BB-Henna vastasi Aleksi Valavuoren haukkumisiin: ”Alkkis juontaja!”

Henna KalinainenHymy uutisoi aiemmin juontaja Aleksi Valavuoren Seiskan-blogissaan esittämistä kovista ja häpeilemättömistä mielipiteistä BB-julkkiksia kohtaan. Aleksihan haukkui kaikkia BB-tyyppejä alipalkatuiksi huoriksi, jotka saavat käteensä vain tyhjän arvan.

Monina vuosina BB:ssä piipahtanut Henna Kalinainen vastaa nyt Valavuoren törkeisiin kommentteihin twitterissään:

-Huhhuh. Onpas Aleksi Valavuorella kovat luulot itsestään, kun nostaa itsensä jalustalle ja aliarvio muut. Yleistäminen kannattaa ehkä lopettaa. Aika kovaa tekstiä (ex)alkoholisoituneelta juontajalta. Ei ole tainnut mennä aina omatkaan esiintymiset nappiin, jos lentää ulos lähetyksistä! Sen perusteella voikin päätellä miehen äkykkyysosamäärää, Henna tykittää.

Auts!
 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen, Aleksi Valavuori

Kommentit

ÄÖ PIENEMPI KU KENGÄN NRO. EI TEITÄ KUKAAN NORMAALI KATO !!!!!!!!!!! YÖK…

Lopettakaa jo se Hannalle leukailu! Eikö teillä ole lainkaan häpykarvaa?

Ei ole leukaa, huulet ovat epäonnistuneet ja tissit järkyttävät! Poistu julkisuudesta kun et mistään ole kotoisin. Olet aivan turha!

kuinka palion on henan oma älykys osa määrä ?

Hahhahah, täl kuminaamal ei oo varaa tulla sanoo..

jos muistaa kui nätisti sitä oltii otsikois ekstaasi käryn jälkeen ja nyt haukutaa huom EX alkoholistii.. 😀

Mee takas vaan sinne koulun penkille vinkumaan, jos vaik nyt ei kiussattas ku kert on tissit !

Kaikkein pahinta Hennalla ei ole olematon leuka, naurettavat kumihuulet tai halvat tekotissit. Katsokaa tämänkin jutun kuvaa. Karseinta on Hennan kuolleet, sieluttomat silmät.

Leuatonpa hyvinkin hahaa tulee mieleen erästoinenkin sille myös hahaa ja rommia pullo.

Voi kristus ton akan rintoja sekä ylähuulta,aivan vitun karseet:).

Tässä on sitä miten Henna tuli julkisuuteen eli silikoneillaan ja leuattomalla olemuksella Miklun Exänä jonka meni itse vielä mainostamaan ilmoille!!!
Henna sinuna en puhuisi yhtään mitään muista sinun sijassasi, koska mitä sinä olet tehnyt aikaan saadaksesi julkisuutta?
Halpoja tekoja mm. häpykarva episodi, julkisuus”avioliitto” ja näinpäin pois.
Sinä et Henna ainakaan olisi parempi kun Aleksi juontohommassa siitä voin takuuseen mennä.
Mikä olet muiden entisiä ongelmia tuomaan esille, tahdotko että sinustakin kerrotaan asiat julkisesti kaikki!

ei sillä, että henna olisi penaalin terävin kynä, mutta sitä ei ole kyllä aleksikaan! Mies painanut räkäkännissä missikisojen tuomaristossa ja tv-lähetyksissä (ttk). Ja samainen herra oli juuri pari viikkoa sitten seiskan kustantamalla lomalla, ei taida olla kukkarokaan ihan kunnossa. Ainoa fiksu osa tässä miehessä on avokkinsa -tosin voiko sekään loppujen lopuks niin fiksu olla kun aleksin kanssa hengailee?

Alkoholisoitunut???? Itsestäänkö puhui…ja Hennan älykkyysosamäärä on????

Aleksi on ihan samaa kastia noiden kanssa. Jos se kerran on niin älykäs, niin miksi se antaa itsestään julkisuudessa niin debiilin kuvan?

