BB-Inka paljastaa rukoilevansa joka ilta – poseeraa alastonkuvissa, katso!

Inka TuominenHuhtikuun Hymy-lehdessä alastonkuvissa poseeraava BB:stä ja Huippumalli haussa -ohjelmasta tuttuInka Tuominen kertoo olevansa uskonnollinen ihminen. 20-vuotias kaunotar paljastaa haastattelussa harrastavansa muun muassa esirukoilemista ystäviensä ja perheensä puolesta.

-Uskon Jumalaan ja rukoilen edelleen iltarukouksen. Se on perua lapsuudesta, jolloin luimme aina Isä meidän -rukouksen. Olen saanut tällaisen kasvatuksen kotona. Esirukoilen mielelläni muiden puolesta, Inka toteaa.

Mutta eivätkö alastonkuvaukset sitten sodi uskonnollisen vakaumuksen kanssa?

-Ei ole mitään väärää esitellä omaa kehoaan, kun se pysyy kohtuuden rajoissa. Kehonsa myyminen olisi väärin. Raamatussakin sanotaan, että älä tee huorin, toteaa Inka huhtikuun lehdessä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Inka Tuominen

Kommentit

Mä en kestä! Jos oot uskovainen ni pidä se salassa! sä oot nolo! ei oo usvovaisen elämää sun elämäs! tee parannus ja häivy julkisuudesta moi!

Vai on se Inka niin uskonnollinen… 😀 Voi itku, lapsi puhuu itseään kyllä ihan pussiin! Kehonsa myyminen on niiiin väärin, mutta itse myyn alastonkuviani netissä 10 egeä kappale. Ei ole sama asia, not.

Voi helevetti, kun tällainen viiskymppinen vielä pääsis petiin tuollaisen vartalon omaavan flikan kanssa! Jos siinä kuolis, niin hauturilta menis pari päivää saada virne pois kasvoilta.

Eivät Herranmiehet katso pornoa. Tosin muiden herroista tiedä

Oma kommentti