BB-Henna Kalinainen rohkeissa kuvissa!

Henna KalinainenHenna Kalinainen hankki itselleen jo toistamiseen silikonit. Nyt hän poseeraa Hymyn huhtikuun numerossa rohkeissa kuvissa, jotka eivät jätä mitään arvailun varaan.

Kun Henna aiemmin otti silikonit, hänet rintavarustuksensa kohosi A:sta C:hen. Nyt hän on ylpeä D-kupin rinnoistaan.

-Leikkaus meni yli odotusten. Klinikallakin sanottiin, että minulle saatiin leikattua yhdet kauneimmista rinnoista ikinä, The Look –palvelun kautta silikonivarustuksensa hankkinut Henna kehaisee.

Neitokainen haaveilee pääsevänsä Miamiin ja Lontooseen shoppailemaan. Sitten hän haluaisi lähteä ruskettumaan Teneriffalle ja bilettämään Ibizalle.

Tämä kuva on vain kesyä esimakua lehdestä löytyvistä Hennan rohkeista kuvista! Henna on jo kolmas viime tuotantokauden BB-kilpailijoista, jotka ovat poseeranneet Hymyn kuvissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, BB-Henna

Kommentit

VOI lololololololol säälittavaa ku miehillä ei oo muuta tekemistä ku kattoo netistä silikoneja!

ei vittu ku kaikkien pitää valittaa muitten elämästä antakaa muiden elää omaa elämää niinku ne elää ei siihen tarvii puuttuu!!!

Tarkennus.
Kuolemia SYÖVÄN aiheuttamana. Ei nimenomaan kaulan kohdalla olevan luomen.

Kamalaa ei nyt ole nuo ulkonäölliset seikat vaan SE

ETTÄ NÄIN suuri joukko kommentoijia,
eikä kukaan ole huolissaan siitä mitä myrkkyä on ahdettu nuoren naisen kehoon ja tämä myrkky voi purskahtaa sieltä milloin vain aiheuttaen ties vaikka millaisen komplikaation tuolle ihmisrukalle.

SIIS EI SILIKONIA mihkä kehoon, KIITOS.

Henna voisi siis harkita tuon terveysriskin alla, josko joskus poistattaisi tai sitten pyrkiköön täyttämään itsensä positiivisilla ajatuksilla jotta välttäisi esittämäni kauhukuvan.

Ajatukset vetävät puoleensa kaltaisiaan asioita.

Itse poistatan huomenna parit luomet joista poistatuksens syynä on mm. kaulan lähellä leuan alla oleva.
Suvussa ollut molemmil puolilla syöpää eri tapauksia ja kuolemia sen aiheuttamana.
Toki voi olla pientä turhamaisuuttakin luomieni suhteen, voivat olla vaarattomiakin. Jotkut voivat jopa poistua aivan itsestäänkin ajallaan.

Luomu on monessa tapauksessa se miellyttävin.

Eli mitä rintoihin tulee monenkin näköinen voi olla kaunis pienistä keskikokoisiin, vaikka isot ekana vetäisivät psykologisesti mielenkiinnon hetkeksi aikaa. Kuitenkin jos huomaa että on silikonia, niin kyllä vetää potenssia heti alas. RINNASTUS heti syöpään iskee.

JA todellakin jos silikonit lisäksi lisäävät tunnottomuutta joihinkin kohtiin rintoja, tuntuu turhauttavalta sitten kun mistään hyväilystä ei olisi iloa naiselle.

Siinä jotain pohdittavaa niille , jotka edes harkitsevatkaan silikoneja itselleen.

no hyi jeesus mikkä vararenkaat! isot tissit ei yhtään pelasta asiaa vaikka pienet tissit läskillä vielä pahemmalta näyttääkin.. sulattelis ensin noi läskinsä pois ja esittelis tissejään sitten, ei tarvisi niin isoja kannuja piru vie..

Mahtavaa Henna! Hyvä, että Suomestakin alkaa Ruotsin ja Norjan tyyliin löytyä naisia, jotka uskaltavat panostaa rohkeasti ulkonäköönsä! Ei kaikkien tarvitse olla samaa yhdentekevää massaa, vaikka ”luomu” mukamas niin ihanaa olisikin.

