BB-Inkasta löytyi lisää nudekuvia – katso!

Inka Tuominen20-vuotias BB-Inka Tuominen on kovalla vauhdilla rynnistämässä Suomen BB-julkkisten tunnetuimpaan kaartiin. Vain muutamia päiviä BB-talossa loppuvaiheessa asunut Inka on menossa silikonileikkaukseen ja hän on kertonut avoimesti poseeranneensa ravintolailtojen jatkoilla niin rohkeissa valokuvissa kuin kotiseksivideoillakin.

Viime viikolla Hymy sai haltuunsa pari Inkasta otettua rohkeaa kuvaa. Nyt julkaisemme vielä yhden.

Kuvassa esiintyy myös muita henkilöitä, joten olemme rajanneet kuvan taustan pois.

Viime viikolla moni lukijoista äimisteli, onko Inkalla jo ennestään silikonit. Neitokainen vakuuttaa, ettei ole, vaan tänä talvena tehtävä silikonileikkaus on ensimmäinen. Nyt sitten vain pitäisi päättää, onko Inkalla edes tarvetta korjausoperaatioon? Eihän?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Inka Tuominen

Kommentit

miks joku yrittää täällä koko aika todistella (oisko itse pissis) että on luomut? kuka ensinnäkää laittaa tänne jotai tissikuvia?

mä tunnen inkan siis ihan oikeesti tunnen. ni inkalla EI ole mitään fuckin silikoneja uskokaa jo! aidot on. katelliset paskat -.-

kyllä voi rinnat kasvaa 20 vuotiaaseen asti Ainakin. jotkut alkaa kehittymään todella myöhään vasta. selvät luomut

hahah xD inkan tunnen ja voin kertoa et noi on silarit mitkä se kävi duunaan Tallinnan reissulla, ei vaa ollu varaa isompiin ni siksi olemattomista sai edes tuollaset 😀 Vertaa vuos sitte otettuun hymytyttökilpailuun xD ei ne voi itestää kasvaa jos ei liho muuten, säälittävää

siis toi tyttö nyt ei tartte mitään operointia mihinkään suuntaan. täää kuva nyt vaan on jotenki erikoinen mutta noi tissit on kyllä ihan kivat ilman mytään jäätäviä muovi töttöröitä

Wow mikä pimu,täyden kympin arvoinen joka osa-alueelta,miten tuosta sais julisteen makkarin seinälle,olis kiva herätä aamulla veitikka pyst tuohon kuvaan uuh!Mikä näkymä kun kattelee tosiaan noita pikkupöksyi voi voi kyllä naiset on ihania nin ja nuo tissit ei tartte silareita Inka kulta miehet tykkää sopusuht rinnoist ja nuo on juuri kauniit sopusuht sopii sinunn vartaloosi,.hmm

Isojen tissien kanssa pitää käyttää rintsikoita, olivatpa ne omasta takaa tai silikonia. Pienet terhakat voi verhota pelkkään kireään toppiin. Kokeile Inka! Yllätyt positiivisesti vastakkaisen sukupuolen reaktioista. Koska hyväksyntäähän sinä oikeasti haet. Ei kukaan hanki silikoneja vain itselleen.

hyvä kroppa, mut mist se on ton pärstän vetässy??

legendaarista pussi päähän osastoo…

Vanhemmat varmaa tosi ylpeitä lapsestaan, säälittävää….

Noita tissejä ei missään nimessä saa pilata leikkelemällä,on siinä kiihottavan nököönen tyttö ja miten sexy look istuessa näyttää paraat puolet kropasta toi asento,kivan näkönen pylly ku tollai istuu ja kolmio tulee seksikkäästi pilkistellen esiin noitten ihanien piikareiden alta,namu on

ei jumala auta sent aina vaan paranee,tuos kuvas tisut ja kroppa on kyl tyrmstyttavan seksikas ihan syotavan nak pimuhan toi inka,jumaloin noit ihania rintoja.lisaa kuvia please

Eivätkö nämä urpot vieläkään ole tajunneet ettei tällaisella kohujulkisuudella Suomessa kovin pitkälle pötkitä? Jossain Jenkeissä jne. nämä ”voi ei, ihan vahingossa vuosi vain yksityiskäyttöön tehty seksivideo nettiin” -tyypit pystyvätkin tahkomaan massia (maailmassa jossa yli puolet väestöstä kärsii köyhyydestä, nälänhädästä jne. se on niin käsittämätöntä). Suomessa saat vain huonon maineen, ihan noin tulevaisuuttakin ajatellen. NOH, mutta jos vaan tärkeintä on buustata egoa lukemalla miten Hymyn sivuilla kehutaan kroppaa niin siitä vaan… 🙂 Älkää sitten ihmetelkö tulevaisuudessa jos työnantajat sun muut vähän karsastaa.

Söis välil kylkiluut paistaa ja pahasti!Silikonit ilman muuta!

ei mitää leikkauksia.harvinaista nähdä luomutyttö. kyl mä rupeen vetää taas käteen nii ku aiemmista kuvista

Hymyllä velvollisuus kertoa nämä lukijoiden terveiset Inkalle! (Sekä estää turha tissileikkaus)

Älä Inka pilaa tissejäsi ”korjailulla”! Tosi hyviltä näyttää nyt. Itellä melkein yhtä hyvät, vaikka imetin lastani vuoden. Mies tykkää näistä kouriin mahtuvista ja luonnollisista.

Inkan rinnat kasvoi vasta vähän aikaa sitte joten odota hyvä ihminen niin kauan et niissä on oikeasti korjattavaa. Moni nainen haluaisi samanlaiset rinnat kun sulla.

Kuvake.net sivustolla kuuluisi olla ihmisistä hieman paljastavia kuvia ja alaston suomessa ne irstaaat kuvat… ei inka edes näitä kahta sivustoa erota toisistaan…. tyhmä mikä tyhmä..

Naaman ja pään sisällön korjaukseen… mistä suomalaiset ovat saaneet hingun muuntautua huomio h*****

Inkan kannattais rintojen sijaan korjata naama.

Näin on aina kun tekee mieli tissileikkaukseen, niin kannattaa kaivaa esiin Hennan kuvat, niin tietää mikä voi olla lopputulos (puhumattakaan siitä että hengen lähtö on aina yksi vaihtoehto leikkauksessa).

Juu ikää vasta 20. kyllä noi tisut siitä vielä iän myötä paremmiksi muotoituu. ei missään nimessä ”korjauksee”. hyvät luomut on tulossa noista.

ei ole tarvetta korjata rintoja!
kauniit on inkalla rinnat joten älä ihmeessä mee korjauttamaan!!

Oma kommentti