BB-Janica pyytää anteeksi!

BB-JanicaBB-Janica Kortman myöntää Hymylle olleensa koulukiusaaja.

-En todellakaan ole siitä ylpeä. Kadun, ja se johtui silloin omasta pahasta olosta. Toivon heidän (kiusattujen) antavan minulle anteeksi, Janica pyytää.

-Ala-asteen kävin pienessä ja hyvässä koulussa, missä sain hyvät eväät elämään. Mutta yläasteella sitten maailma avautui. Olin kai minä aika villi. Tutustuin tyttöihin, jotka polttivat ja aloin itsekin polttaa, jotta pääsisin porukoihin.

-Pyörimme kylillä ja hengailimme nuorisotalolla. Kasilla keskiarvoni laski peräti yhdellä numerolla, kun lintsailin ja pokkuroin koulussa. Olin monen opettajan kanssa riidoissa ja siihen puututtiinkin koulussa. Luulen, että kun itsellä oli huono olla, se vaikutti käytökseen ja koulunkäyntiin.

Jo 13-vuotiaana Janica vietti aikaansa Helsingin Ruoholahdessa Lepakossa. Puolin ja toisin valehdeltiin kavereitten vanhemmille yöpymispaikoista.

Alkoholia Janica maistoi ensimmäisen kerran jo 11-vuotiaana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Janica, Janica Kortman

Kommentit

Se oli kyllä kaiken huippu kun Janica haukku Suvia huoraksi. Paraski puhumaan! Suvi on enkeli Janican rinnalla. Janica oli itsekeskeinen ja itserakas. Humalassa myös äärimmäisen huomion hakuinen ja toisinaan ilkeä. Sebastian oli tämän kauden todellinen voittaja.

Tanssiminen ei ole strippausta, eroottinen tanssi ei ole strippausta!!! Älä Janica halvenna oikeita tanssijoita puhumalla itsestäsi tanssijana! Sä olet vaan 30 kriisissä pyörivä ”prinsessa”, haet vaan huomiota vähän erikoisella tavalla… elokuvaa odotellessa!

Tanssiminen ei ole strippausta, eroottinen tanssi ei ole strippausta!!! Älä Janica halvenna oikeita tanssijoita puhumalla itsestäsi tanssijana! Sä olet vaan 30 kriisissä pyörivä ”prinsessa”, haet vaan huomiota vähän erikoisella tavalla… elokuvaa odotellessa!

Täytyy ihmetellä, kun jotkut puhuvat hyväsydämisestä Janicasta. Sydän voi olla terve, mutta mieli musta ja ilkeä. Todella itsekeskeinen turhimo ja on olevinaan hyvä äitikin. Kuinkas voi olla hyvä äiti, kun ei lapsiaan varmaan juuri ehdi näkemään. Vai onkohan hänellä huoltajuutta edes ollutkaan, kaikki taitaa olla pelkää näyttelyä. BB-talossa käytös oli ainakin niin törkeää, että teki pahaa katsella tuota naista.

Seli seli seli… sä olet Janica hyvä selittämään mutta sanasi ovat kaikki olleet tähän asti pelkkää sanahelinää! Uskooko sua enää kukaan? Jos mä voitan tän ni vähennän keikkailua, kappas kevät onkin pullollaan keikkaa… niin meni moni katsoja halpaan! täytyy sanoa että sä olet kyllä aika loistava manipulaattori, pointsit siitä!

Ei kyllä tekisi Janicalle ollenkaan huonoa katsoa peiliin ja oikein tarkkaan miettiä mitä selittää!!! Mitäpä jos nyt vaikka ihan ensiksi pyytäisit anteeksi vaikka Annikalta, mä en ymmärrä miten 30v. nainen voi käyttäytyä noin rumasti 20v. kohtaan?! Lakkaa lässyttämästä ja tee elämälles jotain!

