BB-Janican silikoniyllätys – uskomatonta!

BB-voittaja Janica Kortman aikoo palkita lastenhoitajansa erikoisella tavalla. Hän ostaa tälle yli kolmen kuukauden lastenhoitopestistä palkkioksi silikonirinnat!

-Kyllä tämä pitää paikkansa, Tiina Jylhän The Lookin kanssa on jo sovittu asia, Janica vahvistaa Hymylle.

-Päätin jo ennen BB-taloon lähtöäni, että palkitsen hoitajani jotenkin – vaikka en voittaisikaan. No, sitten tuli tämä voitto, ja kun hän on kovasti niitä rintoja itselleen toivonut, Janica naurahtaa.

Janican lastenhoitajaystävä on hieman yli parikymppinen nainen, joka nähtiin myös ruudussa. Hän vieraili Janican luona nk. ”jähmettymistehtävän” aikana. Tuolloin BB-asukkaiden piti olla liikkumatta sekä puhumatta, vaikka taloon asteli heidän rakkaita läheisiään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Janica Kortman

Kommentit

Oli tälle aikuiselle naiselle varmasti kova paikka ku kukaan ei ollutkaan hänestä kiinnostunu BB-talossa… Salar oli Veerasta, Ben Amandasta ja Mikael Annikasta! Oli se kamalaa räpellystä ku äiti 30v. yrittää keinolla millä hyvänsä saada miehet tykkämään itsestään… säälittävää Janica, vuoden turhin julkkis 2012!

Laittakaa vaasn silikoonia pintAAN. ei ne A rusinat oo mistään kotoisin.

Jutussahan on kyse Janican lahjasta hoitajalle. Ei se onko luomut vai silarit paremmat.. Kauneus on katsojan silmissä, ja jokainen päättää itse omasta vartalostaan 😉 Minusta hieno lahja!

silarit naisella on ku laittais ladaan nahkaratin!kiva hivellä mutta ei se kyytiä paranna yhtään!!!!

hyi helkkari et inhoan niitä silikooneja! tykkääkö niistä kukaan muu, kuin vanhan äijät??

pip silarit vaan.täytyy olla todella heikko itsetunto ku silarit ottaa.

Ainoa bb.njoka on noin posetiivinen ,koko ohjelmanteon aikana. ka olipa kauniit alusvaatteet myös.Mutta rinnatkin ,joita osasi kantaa ryhdikkäästi.

janican ja suvin rinnat hyvät esimerkit miten silikonit voivat jopa kaunistaa rintoja,kokoerot valtavia mutta sopusuhtaiset kroppiin nähden ja kauniit tissit molemmilla

On tainnut useimmilla olla ”lukihäiriö”. Eihän tässä ollut kyseessä kommentointi silikoneista vaan Kortmanin lahjoituksesta. Tämän siitä saa kun suomenkielen tunneista säästetään.

Ihme homoja taas liikentees. ”Minä en pidä silikoneista, minä olen luomutissimies.” Ronkelit runkkaa.Juuri näin.

silikoonit ei se kyyti miksikään muutu se on sama kun laittaisi ladaan jalo puuratin.
mielummin luomu.

jos mies ottaisi siikoni lantit niin mitä naiset siitä tuumaisi sitä samaa mitä miehet naisista lanttien jälkeen….

Kamalaa, jos olis niin huono itsetunto,että yrittäis silikonitisseillä sitä kohentaa. Muutenkin toi on sellanen henk.kohtanen asia,että häpeisin jos sellasesta puhuttais ääneen yleisesti.

Itsekään ei voisi sallia naisystävälläni silikoneja. On ne silarit sitten hienot, kun muu kroppa rupsahtaa, mutta ne pallot jää vaan törröttämään siihen :D:D:D

Tää Janicahan on nyt jatkuvasti esittelemässä itseensä ja sanomisiaan jossain lehdessä, vaikka sanoi keskittyvänsä lapsiinsa.
Ja tämä tosiaan on se kypsä, aikuinen nainen…. vai mitä ne äänestäjät sanoi 😀 Huh.

