BB-Inkan ilta venähti – hups!

Inka TuominenBB-taloon pikaisen pyrähdyksen loppusyksystä tehnyt Inka Tuominen bongattiin hortoilemasta Helsingin Pasilan juna-aseman tuntumassa keskellä päivää.

-Siinä ei sinänsä mitään, mutta kun Inkalla oli eiliset meikit naamalla, tukka sekaisin ja minihame. Taisi löytyä baari-illan päätteeksi yöpaikka jostain muualta kuin kotoa, tarkkasilmäiset töihinmenijät viestittävät Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

Kyseessä taisikin olla eri Inka. Myös ilmeisesti Tedin,Metsiksen,Rapanin ja Paavo-30cm:n kirjoituksissa puhuttiin eri Inkasta eikä Inka Tuomisesta. Anteeksi väärinkäsitys.

Ilmeisesti Jinka oli eräässä ylimmän kerroksen huoneessa, jossa oli ovi raollaan ja huoneesta kuului rakastelun rajuja ääniä… huoneen ovella kävi pariin otteeseen pulisonkinen henkilö häätämässä häiriköitä pois.

BB-Inkan seurueessa hoiperteli myös muuan nuori mies, jonka kerrotaan näyttäneen paljasta persettä hotellihenkilökunnalle ja kanniskelevan vaahtosammutinta mukanaan.

Hotelli presidentissä nähty musta mies bb-inkan käsipuolessa. Rakkaus näkyi ensisilmäyksellä. Miehellä oli Manchester Unitedin paskanen pipo päässä ja metrin mittane kulli.

oishan sitä ihan lykkiny muttaku sattu tyttö vaan sammumaan liian aikasi :/

En ymmärrä miksi tästä naisesta uutisoidaan täällä jatkuvasti. Pyörähti pari viikkoa BB-talossa ja siinä kaikki, kenestäkään BB-voittajasta ei edes lue täällä näin paljoa. 😀 Taitaa itse soitella hymyyn jatkuvasti näitä ”juoruja” itsestään, kun koko ajan on naamataulu etusivulla…

Se nähtiin lauantaina aivan sekaisin yöelämässä. Ei näyttänyt olevan valon merkkiäkään pään sisällä. Raskaana tyttö on mutta juo kun sieni.

ihan hyvät hinkit mutta tyhmä kun saapas..piti ottaa tyttöö viereen yöks kun hoiperteli pitkin hotellin aulaa..

Tästä puuttuu enää muutama: on-off -poikaystävä (ollaan yhdessä, riidellään, erotaan, muuta eipäs erotakaan), lopullinen ero, laulajan ura (by autotune) ja uskoontulo. Eimen.

Luulenpa myos, etta Inka keksi Tuksulta tuon vale raskaus-uutisoinnin. Silla kun saa naamansa taas lehteen. Tuskinpa se ees raskaana on. Mutta jos sattuu olemaan – todellakin toivon, etta ei ole totta.

Tuota meininkia kutsutaan ”walk of shame”-nimella taalla USA:ssa 😀 Alkuperaisin yliopistoista kun aamulla loytyy tyyppi hortoilemassa eilisissa meikeissa ja vaatteissa kampuksen lapi kotiin ja kaikki tietaa mita on tullut tehtya. hehheh 😀

eikähän sitä raskaaks tule jos alati töllissä tollottaa.
pitäähän sitä pikkase pihalle poiketa.

hänhän kertoi avoimesti että teettää abortin.. jos vaikka kuvittelee että se oikeuttaa ryyppäämään miten sattuu. voi että tämä nainen on niin eksyksissä elämässään

Mistä näitä oikein riittää..Eipä näytä ruusuiselta tuonkaan typyn tulevaisuus. Siis oon mä itekin vanhoilla meikeillä päivällä liikkunut kun oon yökylästä tullut..Mut tuonhan tosiaan PITI olla paksuna.

Mahtoi tehdä sikiölle hyvää olla ympäripäissään:(

Yhtenä päivänä raskaana, toisena ei, kolmantena kännissä ja neljäntenä uskossa, näinhän se menee, jatkoa odotellessa.

Oma kommentti