BB-Janican ennenjulkaisemattomat nakukuvat herättävät kritiikkiä – katso!

Viime kuussa Hymy julkaisi BB-voittaja Janica Kortmanista valokuvasetin, jossa Janica poseeraa harrikan kanssa. Nyt olemme pistäneet verkkoon myös lehdestä poisjääneitä kuvia. Janica se jaksaa herättää intohimoja, ihastusta ja vihastusta, kuten mallin kuuluukin.

Keskustelupalstoilla Janicaa on arvosteltu muun muassa hänen erikoisesta ammatinvalinnastaan, tulihan kirjanpitäjästä osapäiväinen strippari joitakin vuosia sitten. Janica on tyrmännyt arvostelijat toteamalla yksikantaan, etteivät äitiys ja stripparintyö mitenkään sulje pois toisiaan, ja että hän on erittäin hyvä äiti lapsilleen.

Katso kuvat täällä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Janica, Janica Kortman

Kommentit

On tuo nainen tyhmä! Eihän äitiys ja strippaus poissuljekaan toisiaan sen on Janica opettanut myös lapsilleen… äiti käy tanssimassa… hahahhaaa! Voi tyhmä ja niin säälittävä!

Sääliksi käy nämä itsensä paljastavat naiset.Ekshibitionismi (lat. exhibere ’tuoda esiin’) eli sukupuolinen paljastamishäiriö tarkoittaa, että asianosainen kokee seksuaalista mielihyvää paljastaessaan sukuelimensä, tietyt ruumiinmuotonsa tai seksuaalisen toimintansa toisille ihmisille. Erityistä mielihyvää tuottaa seurannan kohteeksi joutuminen tai paljastelun kohteen reagoiminen.

Nykyään ekshibitionismin ymmärretään tarkoittavan laajempaa kokonaisuutta seksuaalisessa käyttäytymisessä kuin pelkkää sairaudeksi tai poikkeavuudeksi luokiteltavaa, kriminalisoitavaa seksuaalista käyttäytymishäiriötä. Ekshibitionismi voi tarkoittaa myös halua paljastaa itsensä sellaisella hyväksyttävällä tavalla, ettei se loukkaa toisia tai ole lakien vastainen. Ekshibitionismilla nykyään siis tarkoitetaan yleisemmin paljastamis- tai nähdyksitulemishalua. Häiriöllistä käyttäytymistä karakterisoi toiminnan pakkomielteisyys, pakottaminen nähdyksitulemiseen, toisten loukkaaminen ja toiminnan laittomuus. Esimerkiksi läpinäkyvien ja vartalon muotoja paljastavien vaatteiden käyttö on nykyään varsin tavallista ja hyväksyttävää. Paljastamishalun kohteena ovat sukupuolielinten lisäksi myös pakarat ja naisilla rinnat.Toivottavasti Hymy ei maksa kuvista ja yllytä jatkamaan näitä paljastelujaan.

mafel on niin kateellinen. kaunis hymy Janicalla on.

Ei porukka taas käsitä juttua. Eli lehdessä oli kuvia ja tässä on niitä lisää, ennen julkaisemattomia.

samat mopon penkin tuhoamiskuvathan tuolla näyttäis olevan?

Oma kommentti