Sellainen 8-9 desiä olisi Hennalle ihan nappimäärä. Huuliinkin voisi laittaa vähän täytettä 🙂

Jotku ne laittaa silareita..Joiltakin leikataan omat rinnat pois rintasyövän vuoksi ja monet heistä joutuvat käyttämään irrallista proteesia..Ei he silikooneja saa ja haluavatkokaan edes..Jotenkin se vaan on niin turhamaista.Hyväksyttävää se ois jos sen joutuisi sairauden takia tekemään.Mutta en kyllä ymmärrä miksi ei voi olla tyytyväinen siihen mitä on..Henna ja kumppanit saa toki tehdä mitä lystää ruholleen mutta onko siinä mitään järkee…

Siis jotainhan noilla isoilla munkeilla korvataan. liekkö sitten hennan ÄÖ taikka muu pinnallinen kauneus mutta mikään näistä ei muuta tosiasiaa että kyllä sitä mielummin tuijottelee isoja ku olemattomia tisuja =)))))))))


Make a good will, take a chill.
———————————————-.

Ei ole kaunis, eikä seksikäs missään määrin. Täys bimbo!
En näe mitään seksikästä hänessä.

Hotti. Ei voi Hennaa enää paremmin kuvailla, aivan helvetin kaunis ja seksikäs muija. Kyllä tollasta kelpais esitellä ja miksei toki paukutella vällyjen välissä 😉

tyttö yrittää korvata rumaa namaa isoilla rinnoilla.

siis onko nois kuvis uuvet rinnat? Eihän nuo nyt vielä ole isoja nähneetkään!!

Hämmästyttävän paljon ilkeitä kommentteja täällä. Sen sijaan että purkaisitte patoutuneen vihanne vaikka moraalittomasti toimiviin ihmisiin ja organisaatioihin, päätättekin purkaa sen hamittomaan blondiin joka ei ole tehnyt teille mitään pahaa. Ihmisiä nämä ”julkkiksetkin” vaan on, joten suhtautuminen voisi olla sen mukaista.

Jos joku hankkii silikonitissit – se ei ole keneltäkään pois
Jos joku näyttää tissinsä lehdessä – se ei ole keneltäkään pois

Päinvastoin. Minusta on positiivista että Suomessakin on Hennan kaltaisia naisia jotka ilahduttavat meitä isoilla tisseillään. Hyvä Henna!:) Jos asia ei kiinnosta juuri sinua, niin äänestä lompakollasi ja jätä lehti ostamatta. Mutta taitaa sittenkin kiinnostaa, kun tälläkin palstalla surffaat…

Vieläku saatas tälle kahelinaiselle naama ja aivot jostain niin hyvä tulis!

Eiköhän järjestetä koko kansan keräys että Henna saa maailman suurimmat. Hymy mukaan ja quinnes olut mukaan sponsorointiin. Reality teeveenä asennus ja mittaus vielä.

voi henna, entiset rintasi oli paremmat, miksi sinä noin suuret rinnat halusit? toivottavasti et tule katumaan tekoasi. kaikkea hyvää silti sinulle toivon =) on vain mukava, että suomen julkisuudessa on myös tälläisiä mielipiteitä jakavia ihmisiä. ja onnea sulle itsetuntosi kanssa- olet kaunis nainen, ja nauti nuoruudestasi!! (mutta pidä nyt joku raja..)

Tuskin nyt sentään huonon itsetunnon takia rintojaan esittelee. Eiköhän se raha, jonka Hymy niistä kuvista maksaa ole se syy. Ei hirveesti vois vähempää kiinnostaa, mitä joku BB-Henna tekee, mut kyllä alastomia naisia on aina ihan mukava kattella.

Mua jotenkin säälittää. Ei varmasti mukava lukea tallaisia kommentteja mitä täällä on kommentoitu. Ihan kaunis nuori ihminen, mutta pitäisikö sitä huonoa itsetuntoa nostaa jollakin muulla keinolla kun tissejä esittelemisellä. En kyllä ymmärrä miksi ihmiset täällä häntä haukkuvat. Varmasti on tarpeeksi vaikeaa ilmankin. Nuori ihminen, saanut varmasti kuulla ihan tarpeeksi rumia sanoja. Tarvitsisi kannustavia sanoja, että itsetunto nousisi. Lähtisi opiskelemaan ja hommaisi oikean ammatin. Ei tallainen elämä mitä hän nyt elää varmasti pitemmän päälle kanna mihinkään.

”Voi lapsi pieni, meille on tullut Hymy yli 20 vuotta. Vaan eipä tule enää. Että kukahan se urpo ja juntti olikaan ; )”

Urpo oli Hymyn perustaja. Oliko Urpo urpo ja oliko Spede spede, sitä en tiedä mutta perin on vielä pienet hinkit. Ei noilla vielä friikkishown ykköspyttyä saada. Huuliin ne 5 dl kumpaankin ja rintojen sisään kengurupallot, niin johan alkaa kelpaamaan.

Ja jos tarkemmin kattoo niin kyllä tuohon turpeaan kroppaan voisi ottaa vielä huomattavasti isommatkin sankot. Ei ne sieltä liikaa tulisi silmille on tossa muijassa sen verran kokoa muuallakin. Mitähän se miklu.. Kauneus on tosiaan..

