BB-Janica ja Mr. Lothar: Tyly välirikko!

BB-JanicaAnssi Viskari alias Mr. LotharYhteisesiintymisistään tunnettujen BB-Janican ja Mr. Lotharin eli Anssi Viskarin ystävyys on ajanut karille. Asia käy ilmi Lotharin Facebook-sivuilta, joissa hän kirjoittaa:

-Olisitko sinä tyytyväinen, jos auttaisin sinua tienaamaan 100 000 euroa ns. ylimääräistä rahaa vuodessa, vai vaatisitko lisää, jonka jälkeen poistaisit minut kavereistasi? Kiittämättömyys on maailman palkka. Joillekin ihmisille ei vain riitä mikään, ja kusi on noussut päähän todella pahasti.

Toisessa postauksessaan hän myöntää tarkoittavansa BB-voittaja Janica Kortmania.

 

-(Hän) kehtasi vielä paasata minulle elämänarvoista ja käski katsomaan peiliin, mutta minkälainen onkaan sellainen ihminen, joka laittaa oman itsensä medianäkyvyyden ja esiintymiskeikat omien lapsiensa edelle, eli olisikohan hänen itsensä syytä myös katsoa peiliin?

 

Anssi tilittää myös, että raha-asioiden tuoksinoissa murskautui myös parin 2,5 vuotta kestänyt ystävyys.

 

-Toisaalta minun pitäisi olla tyytyväinen, että kyseinen henkilö näytti todellisen luonteensa nyt, niin eipähän tarvitse enää auttaa häntä missään jutuissa eikä olla missään tekemisissä.

 

Anssi kertoo vastanneensa ystävänsä puheluihin vaikka kuuden aikaan aamulla.

 

-Kyseisen ihmisen huolia kuuntelin ja yritin tukea häntä parhaani mukaan. BB:n jälkeen useampanakin aamuna hän tarvitsi apua, Lothar valittaa.

Janican kommentit aiheeseen Hymy-lehdelle

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janica Kortman, Anssi Viskari, Mr. Lothar

Kommentit

Oma kommentti