Kuva: Juhamatti Nieminen

BB-Johanna löysi rakkaan ulkomailta ja muutti Espanjaan: Tässä onnellinen pari!

Julkkis Big Brotherissakin kohauttanut Johanna Karjunen ei ole aikaillut suhteessaan italialaisrakkaansa kanssa. Pari tapasi viime kesänä ja muutti pikavauhtia saman katon alle Fuengirolan rantakadulle.

Hellyydenosoituksista ei meinaa tulla loppua, kun vuoden 2011 Miss XL Johanna Karjunen, 51, antautuu italialaisrakkaansa Giuseppe Mennillon, 47, pusujen ja halausten armoille pariskunnan kodissa Fuengirolassa.

Johanna joutuu jopa toppuuttelemaan kultaansa hillitsemään tunteitaan, jotta homma ei karkaa reportterin läsnä ollessa aivan lapasesta.

– Giuseppe on hieman adhd-pelle. Hän on kuin tulivuori, joka tekee kaiken intohimoisesti, oli kyse sitten pussaamisesta tai ruoanlaitosta. Giuseppen seurassa ei tule tylsää hetkeä, ei edes makuuhuoneen puolella, Johanna piikittelee rakastaan.

Johanna oli ennättänyt asua Fuengirolassa puolisen vuotta, kun hän viime kesänä bongasi deittisovelluksessa kiinnostavan näköisen, kaljupäisen komistuksen. Sitten oli aika tavata.

Kyyhkyläisten rakkaustarinan alussa oli pieniä mutkia matkassa, kun Johanna oli ensitreffeillä erehtynyt menemään väärään baariin. Samaan aikaan Giuseppe oli unohtanut puhelimensa asunnolleen, eikä Johanna saanut deittiään kiinni ilmoittaakseen olevansa myöhässä.

– Poljin pyörällä 30 kilometriä hakemaan puhelintani. Kun palasin baariin, Johanna oli siellä. Tunsin heti, että hän on se oikea, Giuseppe toteaa.

Johanna oli tapaamisen jälkeen myytyä naista.

– Hän oli kuin veistos. Pyysin paikalle jopa miespuolisen ystäväni todentamaan tilanteen. Silloin ajattelin, etten häntä enää tulisi näkemään, Johanna muistelee.

Lue rakkaustarina lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Johanna Karjunen, Giuseppe Mennillo

Kommentit

Oma kommentti