D kokoiseen perseeseen ja D kokoiseen mahaan sopii todellakin D koon rinnat. Läskeille isot rinnat ja pienille kiinteille hoikkille neidoille sitten ne ihanan kiinteät A kupin rinnat.

Miten tähänkin pitäisi suhtautua? Hieman hämmentää moinen käytös.. Nuori aikuinen ihminen ja lupa päättää itse.. Noh, sikäli mikäli Henna on onnellinen, niin kaikki on kai ok. Vai?

Ehkäpä silikonirinnoilla on parempi mainosarvo leukaan verrattuna, kuvitelkaapa miten houkutteleva mainos olisi ”BB-Hennan uusi silikonileuka, vain Hymyssä”…

Voi jessus. Kova on into itsensä leikkelyyn. Noh jokainen tavallaan. Tuo tässä artikkelissa kuva on kyllä niin Photoshopattu ettei siitä voi arvioida oikeen mitään.

hyvä henna, ne sun vanhat tissit olikin ihan liian pienet, isot silarit ne olla pitää! 😀

Hei Henna ! Jos satut lukemaan näitä palautteita niin pyydä rahat takaisin tai se joka on implanttisi maksanutkin (tod.näk. Hymy). Rintasi ovat meinaan eriparia, jos kukaan ei ole vielä uskaltanut sinulle sanoa, sen näkee kuvistakin. Huonosti muokattu, ei varmaan nostettu istuma-asuntoon asettaessa kun silikonit istuu niin huonosti ja pyydä samalla uudet nännit, kun entiset on näköjään mennyt pilalle.

”Klinikallakin sanottiin, että minulle saatiin leikattua yhdet kauneimmista rinnoista ikinä”. Lehtikuvien perusteella kyseinen klinikka tekee siinä tapauksessa erittäin rumia tisuja. Sivuprofiilista saattaa huomata, että oikea rinta on ikäänkuin kolmion muotoinen. Ja vasemman rinnan alapuolella huomaa pienen muhkuran, ei ole siis tasaisesti laitettu.

Jos naisen pitää päästä loistamaan jollain, eikä ole älyä päässä, niin näillähän sitä sitten loistetaan. Nuori nainen ja pilaa elämänsä tällä lailla. Ja ovatkohan vanhemmatkaan kovin tyytyväisiä tyttärensä uravalintaan.

Hyvähän se on silikoneja laitella, kun asutaan vanhempien luona Keravalla, joten ei tarvitse maksella vuokria ym. normaaliin elämään liittyvää. Eikä haittaa vaikkei laulajan urakaan ottaisi tulta alleen, sitten taas johonkin lehteen vaan näyttämään utareita. Helvetin hieno elämä…

Jos tuo Henna oikeasti tahtoo edetä ”urallaan” niin ei se kyllä tissien koosta ollut kiinni.

Saman rahan millä kuppikoko suureni C:stä D:hen olisi voinut käyttää vaikka jonkin mallikouluttajan privaattikurssiin. Nätti tyttö ja kroppa kohdallaan, mutta ne ilmeet pilaa aina kaiken.

Jos luet, tämän, Henna, niin otahan yhteyttä. Tiedät kyllä kehen. Olet ihana. Rupean tekstailemaan tai, mikäli tämä on Sinulle mieluisampaa, lähettelemään Sinulle öisiä sähköpostiviestejä. Ihan vain huumorimielessä, totta kai.

Yst. terv. Herra 69

PS: tuhoa viestit luettuasi ne – voin kai luottaa siihen?

tajuun jos joku käy leikkauksessa mutta noi on jo liian isot!entiset olis ollu kauniimmat!noi on jo rumat!sitä paitti vaik miehet tykkää tisseistä ni se ei oo naisessa niitten ainut ilo…

: ) suorastaan huvittavaa!! ihana lukea kirjoituksia joissa haukutaan niitä jotka haukkuvat : ) 🙂 ja nyt kun laitan, että olen 170cm, 53kg, omistan ihanat silikoni tissit (ovat vuorossaan jo toiset ja ihan itse olen maksanut ne 12 000e) kauniskin satun vielä olemaan, ja kyllä olen jo enemmän kuin 20v…reippaasti..silti minulla ei ole tarvetta enempää itseäni esille tuoda..hei hei kaikille ja hyvää kevättä..
Ai niin juu…henna teki virheen leikkauttamalla nuo uudet rinnat..sääli. Ensimmäiset olivat niin paljon paremmat. Huomaa sen itse kohta ja on taas jonossa leikkaukseen…

Olisi mieluummin leikkauttanut itselleen leuan noitten hinkkien tilalta. Tosin eiköhän nuokin silarit ole hymy kustantanut. Vastineeksi sitten tissikuvat lehteen

Jokainen tekee elämällään mitä haluua, mutta en ymmärrä mitä Hennan rinnoissa oli vikaa? Nehän olivat ennen tätä leikkausta ihan hyvän kokoiset.

