BB-Janican paljastus: ”Tein turhan palohälytyksen!”

Janica KortmanBB-voittaja Janica Kortman kertoo värikkäästä elämästään laajassa haastattelussa helmikuun Hymyssä. Janica paljastaa villin nuoruutensa, johon kuului muun muassa muiden kiusaamista. Tästä hän on avoimesti pahoillaan.

Kerran Janica kertoo hairahtuneensa varastamaan kaupasta, ja sen takia hänet vietiin jopa poliisimaijalla kotiin.

Sekin kerta muistuu mieleen, kun hän teki turhan palohälytyksen urheilukentän tiloihin. Lipomalla sytkärin liekillä sprinkleriin hän halusi kastella b-luokkalaisten vaatteet – ja onnistuihan se.

Helmikuun Hymyssä Janicasta julkaistaan useampisivuinen nakukuvasarja.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Janica, Janica Kortman, Janica

Kommentit

Päiväkirjahuoneessa haukkumassa muita takanapäin ja sitten sohvalla itkua vääntämässä, että muut puhuu takanapäin pahaa.

”- Yhden pojan reppuun taas laitoin kotitaloustunnilla vehnäjauhoja, ja vein sen sateella vettä valuvan rännin alle, Janica kertoo ja pahoittelee tekojaan.”

Uskomaton tyyppi. Jos ihminen on jo lapsena NOIN ilkeä, ei hänestä kunnon aikuista kasva.

Janica pois julkisuudesta, mitän positiivista julkisuutta hän ei ainakaan ansaitse tekojensa jälkeen. Kunnon negatiivinen julkisuusryöppy voisi tehdä sen sijan hyvää, ehkäpä hän vihdoinkin tajuaisi, miltä tuntuu olla kiusattu.

”- Yhden pojan reppuun taas laitoin kotitaloustunnilla vehnäjauhoja, ja vein sen sateella vettä valuvan rännin alle, Janica kertoo ja pahoittelee tekojaan.

Stripparina työskentelevän bruneten menneisyydestä löytyy myös pahoinpitelysyyte käytyään väkivaltaisesti toisen tytön päälle.” Että sellainen, eihän tuo mitään ilkivaltaa ole eikä kiusaamista, vai? Tuomittu rikollinenhan tuo on!

Oot varmaan tehnyt paljon muutakin turhaa kuin antanut väärän palohälytyksen.

Varasti kaupasta, teki turhan paloilmoituksen eikä ole ilkivallan tekijä? Aha.

Toihan oli ihan k-pää big brotherissa, nautti kun toiset kärsi ja teki muille kiusaa. Ei ole yhtään näköjään muuttunut kouluajoista.
Lapsellista.

Ei Janica ole ilkivallantekijä, kiusaaja eikä huoraaja. Tass kateelliset näädät panettelee.

No Janica on nätti, mutta yksinkertaisuudesta todistavat nuo mauttomat luuseritempaukset. Nolla.

Eikö tästä kuvotuksesta pääse millään eroon. Ei kauheesti kiinnosta tuon kulahtaneen yh-äidin tilitykset – Tuksu takas kehiin 🙂

Oma kommentti