BB-Janica teki sensuroimattoman nakuvideon!

Janica KortmanBB-Janica Kortman kertoo tuoreimmassa Hymy-lehdessä rajusta elämästään, jota ovat sävyttäneet erot, kuolema, alkoholi, pahoinpitely, koulukiusaaminen ja monta muuta traagista asiaa. Sekin selviää, miksi tavallisesta kirjanpitäjästä kuoriutui täysverinen strippari.

BB-voittaja näytti rohkeutensa viime syksynä Big Brother -talossa, ja sen jälkeen häntä on saatu ihailla eri kaupungeissa livekeikoilla. Mutta nyt Janica on tehnyt Hymyn lukijoiden iloksi mitään peittelemättömän eroottisen videon. Se kuvattiin viime kuussa Hymyn studiolla.

Maltatko odottaa? Hymy julkaisee sensuroimattoman videon huomisen päivän aikana.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Janica, Janica Kortman

Kommentit

Mitä säälittävää Janicassa on komea kroppa ja nainen. Säälittävää olisi jos Tanja tai Suvi alkais esintymään julkisesti. Siinä sitä riittäisi sääliteltävää.

jannica ei kandee ainakaan suomessa riisua julkisesti. pervot ja kateelliset käy oitis kimppuun tällasilla palstoilla. muuten sanoisin go for it!!! olet nätti nainen.

isäki täällä oottelee tyttären uutta videota. tosi ylpee tyttärestä ja saa minutkin kovaksi nuo live esitykset, sitte mamman kanssa peitto suhisee. saas nähä kuin tämä video laittaa toimimaan.

Kaikki naiset ei halua itseään julkisesti näytellä alastomana, joten antaa Janican tehdä se ihan rauhassa 🙂

Tollasia vosuja on joka paikka täynnä en ymmärrä kuinka ketään kiinnostaa

Saisiko videoon samalla kommenttiraidan p*llun hajusta, samaan tapaan kuin Sebastian selosti BB:ssä.

@naurettavaa touhua
etkö itse siihen kykene?

Säälittävät rumat ja lihavat vanhatpojat runkkaa.

pittääpä ruveta jo kullia hieromaan notta olis huomenna KOVANA!! ,,====3 – — —

Oma kommentti