Minun mielestä olisit nätti ilman noita höpsöjä isoja kumitissejä 🙂
Itse tykkään pienistä rinnoista.

Ja tosiaan vielä niiiin nuorikin kun Henna on niin tulee tehtyjä asioita mitä voi myöhemmin katua. En ymmärrä miksi pitää olla turha julkkis.. tai julkisuudessa ylipäätään tälläisten asioiden takia. Ymmärräin hyvin jos joku on työnsä takia julkisuudessa mutta väkisin julkisuuteen pyrkimistä en ymmärrä 😕

Vilkaisin kaupassa pikaisesti Hennan tissejä, näyttivät huvittavilta. Kaksi jalkapalloa rintakehällä, kamalan näköiset kerrassaan.

En tiedä kateudesta. Tai muodoista. Ei sitä tartte olla mitenkään glmaouri tai muodokas ollakseen onnellinen.

Koska ihmistet tajuais taas, että kauneus ei ole koko elämä.

Hennalla ei ole helppoa itsensä kanssa. 19 vuotias ja käynyt läpi vaikka minkämoisia leikkauksia. Oikeasti todella surullista. Voi vain kuvitella, että helppoa ei ainakaan. Itsetunnon täytyy olla todella pohjalla.

Jos 19 vuotiaana on noin tyytymätön ulkomuotoonsa niin entäs 30-40 vuotiaana? Ei tule tolla ihmisellä olemaan helppoa ikinä.

Onko syy sitten se ,että on kiusattu. Halu näyttää. Nyt se tekee vain itsestään halvan.

”Luulen, että te jotka koko ajan lässytätte tosta kateudesta olette itse kateellisia.”

Juuri näin! Ovat kateellisia hyvin tienaaville, luonnostaan muodokkaille aikuisille, hyvän näköisille naisille. Täällä nyt tuskin kenelläkään on kristallipalloa, josta näkisi, minkälainen henkilö vastapuolella kirjoittelee, joten juuri nuo kateellisuuden huutajat ovat todennäköisimmin juuri niitä tylsän elämän omaavia leuattomia luusereita.

Täällä tuskin pyörii kauheesti lässähtäneitä kotiäitejä kommentoimassa jonkun pikkupillun sekoilua. Moni ei edes tiedä kuka Henna on.

Miksi täällä huudellaan kateellisuudesta? Ja itsetunnosta? Itsetunto ei ole kiinni ulkonäöstä. Jos alkaa buustata itsetuntoa ulkokuorella niin metsään mennään ja lujaa.

Miksi olla kaatellinen Hennalle? Leuattomalle, rumalle ja tasapaksupötkölle joka on lisäksi lievästi tyhmä. En kaikista maailman naisista haluaisi olla Henna. Sorry nyt vaan.

Maailmassa on HIVENEN kauniimpia naisia kuin Henna. Vaikka Janina Fry tässä ekaksi.

Luulen, että te jotka koko ajan lässytätte tosta kateudesta olette itse kateellisia. Kaikki jotka ovat hiukankin paremman näkösiä, timmi kroppa ja omat luonnolliset rinnat eivät ole kateellisia Hennalle. Te jotka olette lihavia löllöjä, niin te varmaan olettekin kateellisia. Mut älkää yleistäkö.

Täällä tuskin pyörii kauheesti lässähtäneitä kotiäitejä kommentoimassa jonkun pikkupillun sekoilua. Moni ei edes tiedä kuka Henna on.

Miksi täällä huudellaan kateellisuudesta? Ja itsetunnosta? Itsetunto ei ole kiinni ulkonäöstä. Jos alkaa buustata itsetuntoa ulkokuorella niin metsään mennään ja lujaa.

Miksi olla kaatellinen Hennalle? Leuattomalle, rumalle ja tasapaksupötkölle joka on lisäksi lievästi tyhmä. En kaikista maailman naisista haluaisi olla Henna. Sorry nyt vaan.

Maailmassa on HIVENEN kauniimpia naisia kuin Henna. Vaikka Janina Fry tässä ekaksi.

Luulen, että te jotka koko ajan lässytätte tosta kateudesta olette itse kateellisia. Kaikki jotka ovat hiukankin paremman näkösiä, timmi kroppa ja omat luonnolliset rinnat eivät ole kateellisia Hennalle. Te jotka olette lihavia löllöjä, niin te varmaan olettekin kateellisia. Mut älkää yleistäkö.

