BB-Janica puolustelee äitinä strippariuraansa – katso K-18-nakuvideo!

Janica KortmanBB-voittaja Janica Kortman kertoo värikkäästä elämästään helmikuun numerossamme. Kirjanpitäjä ja pienten lasten äiti ryhtyi jokin aika sitten strippariksi, ja nyt hänen viikonloppunsa täyttyvät vauhdikkaista esiintymisistä ympäri Suomen.

-Keskustelupalstoilla arvostellaan, mutta päin naamaa ei ole kukaan tullut sanomaan mitään, Janica puolustautuu.

-Tiedän olevani tärkein ihminen ja maailman paras äiti lapsilleni. Tekisin heidän puolestaan mitä vain, hän sanoo.

Janican mielestä työ on työtä ja äitiys äitiyttä. Ne eivät liity toisiinsa. Sitä paitsi Janica tykkää työstään.

Jos Janican tytär joskus ilmoittaisi haluavansa strippariksi, mitä Janica sanoisi hänelle?

-Aikaisemmin minulla oli sellainen käsitys strippareista, että he ovat narkkareita ja tanssivat saadakseen seuraavan annoksensa. Todellisuus on toista. Sanoisin lapselleni, että kunhan tiedät mitä teet, niin valinta on sinun. Tietenkin aion kannustaa heitä opiskelemaan toisen ammatin, Janica toteaa.

Katso Janican K-18-nakuvideo täältä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Janica Kortman

Kommentit

Janicalla on mahtava kroppa! mutta minusta hän on todella huono äiti kuitenkin

nimenomaan, on se kumma että tämä ”äiti” halusi viettää aikaa lastensa kanssa ja sanoi viettävänsäkkin kun pääsee bb:stä ja on rahat taskussa. no siltä näyttää? eukko näyttelee alapäätään ympäri suomea joka viikko! missä lapset? tekopyhä ämmä.

Ihminen on kokonaisuus. Hyvään äitiyteen ei kuulu julkinen strippaus ja alastonkuvat, tämä on minun mielipiteeni. Hyvä äiti ajattelee aina lapsiaan eikä vahingoita heitä henkisesti. Julkinen alastomuus tulee vahingoittamaan lapsia.

Jos pojat runkkaa niin olet varmalla sexikäs, jos ei runkkaa niin voi sinua ja seksikkyyttäsi.

Tuskin kukaan tervejärkinen nainen haluaa (!!) että kukaan urpo runkkaa sen kuvat nähdessään.. mua ainakin ällöttää ajatus..

Eivät lapset voi ymmärtää äidin tuollaista ”työtä”, kun siihen näköjään liittyy kaiken kansan kuuluville tulevaa kaveri seksiä sun muuta. Kyllä lapset jotka ymmärtävät ja näkevät äitinsä kuvat, joutuvat kaveripiireissä häpeämään äitinsä käytöstä ja kuuntelemaan ilkeitä nimittelyjä äidistä. Vain harva lapsi pystyy kestämään sen ilman oireilua jossakin vaiheessa. Ei kannata Janican puolustella tekemisiään, sillä noilla asioilla on varmasti vaikutusta lasten henkiseen puoleen.

RUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMARUMAREDRUM.

Keikkailee viikonloppuisin? Tuohan kiertää koko ajan ympäri Suomea syksyyn asti, ainakin keikkakalenterin mukaan. Näkee lapsiaan korkeintaan vilaukselta, vaikka juuri oli kolme kk kokonaan poissa lasten elämästä. Mutta joo, jos yläpäässä ei ole rahkeita rahan tekoon, täytyy sitä tehdä alapäällä. Kai lasten isä tai joku muu lapsista huolehtii.

tervejärki…. tuskin kukaan runkkaisi sinun kroppasi vuoksi, jos sinulla olisi runkattava kroppa et olisi kateellisena täällä kirjottamassa.

