BB-Inkan raju lapsuus: Ulkomaalainen miesjoukko hyväksikäytti 14-vuotiaana!

Inka TuominenBB-Inka Tuominen on ollut julkisuudessa viime aikoina varsin värikkäissä yhteyksissä. Neito on päättänyt hankkia silikonit ja suostua alastonkuviin. Mutkia matkaan tuli kuitenkin viime viikolla, kun tosi-tv-julkkis sai tietää olevansa raskaana ja leikkausta jouduttiin siirtämään. Inka on kuitenkin kertonut Hymyssä raskaudenkeskeytyksen olevan ainut mahdollinen keino, sillä kyse oli ehkäisyn pettämisestä.

Nyt helmikuun Hymy tietää kertoa Inkan entistä kohahduttavammasta nuoruudesta. Inka nimittäin paljastaa joutuneensa lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Teinityttö oli vasta 14-vuotias, kun hän karkasi kotoa. Tuolloin miesjoukko käytti Inkaa hyväkseen juotettuaan tämän kotibileissä tiedottomaan tilaan. Samalla karkumatkalla Inka ajautui myös huomattavasti itseään vanhemman ulkomaalaisen miesjoukkion kanssa juhliin ja harrasti seksiä myös siellä useamman miehen kanssa.

-Viina ei, ainakaan suurina määrinä, kerta kaikkiaan sovi minulle, se on pakko ymmärtää, Inka toteaa tänään.

Hän kertoo eläneensä nuorena elämää, jossa haki hyväksyntää vääristä asioista.

-Tuntuu jälkeenpäin siltä, etten ole osannut sanoa lähes kenellekään ei. Varsinkin humalassa arvostus itseäni kohtaan on hävinnyt kokonaan. Olen vain halunnut miellyttää, Inka järkeilee.

Inkan shokkitilitys vain helmikuun Hymyssä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Inka Tuominen

Kommentit

Toivottavasti tuo ei lisäänny. Oliko sillä 14-vuotiaana jo ehkäisy? Oli se varmaan koulukiusattukin ym. ym. muodikasta.

Säälittävää, kun hakee julkisuutta tuolla tavalla.

GameOver,katsos muitakin tuttuja löytyy 😉
Kyllä inka totuuden tietää!

Inka tunnasta:
Vieläkin jaksat kuuluttaa, että niin nuorena panit niin monen ulkomaalaisen miehen kanssa! Jestas, kyllä nyt uskottavuus nousee muitten pissiksien silmissä.
Yökättävä tyrkky. En koskisi edes pitkällä kepillä.
Kasva aikuiseksi likka!

No jos on vapaaehtoisesti suostunut seksiin nii ei siin mitään hyvväksikäyttöä ole. Ja ihan turha pistää alkoholin piikkiin, tuskin ne miehet sitä alkoholia väkisin kaatoi kurkusta alas? Oikeestaan ainoa asia mikä tuosta tekee hyväksikäytön on se että inka oli alaikäinen ja miehet täysikäisiä.

Joo just, avoimuus ja rohkeus… Hyväksikäyttö on törkeä rikos ja rikkoo ihmisen jopa loppuelämäkseen. En vain näe kauhean positiivisena että typerä wannabe-julkkispissis huutelee tällaisia vain saadakseen naamansa johonkin Hymyyn. Tunnen oikeasti törkeän hyväksikäytön uhreiksi lapsena joutuneita joten tällainen vaan saa ärsyyntymään.

Suomalaista pikku-pissistä ulkomaalainen miesjoukko käyttänyt hyväkseen. Ennenkuulumatonta! Ei tarvitse kuin kävellä Helsingissä iltaisin, niin näkee samanhenkistä toimintaa1

tossa joku justiin puhu miten on safkan persässä antanut vatineeksi muuta, ite oon kuullut samoja juttuja ja kuitenkin melkosen monta vuotta on kyseinen nainen pyörinyt samoilla kulmilla ja juttuja lentänyt. ite en nyt pahemmin ole perehtynyt inkan touhuihin sen enempää, mutta näitä alastonkuvia- tai ns. ”herutus”-kuvia alko löytyä jo sieltä yläasteelta saakka, jossa pieni tyttö on yläosattomissa poseeraamassa, jotta saisi kuvansa irc-galleriaan tai kuvakkeeseen. ei näin.

uskoo taas ken tahtoo. moista paskaa en o muualta lukenu kuin tukiaisen juoruissa ja aitolehden juoruissa,,,tosin kaikki oli osoittautunut pelkäksi valheesi ja paskanjauhannaksi. jos jolkisuutta kaipaat koeta edes keksii uskottavampia satuja.

Ufot sieppas mut ku olin 10v. iitä oli aluksella ainakin 100 ja ne kaikki käytti mua hyväksi. ensin ne anto jotain juomaa ja sitten niiden komentajakin jolla oli pitkä valkoinen parta ja punainen asu jossa oli valkoiset turkisreunat tuli ja harrasti seksii mun kaa useita kertoja. ai että mä rakastan juolua nyt….. huokaus näitä satu tunteja wannabe julkkiksilta. et sit saanu 3kanavalta juontajan hommii yö chattiin ni nyt pitää tällästä satuilua harrastaa että saa katella omaa kuvaa mediassa. kertoo tosin myös hymy lehden tasostakin aika paljon. tulitteko tarkastaneeks että pitääkö stoori edes paikkansa? ei ettepä tietenkään. noita ukkoja ei o koskaan edes ollu olemassa muuta kuin Inkan mielikuvituksessa.