Suomi on täys teitä kateellisia pikkutissejä, jotka lopettaa itsestään huolehtimisen vähintään kolmen kympin jälkeen. Ei ihme että Suomalainen mies ottaa ulkomaalaisen naisen… nii sen takia kun se huolehtii itsestänsä.
Katsokaa peiliin vinkujat

Suomi on täys teitä kateellisia pikkutissejä, jotka lopettaa itsestään huolehtimisen vähintään kolmen kympin jälkeen. Ei ihme että Suomalainen mies ottaa ulkomaalaisen naisen… nii sen takia kun se huolehtii itsestänsä.
Katsokaa peiliin vinkujat

Voi Henna Henna!

Oli pakko tsekata uudet daisarisi, kun kävin kaupassa. Anteeksi nyt vaan, mutta en kyllä ole noin rumia ja epäsopusuhtaisia nähnytkään. Yhdessäkin kuvassa huomaa, kuinka kieroon sun nännit sojottaa ja ne vaan on siinä! Ei millään pahalla, mutta olen nähnyt paaaaaljoon kauniimpiakin kumitissejä ja sulle ei sellaisia ole.

Ja nännipihat… YÖK!
Käykääs ihmiset tsekkaamassa. Tiedätte mistä puhun!

Henna,

etkö tajua että annat itsestäsi todella huonon ja tyhmän kuvan ja pilaat oman maineesi? Nyt olet vielä nuori ja hölmö, mutta myöhemmin kyllä tajuat mitä oisi kannattanut jättää väliin. Ja mitä silikoneihin tulee, miksi täytyy ampua yli? Jos ne klinikalla sanoivat että noi sinun oli ylivoimaisesti kauneimpia niin eivät ole kauniita silikonirintoja nähnykään. Silikonirinnat on kauniit, vaikka olisi kokoakin, ainoastaan jos ne ovat luonnollisen näköiset. Mene nyt hyvä tyttö töihin ja lopeta se lehtien palstoilla notkuminen. Minua ainakin hävettäisi olla turha julkkis.

se on just näin, ei niin kauniit ”naiset” ottaa vähän täytettä ja on taas julkisuudes. voi vittu ku on säälittävää

Eikö tosiaan niitäkin rahoja jotka näitten kuvien otosta jouduttiin maksamaan voitu käyttää vaikka johonkin uuteen julkkikseen joka ei ole viellä näyttänyt mitään,Ihan sama kasvaako se pallojen koko kun ne on jo kertaalleen nähty jo aikaa sitten niin nyt uudestaan.
1 hyvä syy jättää jatkamatta hymyä seuraavan kerran kun tulee kyselyjä ja soittoja…..

HAHAHAAAA:-D Mistä näitä sikiää!!!:DDDDD
haa saa nauraa siis onko olemassa tota tyhmempää ihmistä:D
toisaalta on nää hymyn toimittajatki aika säälittäviä jos heidän
unelmatyönsä on kirjoitella kohujuttuja siitä ku joku kana ostaa
itellee uuet tissit:DD säälittävää paskaa vetäkää handyy!!:DD
L O L

Voi tyttö parka, samaa sarjaa kuin Ruusunen ja Tukiainen. Olisit leikkauttanyt sen leuan, niin olisi todella sopusuhtasemmat kasvot . . . . eikä moisia sammakoita pääsisi niin helposti.

Tässä meillä uusi Johanna Tukiainen. Hohhoijaa! Kai yksi tuollainenkin tarvitaan?

Terve ystävät! Yhdyn edellisiin argumentteihin: Henna todellakin on sekä ruma että tyhmä. hyi hyi, en panisi!
PS. tiesittekö että Hennalla on ruskea anaali, liekö johtua noroviruksesta?

oisit laittanut sen leukaa kun näytät ihan perään ajettu autolta,ei leukaa EI.kauheen näköiset kasvo leuaton nainen..

mielestäni tämä paikoin jokseenkin ärsyttävä julkimo ei kuitenkaan kenenkään meidän rahoilla tai kenenkään meidän kroppaan ole daisareitaan leikkuuuttanu olipahan ne sitten kahvikupit tai teekupit =D
on tietenkin myös totta että milipide osiot ovat milipiteitä varten….
ei se nyt kuitenkaan kekenkään meidän persettä loppujen lopuks kaiva mitä kukakin tekee ruholleen kun se nyt luojankiitos on vielä meillä jokaisella kuitenkin oma jos ei mikään muu tässä maailmassa
lehtien tehtävä on puhuttaa eikö 😉
mut eiks ole ihanaa kun me kaikki ollaan niin täydellisiä että meillä on varaa toisi arvostella =P
-latta sekä riippurintainen pian neljän lapsen äiti-

Hymy leikkauttaa turhille julkkikselle silikonirintoja jotta saa kuvat lehteensä. Kaikki voittaa. Hieno bisnesidea. Degeneroituminen on saavuttanut kulminaatiopisteensä.

