BB-Inka rohkealla nakusivustolla – katso!

Inka TuominenHymy on saanut useita vinkkejä BB-Inkan uusimmasta tempauksesta. 20-vuotias vantaalaisneito on nimittäin avannut itselleen profiilin Alastonsuomi-nimiselle eroottiselle sivustolle. Alastonsuomessa amatöörit esittelevät itsestään häpeilemättömiä otoksia, ja moni pariskunnista lisää nettiin myös aktikuviaan.

Inka ei kuitenkaan ole tälle asteelle rohkaistunut. Hänestä on saitilla parikymmentä kuvaa, joissa hän esiintyy uskaliaimmillaan stringeissä tai yläosattomissa.

Inka kertoo kuviansa löytyvän myös Kuvake.net- sekä Irc-galleriasta nimimerkillä IngaMarie.

-Oon tässä talven/kevään aikana menossa silikonileikkaukseen ja sen jälkeen esiinnyn alastonkuvissa. Olin tosiaan myös BB:ssä, kun moni on tullut sitä kyselemään, Inka selventää esittelytekstissään.

Hän ei myöskään lupaa lisäävänsä saitille suoranaisia alastonkuvia tai videoita.

-Enkä anna meseä paitsi todella harvoille, Inka kertoo messenger-palvelun tiimoilta.

Sen sijaan hän lupaa ottaa vastaan kuvauskutsuja, jos niistä on luvassa hyvä korvaus.

Inka kertoi Hymylle jo yli kuukausi sitten halunneensa lisätä exhibitionistisia kuviaan Alastonsuomen sivuille. Tuolloin kuvat eivät menneet tarkan ylläpitoseulan läpi, vaan verkkosivusto mitä ilmeisemmin katsoi jonkun esiintyvän julkisuudenhenkilönä. Inkaa pyydettiin todistamaan henkilöllisyytensä, ja nyt kuvat siis ovat koko kansan äimisteltävänä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Inka Tuominen, BB-Inka

Kommentit

Inga on ylpee haukkuu toisia live-chatissa ja ensintyy siellä camissa alsti,kandee kurkailla silloin tällöin

Hyvät hyssykät.Eletään toukokuun loppua ja nyt sitten on nähty ingamarien lirputtimet ja lärpyttimet kaikessa loistossaan.Yllättävän hyvin istuvat konit näyttää tytöllä olevan.Mukava tyttö muutoinkin,ei pahaa sanaa hänestä.Tietääkseni ”the messenger” on rumpuihin ja savuun perustuva moderni viestitysjärjestelmä,jolla mm. maailman johtavat poliitikot/muut hyväntahtoiset merkkihenkilöt pitävät yhteyttä toisiinsa tulikeppien avulla.

aijai, siinä on pilattu kauniit luonnolliset rinnat silikoneilla.. mutta näin se vaan on että julkisuudessa parhiaten tienaa kun hommaa silikoonit

Älä Inka ota silikoneja!
Sulla on just hyvät mitä BB:ssa näki. Subjectissa kuolattiin parissakin ketjussa sun rintoja ja naiset väitti et sulla jo oli silikonit kun on niin kiinteät.
Silikonien muovinen olemus ja pallomaisuus on turn off.

Surullista kyllä…Nainen on vasta 20 vuotias ja voisin vaikka vannoa, että hävettää muutaman vuoden päästä. Hirveetä tää nykypäivän ”törkyjulkkikseksi hinnalla millä hyväänsä” asenne. Niin, sitten kun ”oikeat” työt kiinnostavat, voikin olla aika hankalaa. Itse lentoemäntänä voin esim. sanoa, että taustat tarkistetaan aika huolella..

Mikä se linkki on noihin kuviin? Ilmeisesti Inkalla on hyvä kroppa.

MINKÄ HELVETIN TAKIA MENISIT SILIKONILEIKKAUKSEEN? Jos kysyt keneltä tahansa vastaantulijalta laittaen vierekkäin omasi ja esim bb-hennan tai bb-marian tissit, että kummat on kauniimmat, nämä vai nämä ylösalaisin asennetut kieroon katsovat arpiset ylimitoitetut luonnottomat painovoiman kumoavat frankensteinin friikkiutareet, vastaus on varmasti, VARMASTI että sinun rintasi. ÄLÄ PERKELE MISSÄÄN NIMESSÄ!!! Ne on sitten pilalla, ja se on game over. Älä hyppää fail-junaan niinkuin niin moni muu vajakki on jo tehnyt, tuloksetta.

onks kellään tietoa millaisella koneella on hoidot annettu?

Toivottavasti vaan ymmärtää, että kun kerran tällaisia nettiin laittaa niitä ei saa koskaan pois… Jos vaikka joskus ns. oikeat työt kiinnostaisi jne.

Inka älä ota silikoneja! Sitten oksennan kun katson niistä kuvia. Nyt ihailen ja kadehdin rintojasi, jotka ovat parhaat näkemäni.

wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikäs tyttö tää on,mmmmm sexyy on

Mikähän näitä ”pikkumissejä” vaivaa, kun hinnalla millä hyvällä haettava julkisuutta. On pornoleffaa, nakukuvia jnee… kaikkiin on kuitenkin aina hyvä selitys…hyväksikäyttö, pahoinpitely, kokeiluhalukkuus :).Surullistaettä eivät ajattele aivoillaan

nää kuvat oli paljon parempii ku tiesin ettei kukaa muu ollu runkannu niille, mut nyt kaikki webbikamera tissikuvat on pilalla.. JÄI PELKKÄ MUISTO VAIN :(((

Älä hyvä tyttö ota silikoneja!! Sitten on yhtä rumat rinnat kuin Aitolehdellä ja Kaalinaisella, asennettuna johonkin ylävatsan tienoille!Sanokaa nyt joku läheinen tytölle ettei mene pilaamaan rintojaan

voih voih pitäähän sitä itsensä jotenkin turhaan julkisuuteen tyrkyttää… kyllä on sekaisin joidenkin ihmisten arvot nykyään…

mikä on messenger? kuulostaa ihan joltain 1900 luvun jutulta..

Hyvät rinnat, lähes täydelliset nyt. Silikonit pilaavat vain..

Sä varmaan osaat lukee tosta tekstistä että mese on messenger. vai osaatko lukea?

Oma kommentti