BB-Janica pyytää anteeksi tekemisiään – katso myös uusi nakukuva!

BB-JanicaUudessa Hymyssä elämäntarinansa kertova Janica Kortman paljastaa olleensa koulukiusaaja. Hän haluaa pyytää anteeksi ja kertoo oppineensa asioista tyhmyyksiensä kautta.

-Yhden pojan reppuun laitoin kotitaloustunnilla vehnäjauhoja, ja vein sen sateella vettä valuvan rännin alle, niin että vihkot vain lilluivat siellä. Huomattuaan sen poika lähti jahtaamaan minua, ja ulko-oven lasithan siinä tohinassa menivät, Janica muistelee nuoruuttaan.

Kun Janica täytti 17 vuotta, hän sai pahoinpitelysyytteen, koska oli käynyt erään tytön päälle.

-Kadun myös sitä, olen pahoillani. Tapaus kyllä opetti, Janica nyökkää.

Lue lisää Janican rajusta elämästä helmikuun lehdestä. Katso lehdestä myös jättipaketti uusia, seksikkäitä kuvia Janicasta! Mimmi poseeraa ilman rihmankiertämää Harrikan kanssa. Tässä esimakua!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Janica, Janica Kortman

Kommentit

Ei ole oikein että pahoinpitelystä syytetty voitti BB:n

Aika outoa että Janican faneja on ala-asteikäisiä
lapsia! Ovatko seuranneet BB:tä? Kyllä on hyvä esimerkki lapsille.

Työskentelen yläasteella ja täytyy sanoa, että Janica on huippuesimerkki siitä, millaisia luusereita koulukiusajista aikuisina tulee. Tsemppiä kaikille niille fiksummille, jotka joudutte tällaisten roskaväen uhreiksi.

Ai mitä on oppinut menneisyydestä, kun BB talossa kiusasi Annikaa ja Veeraa?? Toki kaikista ei tarvi tykätä, mutta samanlainen taitaa olla edelleen. Pitihän tän eukon vähentää keikkailua ja viettää enemmään aikaa lasten kanssa, mutta ei taida sekään olla totta. Ollaan taas saatu yksi turha julkkis Suomeen, niitä kun ei ole ennestään….

Pyyteleppä Annikalta anteeksi törkeyksiäsi ja kaiken aikaa haukkumisia jota teit BB-talossa. Haukuit Annikaa jopa Norjassakin. Hyi häppee ilkee emäntä. Nämä tuoreemmat tapaukset jotka ovat kaikkien muistissa voisit pyydellä anteeksi. Haukuit päiväkirjahuoneessakin lähes kaikki asukkaat.

että osa olla ruma ihminen, ulkomuodoltaan että tavoiltaan. hyi

Siinähän pyytelet anteeksi, samaa teit Janica talossa olessasi… mene kotiin lastesi luokse!

SiiS OMG!!!! BB-Turhake nakukuvissa??? Ennenkuulumatonta turhimmilta julkisuuteen pyrkiviltä nobodylta

Onpas noita-akasta lällyjä kuvia, eikös uskalla näyttää kunnolla.

mua kiinostaa, juoksen heti ostamaan lehden…
no ei sentäs, luulitte…

Samat jutut pyörii iltalehdistä seiskaan jne.. Eikö tuo joulukuussa pyydellyt anteeksi kiusaajilta? Nykyään oikea mediakiusaaja tuli!!

Mä en TODELLAKAAN halua nähdä noin vanhan ja ruman rumpsaa.

Kiitos ei koskaan kiitos!!

janika shoki paljatus koulu kiusaja . en usko etta suomi sexyin nainen joka on parhat silicon rinna on koulu kuisaja mina olen aina tykanyt janikaa nyt kamala en tieda kun janika on kuolu kisaja.

Haastatteluissa joka lauseen jälkeen pää kallelleen, nauru ja tsirp, tsirp, tsirp.
Vetoaa ainakin miehiin…

Oma kommentti