Kyllä kysymys on kropasta, jos Janica olisi viikon loppu siivooja, kukaan ei puhuisi lapsista mitään että ne on vailla äitiä viikon loppuisin, eikä Janica kiinnostaisi yhtikäs ketään

”Mitä rumaa on naisen vartalossa että sitä ei voi näyttää sellaisille jotka sen haluaa nähdä, ja kuka sen on kieltänyt, enkä esitä nyt kysymystä uskovaisille vaan terve-järkisille normaaleille ihmisille?”

Aika naiivi saat olla, jos tuollaisia vakavissasi kyselet. Tai sitten olet provoilija. No, vastaanpa kuitenkin: kyse on siitä kontekstista, jossa Janica nakukroppaansa esittelee. En minä ainakaan ikinä alentaisi itseäni sellaisiin alastonkuviin tietäen, että jotkut hikiset runkkariressukat niitä katsoen tyydyttävät itseään.

Ei kyse olekaan kropasta, vaan siitä et on turha kimittää olevansa lasten kanssa laatuaikaa, jos kieppuu joka viikonloppu tangolla ympäri Suomea. Vai venaako piltit hotellihuoneessa ja Lothar kaitsee?

Mitä rumaa on naisen vartalossa että sitä ei voi näyttää sellaisille jotka sen haluaa nähdä, ja kuka sen on kieltänyt, enkä esitä nyt kysymystä uskovaisille vaan terve-järkisille normaaleille ihmisille?

Ei vähentynyt strippaus ei.. vaatteet kyllä. Kai se ahneus kasvoi, kun keikkaa alkoikin pukkaamaan, siinä unohtuu lupaus lisätä aikaa lasten kanssa ja silleen…

Myöntää strippauksen?? Paha kieltääkään 😉

Ahneus iski Janicaan, kalenteri täynnä keikkaa ja lapset aina mummulla ja isällä ja kavereilla. Hyvä äiti varmaan ne viisi minuuttia, jotka ehtii olla kotona.

Talossa sanoit että jos voittaisit, voisit vähentää keikkaa ja olla enemmän lapsien kanssa. Mihin hävisi lupaus?

Ette edes yritä ymmärtää mitä Janica tarkoittaa, ja kyllä Äitit tekevät aika rumia juttuja eri ammateissa, etenemisensä hyväksi, ei stripparit ole ainoita jotka riisuvat. Lapset on otettu keskusteluun sitä varten että tiedetään niillä voitavan loukata Janicaa eniten, koska Janica myöntää strippauksen ei siittä voida pahasti loukata häntä, mutta lapsilla voidaan. Nauttikaa omasta hyvyydestänne senkin Räsäset!

Lapsia kiusataan koulussa äidin käytöksen takia…:( Se EI ole hyvää äitiyttä!

Janica hei, se etten hauku sinua päin naamaa, johtuu ns. hyvistä käytöstavoista. Vilpittömästi olen kuitenkin sitä mieltä, ettei runkkumateriaalin tarjoaminen peräkammarin tumputtajille ole sellaista työtä, josta lapsesi voisivat olla ylpeitä.

Aika kaksinaismoralistista sinulta muuten kannustaa lapsiasi johonkin muuhun kuin stripparin ammattiin! Jos kerran stripparin ammatti on mielestäsi ok, mikset oikein suosittelisi sitä lapsillesi?

”-Keskustelupalstoilla arvostellaan, mutta päin naamaa ei ole kukaan tullut sanomaan mitään, Janica puolustautuu.” — Ei rikollisetkaan yleensä omissa porukoissaan hauku toisiaan rosvoiksi, näin esimerkkinä vain.

Janica, onko sitten kivaa kun lapsi tulee itkien koulusta ja ekrtoo, kuinka muut lapset ovat näyttäneet hänelle kuvia SINUSTA panemassa jotain Salarin 13cm pippeliä?

stripparit ovat arvostettuja taiteilijoita tärkeitä yhteiskunnan jäseniä.

Oma kommentti