No joo Inka vois vähän miettiä mitä kaikkea menee lehtien palstoille seposteleen. Esimerkiksi se abortti juttu nyt oli aika typerä temppu, tämäkin kertomus vaikuttaa sen vuoksi aivan höpöhöpö jutulta, vaikka oikeasti on vakava asia ja todella ikävää jos Inka on oikeasti joutunut tuollaista kokemaan 🙁 Inka olet kaunis ja mukava tyttö sisimmässäs, et vaan taida arvostaa itteäs tarpeeksi.

Sääliksi käy tyttöparka. 20-vuotiaana jo kaiken kokenut, mitä 30-vuotiaana? Varmaan katuu joskus tekemisiään. Pitääkö kaikki kertoa lehtien palstoilla, pyrkiä Tuksun, Henna Kalinaisen ym. vastaavien kaltaiseksi?

HYI HITTO!!

Varmasti jotain tautejakin löytyy, kun on ulkomaalaisille antanut. En koskisi tikullakaan.

Hyi kuinka inhottavaa, itse aloin kans 14 v nauttia alkoa yms mutta vain yhden kanssa kerrallaan.

abortti niinku muoti-ilmiö sitäkö inka luulet, oksettava oot

voi hyvänen aika tätäkin tyttörukkaa 🙁 niin surkeaa kun pitää vaan hakea sitä julkisuutta tälläisilläkin jutuilla! kertoa nyt sekin että tekee raskaudenkeskeytyksen! tää mimmi ei tuu tästäkin suraavaa ryöpytystä kestämään!

Täällä piireissä kerrotaan että Inkahan on harrastanut seksiä tuon nimenomaisen ulkomaalaisen miesjoukkion kanssa saadakseen ruokaa (kebabia tai pizzaa, whatever) paikallisesta pizzeriasta.. jännästi tarinat eroavat. No, en minäkään kehtaisi tuollaista julkistaa, ”hyväksikäyttö” kuulostaa paljon ”paremmalta”.. ja nyt kaikki säälimään..

Avoimuus ja rohkeus???
Jos kännissä levittelee haarojaan?
Just juu, kateellisia ollaan, heh

Kommenteista kuultaa läpi että naisia jotka on ite ulkomaalaisen miehen kanssa nyt ihan snadisti harmittaa Inkan avoimuus ja rohkeus. Pitäisikö teidän mielestä naisten vain olla hiljaa ja alistua?

Ajatteliko kukaan, että Inka teki tärkeän teon kertoessaan asiasta julkisesti. Joku voi samastua siihen. Joo, ettehän te rakkikoiralauma mitään ajattele.

Ihan uskomaton muija… Ensin hölötetään silikoneista yms. mutta kun ei saa tsemppausta niin vedetään säälikortti esiin. ”Nyyh, mulla on ollut niin vaikeaa”. Jos tuo Inka olisi lapseni niin häpeäisin aivan uskomattoman paljon.

”Hän kertoo eläneensä nuorena elämää, jossa haki hyväksyntää vääristä asioista.” Ja näköjään sama peli jatkuu! Eikö näiden tyrkkyjen vanhemmat edes saa taottua järkeä näiden päähän?? Millaisten vanhempien lapsista tulee tuollaista pohjasakkaa.. Säälittävää.

Seksuaalinen hyväksikäyttö on aina surullista ja tuomittavaa. Mutta yhtä tuomittavaa on se, että haluaa saada itselleen hyväksyntää ja julkisuutta levittelemällä näitä asioita julkisuudessa. Ja just, poikakaverille kerrotaan julkkistodellisuudessa raskaudesta Facebookissa. Kas, kun ei ottanut Tuksusta mallia ja itkenyt kohta, että raskaus meni kesken. Mutta yhtäkaikki: abortista ei näköjään tule yhtään paha olo.

Julkisuutta hinnalla millä hyvänsä. Säälittävä nainen, jonka pärstäkertoimella ei muuten huomiota saa kuin kulkemalla kohusta kohuun.

miks ei vanhemmat oo kattonu perään missä ja kenen kans 14 v tyttö hortoilee kännissä?

”Hän kertoo eläneensä nuorena elämää, jossa haki hyväksyntää vääristä asioista.”
”Neito on päättänyt hankkia silikonit ja suostua alastonkuviin.”

Jep jep.

Älä pilaa kroppaas millään silikoneilla!! Upee vartalo juuri noin!

Jep, mahtaa isä ja äiti olla ylpeitä tyttärestään. Jos ois mun lapsi niin eipä olisi juuri enää asiaa hänelle.

Sehän on kyllä aina hyväksikäyttöä kun 14-vuotiaan lapsen kanssa harrastaa seksiä. Riippumatta siitä onko lapsi itseään tyrkyttänyt vai ei.

Voisiko joku kertoa tälle lapselle, ettei se ole hyväksikäyttöä kun kännissä sekoilee ja on vapaaehtoisesti jalat levällään

Ja kyseisten henkilöiden ei-suomalaisuus liittyy asiaan miten?

Eikös teitä pitäisi kiinnostaa enemmän esmes se, että Tuksu laukoo Facebookissa semmosta kamaa, että voi sen päätellä hyväksyvän pedofilian? 😉

No keksi nyt lisää typeriä jutunaiheita niin pysyt lehtien palstoilla! Olet todella typerä ja säälittävä nuori nainen.

Monikulttuurisuus ON rikkaus ja voimavara….

Niin ainakin väittävät mokuttajafemakot…

ja kuinka idiootti ihminen kertoo näitä päästäkseen lööppeihin..huhhuh

Mitenkäs ne hyväksikäytti jos itse on siellä kännipäissään itseään tarjoillut?

Oma kommentti