BB-Inkan luomupornokuvat leviävät jo netissä, mutta nyt hän esittelee uudet silikoninsa!

Inka TuominenVantaalainen Inka Tuominen, 20, on tullut tutuksi eri kauneuskisoista, BB-talosta ja Huippumalli haussa -ohjelmasarjasta. Viime aikoina neiti on kerännyt julkisuutta roisilla alastonposeerauksillaan, jotka leviävät nyt netissä. Inka on kertonut suostuneensa nakukuviin ja -videoihin ravintolailtojen päätteeksi järjestetyillä jatkoilla.

Netissä liikkuvissa kuvissa Inka esiintyy vielä luomuna, mutta hän on kertonut hankkineensa hiljattain myös 3,5 desin kokoiset silikonirinnat.

Inkan uusi olemus tulee esille ensi viikolla Hymy-lehdessä julkaistavassa kuvasarjassa. Inka poseeraa Hymyssä ilman rihmankiertämää esiintyen muun muassa sairaanhoitajan ja opettajattaren rooleissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Inka Tuominen, BB-Inka

Kommentit

Hymyssä oli vastikään juttu että naiset tarjoavat seksiä kuva-palveluiden kautta. Inkalle vaan postia niin kyllä irtoaa! nimim. tullut kokeiltua

nimenomaan, tissihehkutus ilman kuvia? mitä vitun väliä tuliko viime vuosisadalla vai ens viikolla.

kuinka turha otsikko ilman tissilinkkiä, ja ei, ei kiinnosta niin paljoo että kaivais ite.

tää topicin aloittaja kyllä osui niiiin naulankantaan just meinasin kirjoittaa että mitää kuuluu sille maria kolholle joka niiiiin halus julkkikseksi

hahahahahahahah tais suututtaa median typerillä eipäsjuupasleikeillään ja kun suututtaa median voikin sitten sanoa kutpai julkisuudelle. siinä oli vasta tyhmä akka, eihän nämä muut silikonibimbot sentään niin tyhmiä ole että ruokkivaa kättä purisivat.

no mariasta ei kuulu enää mitään, tuksut ja inkat ja muut vilahtelee ohi vasemmalta ja oikealta

ja se on sille marian miesnaamalle ihan oikein. miltä nyt tuntuu muuahahahahahhahahahahahahahahahaha

Esintyy”ilman rihmankiertämää”sairaanhoitajana ja opettajana???

Kuka jaksaa päivästä toiseen näitä kotimaisia silkkarilehmiä? Alkaa jo puuduttamaan, samat otsikot, naama vaan vaihtuu.

Aijai miten tähän vastaa BB-Maria? Nyt ei enää riitä mitkään pikkutuhmat silarikuvat, vaan pitää saada kunnon ”tavaraa” tai muuten koko tyttö unohtuu täysin!

Oma kommentti