Loistavaa toimintaa, olet esimerkillinen nuori nainen.
Toivottavasti kaikki nuoret neidot ottavat sinusta, sinun elämänfilosofiasta ja sinun tavoitteistasi mallia.

NOT!!!

Oli meinaan rumat tissit, mitä kaupassa lehdestä vilkaisin. Hyi saatana..

Ei siinä mitään että ottaa rintoihin fylliä, nehän on parhaimmillaan erittäin kauniit ilmestykset. Mun mielestä tämä on täysin jees ja hyväksyttävää, kyllähän sitä tehdään rasvaimuja, hiustensiirtoja, hammasproteeseja ynnä muita pelkän estetiikan takia.

Sen sijaan se, että tulee Hymyn tms sivuille kertomaan koko Suomen kansalle siitä että kävin leikkauksesta kertoo jotain kyseisen henkilön arvomaailmasta. Isoilla ja julkisilla kannuilla saa varmasti enemmän vip-kutsuja ja enemmän ulkoministereiden tekstiviestejä, mutta onko sillä hirveästi tulevaisuutta? ”Voi vitsit, mä oon julkkis..” Joopa joo.

Varmaan kiva pitää rinnat joissa on kohtia jotka tuntuvat samalta kun olisi puudutettu,tunnoton kun hammaslääkärissä. Nauti siinä sitten koskettelusta ja hellyydestä. Onpa rahan perään. Vai matkustaan millä rahoilla, kun mätkyt tulee ja edelliset velat maksamatta. LOL

Voi säälimys! näyttää ihan jäätäviltä noi rinnat! Harmi vaan, että ihminen joutuu myymään itseään, että pärjäisi maailmassa… LOL

siis koska miehet alkaa ”pidennystä”, ai niin nillähän onkin aivot…

Pakko ostaa seuraava hymy ja katsoa miten upeat ja kaunii rinnat nuo onkaan jos kerran klinikallakin on niitä jo kehuttu… 🙂

Joo, kateelliset teinipissit kirjottelee just niin näitä”KATEELLISET KOMMENTIT PAISTAA LÄPI! IHANA TYTTÖ JA KAUNIIT RINNAT!”

Jos olette itse kateellisia, ei se todellakaan tarkoita, että kukaan muu olisi, eikä olekaan. Sorry vaan, mutta patjana äijien alla makaaminen ja kumipallot ei kuuluu nuoruuteen, vaan huo……..een….

mainiota, silikonit on pelastus suomen riippatisseille, isot rinnat on ihania, pienet eivät…

ois kannattanu vaikka leuka ostaa niilläkin rahoilla millä osti silikonit.

KATEELLISET KOMMENTIT PAISTAA LÄPI! IHANA TYTTÖ JA KAUNIIT RINNAT!

kaikki olette kateellisia ämmiä, jotka anonyymeinä arvostelette jotain julkisuuden henkilö, ettekä edes tunne henkilökohtaisesti! Te olette niitä säälittäviä tässä tilanteessa. Henna on kaunis, nuori ja hankkinut silikonit! SO WHAT? ollaanko Suomessa vielä näin jälkijunassa asioissa, että se joka ottaa ”julkisesti” silikonit/muita operaatioita, haukutaan ja arvostellaan raaálla tavalla. Menkääpäs pikku kotirouvat itseenne, älkääkä olko noin kateellisia pahansuopia ämmiä! Silikoneissa ei ole mitään tyhmää saati ”uutta”..

Kertokaahan nyt jo vihdoin, mistä ihmeestä joku voisi olla noin vihatulle Keravalla vanhempiensa mörskässä bunkkaavalle velkaiselle tekojulkulle kateellinen? En keksi yhtään mitään?

Naurettavimpia ovat nuo kateellisuuden tyrkyttäjät, mutta myös säälittävimpiä, koska he itsehän kateuden parhaiten tuntevat.

AAAAAAHAHAHAHAHAH XD:D::D:D:D:D
MITÄ SEURAAVAKS :DD:D::D:D:D:D::DD

Koska saammekaan nähdä Hymyn tai muun lehden sivuilla Hennan vanhempien haastattelun, jossa kertovat, kuinka ylpeitä ovat, kun tytär etenee urallaan aivan omalla (etu)painollaan.

Vaikuttaa nämä kommentit aika kateellisten puhueilta. Joko täälä on kateellisia rinnattomia rumia naisia TAI heidän miehiään puhumassa paskaa 🙂

henna leikkauta vaikka seuraavaks noi rumat rintas pois ni näytät nätimmältä !!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tai jää vaikka auton alle ni silikonit purskahtaa taivaantuuliiii blopssss

Kun pää tyhjenee, niin kuppikoko kasvaa. Pysyy balansissa.