Voi että kuin jaksaa vituttaa nämä tyrkyt. Aleksi veti hyvin ja sanoi mitä 99 % suomalaisista ajattelee näistä kouluttamattomista ja uusavuttomista BB-asukeista…eli säälittävistä luusereista. Eikö näiden vanhemmilla ole minkäänlaista harkintakykyä kun antavat lastensa osallistua tällaseen huuhaahan? Kyllä se on niin, että kouluja käytävä ja ammatti hankittava. Kuten Aleksi sanoi, pian ei kukaan näitä apinoita muista ja maine….jos sitä nyt on ollutkaan menee. Kyllä Henna Kalinainen SINUN maineesi on mennyttä ja elämäsi tulee olemaan helvetin vaikeaa tulevaisuudessa..kuka sitten maksaa nämä sinun ”kauneus”(?)-leikkauksesi ??

Mahtoi Häpykarva-Hennalta leuka pudota kun Aleksin tekstiä luki!

Kyllä Aleksin älykkyysosamäärä on 125 yhteenlaskettuna Hennan ÄO:n kanssa.

Eihän toi ankkalärviämmä ole mitään muuta ku h-merkinnän saanu paskantyrkky lehmä jonka on pakko pyristellä julkkisjutuissa hinnalla millä hyvänsä. Musta tuntuu että toi Aleksin kirjotus vaan nyt sattu riipasemaan syvältä koska.. you know how it is. The truth hurts. 😛

Olen kuullut,että pienillä miehillä se on iso.Täytyyhän niillä jotain isoa olla.

En voi laittaa samalle viivalle:::Aleksi on näyttänyt miten hankitaan kax NBA:staraa suomeen ja Henna itkee ”Miklun”perää=) ja turbo huulet kiinosttaa:(

Jep…ja Hennallahan on sitä varaa kommentoida ja haukkua toisten ÄÖ:tä. Kaikkhan me tiedämme, että Henna ei ole ollut siellä missä järkeä jaetaan, sillä jos olis ei Henna tyrkytä itseään julkisuuteen. Tossa Hymyn artikkelissahan tulee esiin, että Henna on ”monena vuotena” piipahtanut BB:ssä. Heitetään nyt sitten Hennan suuntaan, että mitä SINÄ olet saanut aikaiseksi??? Ei mitään muuta kuin huumausaine-syytteen ?? Henna itse on täysin mitätön…niin se koira älähtää, johon keppi kalahtaa.

Aleksilla on Napoleon kompleksi lyhyt jätkä ja pienehkö pili.

Voi hevosen perse!! Ellei olisi kysymys kohtuullisen hyvin tuntemastani tyypistä (AV), niin pitäisin suuni kiinni, koska samassa lauseessa on tuon muijan nimi. Mutta nyt on pakko sanoa AV:n puolesta: jatka samalla linjalla! Meidän perheen perunakattilankin alykkyysosamäärä ylittää Kalinaisen ÄO:n, vaikka se kerrottaisiin aika helvetin isolla numerolla – en vaan jaksa keksiä niin suurta numeroa kertoimeksi.

Valavuori puhuu asiaa. Tekee mieli oksentaa kun lehdessä osuu silmään joku bb julkkissilikonipallero.

Nonniin.. Nyt löyty oikee mami kuittailee älykkyysosamäärästä.. Vaikka se kuvitteellisesti Aleksillakin olisi samaa luokkaa kengännumeron kanssa niin silti Aleksilla on isompi jalka. :DD

Justiinsa näin Henna. Aleksi on kyllä aivan paska juontaja 🙂

Nonniin.. Nyt löyty oikee mami kuittailee älykkyysosamäärästä.. Vaikka se kuvitteellisesti Aleksillakin olisi samaa luokkaa kengännumeron kanssa niin silti Aleksilla on isompi jalka. :DD

Kannattas Hennan pitää pää vaan kiinni. Ei oo varaa kommentoida yhtään mitään. Ja tottahan se Aleksi puhu, eli osu ja uppos.

Valavuori teki siis BB-julkkiksille sen, minkä Kaarina Hazard teki Tony Halmeelle? Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

Oma kommentti