BB-Hennan ja Antin oudot huumekommentit hätkähdyttävät!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenBB-julkkikset Henna ja Antti Kurhinen ovat antaneet ison haastattelun tuoreeseen Alibi-lehteen.

Lehdessä pariskunta on sitä mieltä, että kannabis voitaisiin laillistaa, sillä käytetäänhän sitä muutoinkin.

Antti kertoo tutustuneensa kannabikseen Amsterdamissa aikoinaan.

-Valtio saisi verotuloja, jos tämä huume sallittaisiin yhteiskunnassa, Antti summaa Alibissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Antti Kurhinen, huume, kannabis, Alibi, Henna Kurhinen

Kommentit

Ei hele ajatus on toki hyvä mutta huonompi kuva tulee kun moiset järkiheitot sitä mainostamassa.

Tällä menolla ei ikinä saada normaalia statusta kun hörhöt mustamaalaa koko aiheen.

Ihan mukavasti sensuuri pyyhkäissyt ihan fiksuja ja perusteltuja (kannabismyönteisiä) kommentteja pois. Totuutta on ilmeisesti vaikea hyväksyä.

Tosin tuskin kovin moni fiksu ihminen tälläistä paskalehteä edes lukee, joten menetys ei liene suuri. Silti aika tahditonta toimintaa tuollainen, ilmeisesti omasta näkökannasta eroavien, kommenttien sensurointi.

”että kun katsot tällaista pilvenpolttajarenttua silmiin, on katse ontto,”

Ehkä kyseessä on hasis. Kannattaa välttää kuin ruttoa. Sitä laimennetaan ties millä kemikaaleilla (lue myrkyillä).

Puhdas kannabisyrtti on antipsykoottista, ja sillä on monia hienoja terveysvaikutuksia.

Puhtaan kannabiksen kriminalisointi osoittaa suurta typeryyttä.

Eiköhän se ainoa merkittävä haittavaikutus ole se, että kun katsot tällaista pilvenpolttajarenttua silmiin, on katse ontto, ajatuksen ulostulo kestää tavallista kauemmin ja ajatuksen juoksu senkuin hidastuu.

Ihan vaan faktana, kun on katsonut lähellä olleita jointinvetäjiä tarpeeksi kauan.

Ihan turha huumeita laillistaa, miksi pitää tahalleen antaa ihmisille valtaa pistää päätä sekaisin ja mahdollistaa epäloogista käyttäytymistä? Osa ihmisistä on kuitenkin niin puutteellisia oman tahdon osalta, että menevät ottamaan joitan huumehia jos kaveri tarjoaa. Tai sitten peittelevät nuoruudessa tapahtuneita oman minuuden kadotuksia/kaltoin kohteluita.

Kieltolaki aiheuttaa mahdollisimman vähän hyötyä mutta erittäin paljon haittaa. Viihdekäytön kohtuuttomasta rankaisemisesta (alkoholi tekee ihmisille paljon pahempaa) toki pitäisi luopua, mutta on sairaita, jotka saavat apua lääkekannabiksesta (mm. bedrocan valmiste), mutta näille kipupotilaille annetaan helpommin opiaatteja, heroiiniin rinnastettavia kipulääkkeitä haittavaikutuksineen ja riippuvuusriskeineen, joka on vakava ongelma! Haittavaikutuksiksi perustellaan mm. suun kuivumista ja euforiaa. Reseptiä/erikoislupaa ei myönnetä, vaikka opiaateista on potilaalla ollut rankat sivuoireet, ja ne keille bedrocania annettu, on heidänkin erityislupansa vaarassa. Jotkut kipupotilaat ovat joutuneet miettiä jopa suomesta muuttamista, sillä suomi ei heistä pysty huolehtimaan:

http://www.youtube.com/watch?v=enO11OGWXew 1 osa.

Oma kommentti