Aivan mahtavat rinnat noitten väliin ku pääsis vetää! Lisää silikonitissejä!

Noniin, kohta kuullaan humanoiditarinaa ja tullaan uskoon. Muutto Miamiin sisarensa kanssa saattaa tulla myös kysymykseen. Laulaminenkaan ei ole poissuljettu vaihtoehto. Hyvää jatkoa… jossei oma(t) riitä!

Vähennän Hymy-lehden nettisivujen selailua työajallani, jos lehdessä on vielä kohujuttuja tosi-tv-julkkiksista! Artikkeli aiheesta lienee kovin pinnallinen.

Ensimmäisen kerran elämäni pitkän historian aikana EN ole kiinnostunut edes näkemään miltä uudet kupit tässä tapauksessa näyttävät. Mitä vanhemmaksi (lue=aikuisemmaksi) tulee sitä vähemmän ne hinkit alkavat kiinnostaa ja kasvot ovat ulkoisista avuista ne mitä katson ainakin itse paljon mieluummin.

Henna asuu vielä isin hoivissa kuitenkin joten samakai se mihin se rahansa törsää kun ei kasvatuskaan ole sitä säästämisen jaloa taitoa opettanut ja tyttö on vielä niin kehittyvässä vaiheessa ettei järki päätä pakota kovin paljon muutenkaan, mitä ”uutisiin” tulee.

19.
”tervetuloa joukkoon. Ja toivota samalla tervetulleeksi niska ja selkäsäryt. Nuo disut jo painaakin jonnii verran ja hanki kunnon liivit. Josko hymy vaikka sponssaisi.”

Jos niissä on heliumia sisällä? Ei paina…. venttiili olis kiva niin vois säätää. Esim mahalla ”nukkuessa” paineet pois.

Jos on nestettä niin miten päääsee enää lentokoneeseen. EIkös desin pakkaus ole suurin sallittu ja sekin muovipussissa

19.
”tervetuloa joukkoon. Ja toivota samalla tervetulleeksi niska ja selkäsäryt. Nuo disut jo painaakin jonnii verran ja hanki kunnon liivit. Josko hymy vaikka sponssaisi.”

Jos niissä on heliumia sisällä? Ei paina…. venttiili olis kiva niin vois säätää. Esim mahalla ”nukkuessa” paineet pois.

Jos on nestettä niin miten päääsee enää lentokoneeseen. EIkös desin pakkaus ole suurin sallittu ja sekin muovipussissa

Musta säälittävimpiä ei oo hennat, vaan ne jotka aikoo muka perua Hymyn tilauksen hennojen takia.

Se on vähän kuin se lordin naaman näyttämines seiskassa.

tilausta olivat perumassa ja suurinta ääntä pitämässä ne jotka eivät koskaan ko. lehteä edes lue.

ja muistakaa! se että peruu tilauksen tarkoittaa, että pitää eka olla se tilaus. Se ei oo sama kuin tää nettisivu. Urpoluuseriiiiiit!

Saas nähdä, kuinka kauan HK pysyy saman kustantajan leivissä (ja veitsissä), ja kuinka pitkälle aakkosissä hän yltää, ennenkuin mielenkiinto tästä puhumiseen lopahtaa totaalisesti – kuten takuuvarmasti kroppansa siinä ohessa.

Minusta kyllä tosi kiva, sillä naiset ovat vihdoin heränneet siihen, että heidän olemisen tarkoitus on olla miehen ilona ja tukea heidän tarpeitaan ja siinähän Henna hienosti onnistuu. Ottakaa Hennasta mallia ja hankkikaa omat kauniit silikonit ja niin kuin Hennakin ei mitään C kuppia vaan täydet D kupit, Hivelevät miehen silmää enemmän, Aion tilata ainakin kaksi hymyä nyt sekä mökille että kaupunkiin. Iloista kevää kaikille ja varsinkin Hennalle, toivottavasti törmätään biitsillä 😉

-Hunk-

”Meillä 7-vuotias tyttö sanoo, että se itse on, joka muita haukkuu.”

Missä kohtaa tuossa oli, että lapset lukevat näitä juttuja. Minä en huomannut?

”Meillä 7-vuotias tyttö sanoo, että se itse on, joka muita haukkuu.”

Missä kohtaa tuossa oli, että lapset lukevat näitä juttuja. Minä en huomannut?