Viinahan se oli joka sai Janican talossa aina haukkumaan toisiaan. Niin mielisteli Tanjaa haukkumalla Suviakin. Minä, minä, minä.. Vielä kehtasi haukkua Suvia Huoraksi. Eipä se Suvikaan ollut ainut joka sai vellipuuroa niskaan, kyllä siellä oli monet muutkin kun tuli Norjan talosta takaisin suomeen. Kauheasti se avatui päiväkirjahuoneessa kuinka hän viihtyi Norjan bb-talossa. Tuollainen mielentilahäiriö varsinkin alkoi aina viinan juomisella kun oli tarpeeksi kännissä..

Ei juo…ootko tosissasi??:D Ja haloo, toi toinen juttu, Janica strippaa ihan varmasti omasta vapaasta tahdostaan….

Janica on oikeesti hirveän ihana ihminen, ei juo, ei polta, lasten kanssa kultainen ja kova tekemään töitä.
Joskus rahanpuute pakottaa tilanteeseen, jossa itsensä myyminen on ainoa vaihtoehto, että esim. lapset saavat ruokaa ja vaatteita.
Muuten olisi jo sosiaalihuoltokin kimpussa, muistakaa tämä kun morkkaatte janicaa täällä.

Janica vois pyydellä tuoreimpia kiusauksiaan anteeks, kun kouluajalta. On kyllä niin itsekeskeinen ihminen ja ilkeä, että tuskin tajua pyydellä anteeksi muuten kuin tullakseen säälityksi. Osaa lehdistön temput.

Onks Pertti pötkiny janican peräs vai mistä sä kerrot?

Hienoa Janica! Rohkea teko pyytää julkisesti anteeksi. Sitä paitsi, mielestäni se Annika talossa oli se kiusaaja ja hänen ”jenginsä”. Josta tippui yksitellen jokainen pois ja Janica voitti koska on hyväsydäminen ja osaa arvostaa muita. Joskus täytyy oppia kantapään kautta.

TSEMPPIÄ JANICALLE!

Arvostan kaikkia laatulehtien sivuilla ”kaikella katumuksella” tehtyjä anteeksipyyntöjä!

Kiusaajan roolosta ei näköjään pääse aikuisiässäkään. Olit sellainen koko BB-talossa olon ajan. Laiskiainen talon töissä, sanoit olevasi lomalla ja oletit toisten palvelevan ja ruokkivan sinut. Saitpahan sitten paklata naamaasi päivästä toiseen rauhassa. Kukaan ei uskaltanut sanoa tavoistasi, sillä pelkäsivät joutuvansa samaan asemaan, kuin Annika, jota haukuit koko ajan. Annika sentään oli fiksu ja mukava tyttö. Raikas ja pärjäsi ilman meikkejä melkein koko ajan. Oletko edes häneltä pyytänyt anteeksi? Olis kyllä julkinen anteeksipyyntö paikallaan. Raivostutti katsella käytöstäsi.

Etpä ole Janica päässyt kiusaajan roolista vieläkään. BB-talossa olit niin inhottava varsinkin Annikalle . Haukuit häntä jokaiselle ja jatkoit samaa rataa Norjassakin. Jokaisesta sinulla oli BB:talossa pahaa sanottavaa ja Suviakin haukuit huoraksi. Et kyllä ole tapojasi parantanut, vaikka luulisi ikääkin olevan tarpeeksi. Saatkin hävetä todella käytöstäsi.

No eikö ole oikea paikka pyytää anteeksi, siis Hymy. Julkinen paikka. Ei kai ennää kaikkia kiusattuja tavoita. ARVOSTAN JANICAA TÄSTÄ!

Hymy on varmasti paras paikka pyytää tuollaisia anteeksi, pinnallinen tyhmyri!

Niin, no Amppareiden mukaan pian 2000 on lukenut tämän jutun. Jotta jätä nämä ammattilaisille, joohan, surkimus!

Joo o. Että semmonen tapaus. Mun koirankin karvoja kiinnostaa… ihan jokaista.

Oma kommentti