BB-Henna otti itseään niskasta kiinni!

Henna KalinainenBig Brotherin kaunotar, upea Henna Kalinainen kirjoittaa uudessa blogimerkinnässään viime vuoteen liittyvistä tempauksista, suruista ja kaikesta siltä väliltä. Mimmi päättää nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja toipua kaikesta ”pahasta”.

-Piti päästä jaloilleen, toipua erosta, päästä vanhempien nurkista notkumasta, hankkia töitä, päättää tulevaisuuden suunnitelmista ja olla ystävien kanssa – heitä juuri eniten noina hetkinä tarvitsin. Loppuvuoteen mahtui paljon surua ja kyyneleitä, ja jossain vaiheessa se kääntyikin aikamoiseksi juhlimiseksi, joka oli helppo keino paeta hetkeksi ongelmia, nainen kirjoittaa.

Kalinainen on nyt hankkinut itselleen oman asunnon, vakituisen työpaikan sekä päättänyt treenata itsensä huippukuntoon.

-Samalla ainakin pyrin siihen, että elämässä pitäisi edetä, oppia koko ajan ja kehittyä. Tämä kaikki saa välillä pääni halkeamaan, mutta uuden vuoden lupauksenani lupasin olla aktiivinen, sinnikäs ja lujatahtoinen, joka ei luovuta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Eihän kukaan ottais vuokralaiseksi ihmistä jolla ulosotossa yhtä sun toista tai vaikka ekat tissit! no mut meidän hennallahan moisia ongelmia ei ole koska on ottanut niskasta kiinni oikeen jo tuhannen kerran.

Henna tekee näitä elämänmuutoksia jo useamman kerran viikossa.

Kauneus on katsojan silmissä… Eikä se riitä vaikka olisi kuinka kaunis jos luonne on paha, ilkeä ja kaiken lisäksi vielä tyhmä sekä itsekeskeinen.

R-Kioskilla on aina paikkoja myyjille. Saattaa kyllä BB-Hennan ura jäädä lyhyeksi kun krapula-aamuina ei jaksakaan nousta sängystä. Ei vaikuta kovin pitkäjännitteiseltä ihmiseltä, hyvin sopiikin Tunkiaisen morsiusneidoksi, samasta puusta veistettyjä molemmat turhimukset.

Uuutinen tuo olisi vasta jos olisi ottanut itseään leuasta kiinni..

Asuu kaverinsa kämpässä.. Meneskohan kerta tää ns.ryhdistäytyminen on???

Töitä? Niinku mitä? Millä koulutuksella? Mitä jos menisit kouluun?

ei kiinnosta ryhdistäytyminen…mitäs antti tuumaa tästä?!

”Big Brotherin kaunotar, upea Henna Kalinainen”

HAHAHAHA mikä vitsi!

”Big Brotherin kaunotar, upea Henna Kalinainen”. Jep. Hyvä mainospuhe.

Kalinaisen pää meinaa haljeta, kun joutuu käymään töissä ja maksamaan omasta asunnosta. On se kyllä epäreilua, että ihmistä tuollaisilla huolilla kuormitetaan. Varsinkin tällaista superjulkkista.

Oma kommentti