BB-Hennan murskaava vastaisku ex-miehelleen Antille!

Henna ja Antti KurhinenHymy kertoi hiljattain BB-Antti Kurhisen aikomuksista myydä omat sekä ex-vaimonsa Henna Kalinaisen alapääkarvoitukset rahan puutteen takia. Parihan kasvatti karvojaan taannoin, leikkasi ne talteen, ja nyt ne ovat säilössä Antin kirjahyllyssä.

On aika Hennan vastata Antin tempaukseen Twitterinsä kautta:

-Hyvät ihmiset. Antti Kurhinen – anteeksi, kuninkaallinen – on nyt saanut kuningasidean ja myy alapääkarvoitustamme blogissaan. Auttakaa nyt hyvät ihmiset tuota pikku rukkaa. Kerätään yhdessä kolehti. Toimeentulotuki on Suomessa hyvin alhainen ja äiti-Venäjälle pitäis päästä. Antin äitkin pitäis ulkomaille saada! Help help help! Henna tykittää.

Öh…aika paha!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

olisin ihan hiljaa hennana…
kunnon silikooni muovi tytön tyllerö joka luulee olevansa joku? hohhoijjaa..
#äiti venäjä”
ei jessus. minulla toinen vanhemmista on venäläinen eikä paljoa elämää oo muuttanu !!!! pistää vihaksi tommonen. ennemmi äiti tai isä venäläinen ku että SAA JULKISUUTTA SEISKASTA JA ON PUMPATTU TÄYTEEN..
aaarghh..

Silti somempaa myydä alapään karvoitusta kuin alapäätä, vai mitä Leuka-Hanna?

aika hyvä kommentti!! =D oikein antille!!! Go Henna GO!

Vitun hyvä heitto kyl 😀 Hennalla sana hallussa ainakin :DD Ihana naikkonen

hahahah! hyvä henna! antti vois kyllä ottaa maitojunan takasin venäjälle.

en ole erityisen tyytyväinen samuli eedelmanin uudemminsta biiseistä, mutta vanhat on kyllä erittäin hyiviä. Joten pysyn vieläkin eedelmanin miehenä.

Hennan imitsi nousee, ainakin vähän, kun se pääsi Kurhasesta eroon.

Hyvä Henna! sä olet niin paljon ton Antin paskanjauhannan yläpuolella. Hyvä että sanoit kerrankin suorat sanat tolle sekopäälle!

Eipä se paljon Hennakaan häviä Antille tässä, ite oli yhtälailla kauppaamassa niitä aikoinaan. No eipä ole uutinen, että ihminen on tekopyhä…

Oma kommentti