Itse tuntisin myöskin häpeää jos naiseni ei kykenisi tuntemaan itseään naiseksi pienirintaisena.
Tätä ongelmaa minulla ei ole, mutta en ottaisi silikonitäytteistä. Jotain pitää olla pielessä jos päähuomio elämässä ja kropassa ovat omien rintojen muoto ja suuruus.
Itselläni on hieno, synnyttänyt, nainen jonka maailma ei pyöri vain omien rintojensa ympärillä.

Yhtäläisyyksiä Tukiaisella ja Janicalla on vaikka kuinka: pahoinpitelytuomio, viina maistuu, strippariura, julkkistyrkky, jutut samaa tasoa, lisäksi naamoistaan hyvin samannäköisiä, turvonneita.

Mitäköhän yhteistä on Tukiaisella ja Janicalla? Mielestäni ei mitään. Jokainen tehkööt kropalleen mitä haluaa ja jos haluaa ottaa silikonit niin ottakoot. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.

Tunnetusti miehet ovat isoja lapsia ja siitä syystä luomurinnat ovat paremmat. Miettikää nyt jos vaikka toinen silari ottaa ja posahtaa suoraan epäonnisen imeskelijän suuhun?!

Mitä hienoa on silikoneissa? eihän ne ole edes aidot,kyllä luomut on parhaat 🙂 Jos lapsiakin tekee ja pelkää rintojen rupsahtamista niin pitäs olla sit tekemättä ollenkaan! Rinnathan on lapsia varten eikä mitään muuta!

Tässä taitaa olla Tukiaisen seuraaja. Pelottavan paljon samankaltaisuuksia…

”Itse tuntisin häpeää kaveriseurassa, jos kaverit tietäisi muijallani olevan silikonit.”
Tai miespuolisella muuta sheivattua/vahasiloitettua kuin kaulasta ylöspäin.

Kuka on tämä Janitsa ja miksi sen touhuja pitää uutisoida? Onko hän ikään kuin uusi Tuksu? Onko vanha homepalli textaillu?

Virallisia nimiä emme kaipaa. Jähmettymistehtävä tulee suoritettua kun katsoo Janicaan päinkään.

@Öh… joo

”Itse tuntisin häpeää kaveriseurassa, jos kaverit tietäisi muijallani olevan silikonit.”

Tai luomut pimpinkarvat.

@Öh… joo

”Itse tuntisin häpeää kaveriseurassa, jos kaverit tietäisi muijallani olevan silikonit.”

Tai luomut pimpinkarvat.

hehe, ’jähmettymistehtävä’.. ei tainnu olla viralliselta nimeltään ihan noin

Ei ei ei, se pirkko oli hyvä sellaisenaan. Ei pitäisi muovilla pilata.

Ise inhoan silikoneja, mutta teko itsessään aikas reilu Janicalta.

Miehenä inhoan silikoneja,mutta ymmärrän jos rinnat oikeesti tarttee muodon muutoksen,esim lattarinnat,liian pienet tms,.nämä toimenpiteet yleensä epäonnistuvat,esim.liian pienistä rinnoista tehdään rumat pallot,janican rinnoista ei edes huomannu talossa että ne oli silikonit,olivat luonnon kauniit silti,..ts.silikonit eivät siis mitenkään alenna naisen arvostusta miehen silmissä jos leikkaus tehdään oikein,hyvän maun puitteissa eikä pilata rintoja niin että niistä väsätään liian suuret suhteessa muuhun ruumiiseen tms.

Ulkonäkö ratkaisee. Terhakkaat silikonit vie aina sata-nolla rupsahtaneet roikkuvat päärynät…

Miehenä en ole kiinnostunut silikoneista ollenkaan, välttelen niitä. Usein joku saattaa sanoa, jollain olevan silikonit. Tyttö saattaa esitellä jopa niitä epäsuorasti. En ole kiinnostunut, sorry. Ja meitä on muuten jätkiä paljon jotka nauretaan sellasille joilla on silikonit. Itse tuntisin häpeää kaveriseurassa, jos kaverit tietäisi muijallani olevan silikonit.

Oma kommentti