BB-Henna: ”Pillit pussiin, BB!”

Henna KalinainenBB-talossa kolmeenkin otteeseen vieraillut ja upeasti hoikistunut Henna Kalinainen on sitä mieltä, että ohjelman pitäisi jäädä tauolle tämän vuoden jälkeen.

-Ohjelma ei jaksa enää kiinnostaa katsojia tarpeeksi, ja tänä vuonna ohjelmaan on lisäksi osallistunut ennätysmäärä ihmisiä, jotka kaikki tavalla tai toisella haluavat olla esillä, Henna toteaa Hymylle.

Hennan mukaan reality-tähtiä syntyy kuin sieniä sateella.

-Se on sama juttu kuin Idolsissa tai muissa kykyohjelmissa. Nekin pitivät taukoa. Kaikkia ei tarvita, Henna päättää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Idols, BB, Henna Kalinainen

Kommentit

Voi pikku tyttö parkaa. Tämä uusien BB-etuliitteen omaavien tyrkkyjen tulva vähentää Kalinainen-Kurhisen huomioarvoa tietynlaisissa julkaisuissa.

Sinäkin voisit mennä ikuiselle tauolle naamasi kanssa.
Ei todellakaan kaivata sua.

Tän vuoden katsojaluvut on kylläkin tullu alas ja lujaa, mitään ennätyksiä ei todellakaan ole rikottu. Varsinaisesti kukaan tän vuoden asukkaista ei ole jäänyt mediaan eikä ole kaivattukaan. Myös viimevuotiset on jo kadonneet totaalisesti. Kyllähän Henna on niitä harvoja joka on saanut/hankkinut julkisuutta bb:n avulla pitemmäksi aikaa.

Ehkä elämän ensimmäistä kertaa tuon Hennan kanssa jostain samaa mieltä. Kyllä toi on aika köyhäks menny ja toistaa itteään koko sarja. Ehkä vielä muuttunu huonommaks koko ajan.

Tän vuoden BB on rikkonut aiemmat katsojaennätykset, suosio on vuosi vuodelta kasvussa. Hennaa vaan harmittaa että uusia bb-asukkaita tulee ja hän ei saakaan enää niin paljon huomiota. Henna on rakentanut identiteettinsä bb-julkisuuden varaan ja nyt korttitalo tulee alas…

WTF ohjelma ei ole jaksanut kiinnostaa ensimmäisen tuotantokauden alun jälkeen ollenkaan. Näitä wannabee julkkiksia saisi tulla kokoajan huomattavasti enemmän jotta keltainen lehdistö tukehtuisi omaan kirjoitteluunsa. Turhaan ei BB-Henna halua taukoa näihin realityporno-ohjelmiin sillä kukatahansa BB-joku on todennäköisesti lehdissä häntä kiinnostavampi. Totuus on oikeasti kiinnostavat ihmiset (ja paino sanoilla oikeat ihmiset) jättävät muut varjoonsa ja ihmiset muistavat heidät. Ei monikaan muista kuka esim. voitti Tangokuninkaan tittelin vuonna se ja se. Kyllähän siitäkin joukosta vain kiinnostavimman jäävät pinnalle.

muijan ja samoin sen asuinkumppanin niko saarisen kettu ja pihlajanmarjat filosofiaa on kuultu jo pitkään

kun vituttaa muiden tulo samoile areenoille niin vituttaa

Oma kommentti