Ai vain D-kupit laittoi? Aika pienet. Suorastaan säälin naisia, jotka laitattaa itselleen isot rinnat. Toiset saa luonnostaan isot ja ei ne todellakaan ole mikään tavoittelemisen arvoinen asia. Enemmän haittaa ku oikeestaan mitään hyötyä. Tai tietenki jos haluaa tämmösten Hymy-lehtien sivuilla esiintyä tai miesten lehdissä ja näin nostattaa huonoa itsetuntoa. Karmeeta.

Nyt loppu hymyn tilaus ja samoin kavereilta ja kaverien kavereilta, ja koko suvulta, päätettiin sukukokouksessa uus lehti mitä tilataan joka iikkaa. Et hastala vista Henne, Tissit kuosis – elämä kuosis! Tissit on kivoi, niit on kiva hiplata.

”Tältäkin saitilta näkyy lasten pahoinvointi. Meillä 7-vuotias tyttö sanoo, että se itse on, joka muita haukkuu. Tuollaisia varmasti tulee kirjoiteltua, kun ei ole kavereita ja vanhemmat on yhteiskunnan pohjasakkaa; luuserijuoppoja. Sääliksi käy…”

eiks lasten pahoinvointi näy teillä jo kotonakin jos 7v lapsi lueskelee näitä juttuja? sääliksi käy sitä 7v tyttöä siellä teillä, taitaa se teidän perhe olla tuota kuvailemaasi luokkaa.

Ihanaa kun meillä on suomessakin tällainen kunnon kohukaunotar(?) joka on kuuluisa vain siksi, että on kuuluisa! Tyhmähän tuo muija on kuin saapas, mut ei se nyt paljoa minun elämääni pahenna, huvittavaahan näistä tissitempauksista on lukea :DD

tervetuloa joukkoon. Ja toivota samalla tervetulleeksi niska ja selkäsäryt. Nuo disut jo painaakin jonnii verran ja hanki kunnon liivit. Josko hymy vaikka sponssaisi.

”-Jaaha ja paljonko tähän laitetaan? Laitetaanko ihan D?
-Joo laitetaan vaan! Voitko tiivistää myös kylppärin?
-No joo sehän menee tällä samalla tahnalla sekin..”

Vanhana demarina säpsähdin, kun Hennalla on aivan Jutan katse. Eikö Henna ole kuitenkin kokoomuksen ministeri?

Onkohan fyllit alatoopia, niin tytisevät paremmin discossa:

Seuraavaksi kannattas ne rusinan kokoset aivot suurentaa vaikka rypäleen kokosiksi,ni ehkä niillä jo tajuaisit mikä otus olet…

kattoko kukaan pelkokerrointa missä henna esitteli läskejään. ihan karmeeta. ei se sitä tosiasiaa poista jos tilaa isommat tissit. karmeeta shaissee tääl hymyssä nykyään..

Kerroitko omasta elämästäsi? Litkit viiniä päivät&yöt ja käyt hymyn nettisivuille potemassa omaa kurjaa elämääsi?!?!

…”Klinikallakin sanottiin, että minulle saatiin leikattua yhdet kauneimmista rinnoista ikinä,”… tätä ei ole varmasti sanottu kenellekään kyseisien kliniikan asiakkaille ennen… Onnea matkaan vaan!

Jos sulle on tullut hymy 20 vuotta, niin kovinpa olet säikähtänyt nyt hennan tissejä.
Uskallan eppäillä!
Hymy on ollut AINA kohulehti ja tulee olemaan.

katellisten kommentia….antakaa ihmisille tehdä se mitä hän halua

Tältäkin saitilta näkyy lasten pahoinvointi. Meillä 7-vuotias tyttö sanoo, että se itse on, joka muita haukkuu. Tuollaisia varmasti tulee kirjoiteltua, kun ei ole kavereita ja vanhemmat on yhteiskunnan pohjasakkaa; luuserijuoppoja. Sääliksi käy…

sinne tais hennan haastattelu palkkiot mennä…milläs nyt lähet shoppaileen ja bilettämään..BUAHAHAHAHA-HAHAHHA

sinne tais hennan haastattelu palkkiot mennä…milläs nyt lähet shoppaileen ja bilettämään..BUAHAHAHAHA-HAHAHHA

No jos on tullut Hymy yli 20 vuotta, niin kyllä se urpous ja junttius tasan sieltä löytyy.

Voi lapsi pieni, meille on tullut Hymy yli 20 vuotta. Vaan eipä tule enää. Että kukahan se urpo ja juntti olikaan ; )

Sulla mitn tilausta juntti oo ollutkaan. Netissä käyminen ei tarkoita tilaamista UUUUURRRRPOOOOO!!!!

Voi ei Henna, minkä teit! Juuri kun kuvittelin, että alat aikuistumaan, menet myymään itsesi lehdelle. Katoa jo hinkkeinesi!

Hymyn tilauksen peruutan kyllä nyt.

Oma kommentti