolella..

en halua nähdä tuota läskinä rannalla, enkä erityisemmin edes hyvässä kunnossa.

ei näitä tyhjäpäitä enää, uusia ihmisiä kehiin,ketä tämäkin muka julkkis kiinnostaa.

Hanna on vähän kuin Jeesus Kristus: hän joutuu kärsimään todella paljon.

Kyllä on nykyaikana elämä rankkaa. Suurin murhe on miten laihtua. Ei ollut tätä ongelmaa 500v sitten.

Hitto mikä daiju.Oma muija syö salaattia kun syön pitsaa ja jos ite treenaan niin syön terveellisesti.Siihen ei vaikuta pätkääkään mitä toinen syö,jos on selkärankaa.

No läskit on sinun kohdallasi se pienin ongelma.

Voi voi, eivät ole asiat enää Antin kanssa hyvin. Lauantaina Lahdessa tuli taas ero. Se on noin kymmenes lopullinen ero viimeisen kahden viikon aikana.

Oma kommentti